Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:99 x Obdržal:169 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
palmexman píše:
inak paka ty co pocuvas okrem radia slovensko
radio slovensko ? to je co ? vsetky mozne fm radia , ale nejaký vyhradený styl nemam
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Vinchenzo
Predmet príspevku: Re: Vaša hudba v posilňovni...
Napísal: Štv Mar 05, 2009 10:16 am
kecal
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x
Ja som do tohto tyzdna pocuval osuchane a stereotypne radio expres... Ale doma som nasiel nejake CD so starsimi hitmi rok 2008 a je tam hlavne metal, hip-hop... Super hudba na odpalovak v posilke... pri takej dobrej hudbicke ide aj cvicenie rezkejsie... niekedy ma to dokonca roztancuje a rozspieva....
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Marcell
Predmet príspevku: Re: Vaša hudba v posilňovni...
Napísal: Sob Júl 11, 2009 8:55 pm
kecal
Poďakoval:99 x Obdržal:169 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
nepoznam , ale skusim nieco vygooglit
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
No aj tam kde chodim do posilky ja pustaju stale dance ale ja si vzdy dam sluchatka do usi a idem si na svojej muzicke... ked mas nejaky metal, rock alebo aj symphonic metal tak to ide lepsie a okrem toho sa mi to aj paci cize mam 2v1...
Podpis autora:
Na mňa netreba kričať, mne všetko stačí povedať desať krát!
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz