Bydlisko: Žilina Poďakoval:19 x Obdržal:78 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 80kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
viem ze som niekde citla nejaku studiu ze pri nejakej tej motivacnej hudbe dokaze clovek podat vyssi vykon ako bez tej hudby ale ja osobne som nikdy nic take nezaznamenal...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
silvo
Predmet príspevku: Re: Vaša hudba v posilňovni...
Napísal: 27 Júl 2012, 17:28
moderátor
trener
odborný poradca
Poďakoval:231 x Obdržal:926 x Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji Hmotnosť: 94kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Mne sa pri dakej oblubenej pesnicke trenovalo z vacsou chutou.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Napísal: 31 Júl 2012, 10:33
Boss
sponzor webu
Ja som nikdy nevenoval nejaku specialnu pozornost hudbe v posilke pri cviceni. Ale niektora hudba vo mne dokaze nastartovat urcitu agresiu a tym sa dokazem vyhecovat k lepsiemu vykonu. Ale inak to nikdy nemalo ziadny vplyv na vysledky.
Podpis autora:
Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Tazzman
Napísal: 26 Aug 2012, 10:21
superkecal
Bydlisko: Bardejov Poďakoval:73 x Obdržal:146 x Meno a priezvisko: Igor Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 94kg Výška: 188cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Určite tam je rozdiel, keď hrá rádio a keď zapne niekto Limp Bizkit...pri tých s prepáčením sra*kách z rádia sa nedá poriadne cvičiť a ešte keď Ega opakujú každých pol hodiny...čosi strašné...v posilke má byť hudba, ktorá vie poriadne nabudiť, mne sa pri takej cvičí oveľa lepšie a trúfnem si na viac.
Podpis autora:
Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
veronika.stey
Napísal: 28 Aug 2012, 13:04
tichá voda
Bydlisko: Nemecko Poďakoval:5 x Obdržal:5 x Meno a priezvisko: veronika.stey Vek: 28 Pohlavie: žena Cvičím: menej ako 1r. Trénerské licencie: Tomahawk Spinning Licence Hmotnosť: 64kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Já jsem take lina si stahovat CD.. teda jako jednotlive... Takze doporucuji si stahnout hodinovku
z youtube.
Napr: TU.
Pro ty, kteri nevedi, jak se muzika z youtube da stahnout na PC... napiste, poradim vam!
Upravil: vlastomenn
Podpis autora:
http://steyveronika.blogspot.de/
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Napísal: 30 Aug 2012, 13:44
Boss
sponzor webu
Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
k9Zz
Napísal: 14 Okt 2012, 15:10
nemluvna
Poďakoval:6 x Obdržal:4 x Meno a priezvisko: k9Zz Vek: 16 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 87kg Výška: 188cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: 14 Okt 2012, 18:22
kecal
Obrázky: 0
Poďakoval:48 x Obdržal:211 x Vek: 25 Pohlavie: žena Cvičím: 2r. Hmotnosť: 58kg Výška: 174cm Sponzora: nemám
FitPotreby.sk uplne si sa trafil
Podpis autora:
LIGHT WEIGHT BABY !
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
k9Zz
Napísal: 20 Dec 2012, 17:41
nemluvna
Poďakoval:6 x Obdržal:4 x Meno a priezvisko: k9Zz Vek: 16 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 87kg Výška: 188cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
jednoznačne best gym songs ever :)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Deny95
Napísal: 30 Dec 2012, 01:22
nemluvna
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:6 x Obdržal:1 x Meno a priezvisko: Denis Bako Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 73kg Výška: 174cm Sponzora: nemám
ja skor počúvam Rammstein, Marilyn Manson, The Prodigy, AC DC, Bullet for my valentine, Escape the fate, Kali, bacil&rakby, rytmus proste niečo čo dokáže poriadne vyhecovať alebo keď niesom úplne vo svojej koži tak je dobré si pozrieť aj nejaké tie motivačné videa a vyhecovať sa pri nich :D :D alebo bojové filmy napr. never back down :D :D
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Halucin
Napísal: 30 Dec 2012, 09:13
kecal
Poďakoval:6 x Obdržal:51 x Meno a priezvisko: Patrik Svinčiak Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Trénerské licencie: nemám Hmotnosť: 92kg Výška: 190cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
ja počúvam niečo ako toto v posilke motivuje ma to a ked nevládzem posúva dalej
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
TheBates93
Napísal: 30 Dec 2012, 11:48
nemluvna
Bydlisko: Leopoldov Poďakoval:10 x Obdržal:45 x Meno a priezvisko: Marek Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 6r. Hmotnosť: 82kg Výška: 178cm Sponzora: nemám
U nás vždy na rádiu frčí E2 pohodička hlavne, že niečo hrá aspoň
Poďakoval:8 x Obdržal:30 x Meno a priezvisko: Richard Fiala Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 86kg Výška: 185cm Sponzora: nemám
Vinchenzo píše:
Akú hudbu najradsej pocuvate v posilnovni?My s chalanmi vacsinou pocuvame Rammstein,Landu a Skinheadske... ;)
Ramstain je velmi dobra hudba v posilke , ja i kabat pocuvam
a i plno ineho podla nalady
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: 11 Jan 2013, 15:18
kecal
Poďakoval:48 x Obdržal:211 x Vek: 25 Pohlavie: žena Cvičím: 2r. Hmotnosť: 58kg Výška: 174cm Sponzora: nemám
Za tento príspevok autora
Drobec
poďakoval uživateľ
papagiorgo
Podpis autora:
LIGHT WEIGHT BABY !
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: 23 Jan 2013, 18:27
kecal
Podpis autora:
LIGHT WEIGHT BABY !
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
deliqvent
Napísal: 17 Feb 2013, 19:18
moderátor
Bydlisko: Trnava Poďakoval:2 x Obdržal:7 x Vek: 22 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 75kg Výška: 178cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Hudba je ďalším z faktorov ovplyvňujúcich psychický aj fyzický stav športovca.
Je dokázané, že človek vníma hudbu ako vibrácie nielen sluchom ale aj ostatnou
plochou tela. Vibrácie potom ovplyvňujú činnosť mozgových hemisfér aj
jednotlivých orgánov. V závislosti na frekvencii je možné ovplyvniť hladinu
cukru v krvi, peristaltiku, srdečnú frekvenciu, objem a rýchlosť krvného riečišťa,
hodnoty krvného tlaku, a ďalšie ukazatele. Pokusmi bolo dokázané, že nevhodne
zvolený rytmus skladby môže znížiť svalovú silu až o dve tretiny. Inak
povedané, správne zvolenou hudbou môže pozitívne ovplyvniť nielen priebeh a
rýchlosť regenerácie ale dokonca umožňuje zvýšiť aj kvalitu športového výkonu.
Úryvok z:
MASARYKOVA UNIVERZITA
Fakulta sportovních studií
deliqvent
poďakoval uživateľ
FitPotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
deliqvent
Napísal: 17 Feb 2013, 19:21
moderátor
Bydlisko: Trnava Poďakoval:2 x Obdržal:7 x Vek: 22 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 75kg Výška: 178cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Mne hudba pri cvičení tiež pomáha, je to dosť aj o psychike a vždy, aj keď som si myslel, že trénujem najtvrdšie, ako dokážem som zistil, že to pravda nie je
Tuto by som si dovolil svoj obľúbený playlist motivačnej hudby do posilky, ktorý som aj uploadol, ak by si ho chcel niekto stiahnuť
1. Fort Minor- Remember the name
2. The Red Jumpsuit Apparatus - False Pretense
3. Cypress Hill- Rock Superstar
4. Soulfly- Beautifull people
5. Roy Jones Jr´- Cant be touched
6. 50 Cent- Ready for War
7. 300-Violin-Orchestra-Jorge-Quintero
8. Blue-Stahli- The Pure and the Tainted
9. Clint Mansell- Requiem for a Dream
10. Hollywood undead- undead
11. Indy a Wich- Hádej kdo
12. Merilin Manson- This is a new shit
13. Nelly- Heart of a champion
14. Oh!- Union Turnpike
15. Skillet- Monster
16. Tantric- Down & Out Directors Cut
17. The Chemical Brothers- Galvanize
18. Throw it up 300 Violin Orchestra remix
Hudba urcite sposobuje rozne emotivne stavy. Moze navodit stav melancholie, agresivity, depresie v zavisloti od zanru, interpreta, pripadne textu a melodie.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: 20 Mar 2013, 19:07
kecal
Podpis autora:
LIGHT WEIGHT BABY !
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Tazzman
Napísal: 20 Mar 2013, 19:43
superkecal
Bydlisko: Bardejov Poďakoval:73 x Obdržal:146 x Meno a priezvisko: Igor Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 94kg Výška: 188cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Neviem, ci som to tu uz spominal, ale tie uspavanky (tzv. epic music) mi v posilke vobec nerezu...fakt ma len uspavaju...neviem ci som to uz prepocuval, ale vobec ma to nedokaze motivovat (pri tom som to skoro vobec nepocuval)...
Chcel by som s vami zdielat este 1 pesnicku...toto ked si pustim pred treningom, cvici sa mi MEGA! V posilke tu pesnicku nemam, ale urcite ju tam raz dam...som zvedavy co to so mnou spravi pocas treningu :D
Tazzman
poďakoval uživateľ
proxi
Podpis autora:
Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Poďakoval:32 x Obdržal:29 x Meno a priezvisko: bob a bobek Vek: 29 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 77kg Výška: 175cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Tazzman píše:
Neviem, ci som to tu uz spominal, ale tie uspavanky (tzv. epic music) mi v posilke vobec nerezu...fakt ma len uspavaju...neviem ci som to uz prepocuval, ale vobec ma to nedokaze motivovat (pri tom som to skoro vobec nepocuval)...
Chcel by som s vami zdielat este 1 pesnicku...toto ked si pustim pred treningom, cvici sa mi MEGA! V posilke tu pesnicku nemam, ale urcite ju tam raz dam...som zvedavy co to so mnou spravi pocas treningu :D
wtf, ako to mám stiahnúť, taká pecka a ja to nikde nestiahnem
Podpis autora:
Skromnosťou človek obratom naznačuje, že má ešte oveľa viac predností, ako sa o ňom hovorí.
Francois de la Rochefoucauld
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Dreamer
Napísal: 30 Jan 2014, 08:25
Majster SR
Poďakoval: 0 x Obdržal:426 x Vek: 21 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Hmotnosť: 73kg Výška: 171cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nutrend Sponzora: nemám
Ako to stiahnuť? Jednoducho: http://mp3s.nadruhou.net/stahovac/
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre