Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.
hľadáte fitness trénera?
hľadáte fitnesscentrum?
ste fitness tréner/inštruktor?
vlastníte fitnesscentrum?
ste tréner bojových športov?
športový klub?
ste športový masér?
Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier, rozšírený o záznamy masérov, trénerov bojových športov a športových klubov.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
silvo
Predmet príspevku: Re: Roztrhnutý prsný sval - vlastomenn
Poďakoval:198 x Obdržal:407 x Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Dnes kontrola. Uz som bez ortezy. Od pondelka rehabilitacie ale je to biedne je to stuhnute neohybne bude to este liecba na dlhsie. Ruku nepredpazim nie je sanca a rovnako ani nerozpazim. Je to zvlastne a svalstvo ramena je uplne ochabnune, zatrofovane cize tiez je to vyslable. Ale casom sa vsetko napravi.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
petrikPU
Napísal: Štv Máj 10, 2012 3:35 pm
kecal
Poďakoval:13 x Obdržal:3 x Vek: 26 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 80kg Výška: 177cm najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec Sponzora: nemám
tak to pôjdeš od nuly sa dá povedať
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
silvo
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
silvo
Poďakoval:198 x Obdržal:407 x Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Takze mam za sebou 10 dni rehabilitacie. Ruku uz dokazem predpazit aj upazit ale vyssie to nejde. Chodil som zatial na magnet a cvicenie doma na roztiahnutie svalu. Dalsie rehabilitacie dalsich 10 dni bude procedura laser na jazvu a masaz postihnuteho miesta samozrejme doma cvicenie. Bol som aj na konzultacii v B.Bystrici za Jaroslavom Bednarčíkom ako bude vyzerat predbezne trening. Biceps triceps mozem zlahka jemne trenovat v ramci moznosti aj bocnu hlavu ramena. Zacal som pocitovat posledne dni bolest v ramennom klbe ale to bude aj nasledok zapalu po operacii kde sa to prenieslo a samozrejme aj stuhnutie kedze rameno nebolo pohyblive a zafixovane 4 tyzdne. Budem aplikovat v ramci rehabilitacie Nandrolon Decanoate ktory mi odporucil aj Jaroslav Bednarčík celkovo pre rekonvalescenciu daneho zranenenia. Po konzultacii je zrejme ze budem pomalicky moct trenovat ako povedal Jaroslav Bednarčík :"zacnes od znova z vahami ako zaciatocnik, psychika a strach ta budu tiazit dlhsiu dobu " az koncom roka ked to bude ohybne a pruzne. Inac pre fanusikov kulturistiky a hlavne pre tych ktory pamataju na tohoto velikana Slovenskej kulturistiky pripravujem projekt pre toto forum. Jaroslav Bednarčík bol kral v kategorii do 90kg ci uz na Slovensku a Cesku kde nemal konkurenta a vsetky prve priecky boli jeho. V zahranici tiez slavil uspechy.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Ludia ja som to zranenie videl na vlastne oci a vyzera to este horsie ako na fotkach. Dufam, ze sa uz coskoro vsetko spravi a zahoji, nech mozes zase makat.
Na tie zapalove reakcie pozor, moze to byt aj dosledok zatazenia zraneneho miesta. Neviem ci je vitamin C dobra rada, ale hovori sa, ze dost pomaha pri rekonvalescencii a ma protizapalove a aj hojive ucinky.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
silvo
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Y0G1
Y0G1 píše:
vlasto aj pracujes? alebo si dlhodobo na marodke? aj ked pocitam ze asi pracujes inak by si do posilky nechodil :D
Samozrejme ze som na PN! Trenujem cez vychadzky aj ked som nebol teraz 2 tazdne. Pracovat to co robim s tymto? Myslim ze by to bola dalsia operacia. Trenovat chodim ale stehna a zacal som lavu stranu trenovat ramena, biceps, triceps lebo som to mal uplne ochable a slabe. Za dalsie trenujem ak si postrehol nasho uzivatela Užívateľ - Robko a pridam uz dalsie fotky jeho postavy.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Pon Aug 13, 2012 8:54 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:101 x Obdržal:186 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
čo vlastík náš dlho si sa nepochvalil ako postupuje regenerácia ... ako to vyzera u teba ?
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz