Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:98 x Obdržal:152 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
vlastomenn píše:
papagiorgo píše:
vlastomenn píše:
papagiorgo píše:
vlastomenn píše:
papagiorgo píše:
tak to teda vyzera fakt hnusne . takze asi z msr nebude nič či ?
Na majstrovstva buduci rok to nemam sancu to sa neda stihnut.Nasraty som jak cert
co sa da robit , aby slak trafil ten pojebaný skurvený zivot
VIES CO MAL SOM TUSAKA ZE SA NIECO POSERE PEKNE SOM SA ROZBEHOL A VERIM TOMU ZEBY SOM SIEL AJ BOL ZAMER IST NA MEDAILU. CIZE MA CAKA ZAS TAZKA CESTA A HORSIE ZE ODZNOVA A KOPA DRINY FINANCII JE V HAJI
ty si chcel aj sutazit ? som myslel ze ides iba ako divak , volaco si spominal o rozhovoroch ze tam planujes
Ano teraz natocit videodokument ale este uvidim. Mam ist z Ladislavom Kindernayom ktory ide zas prekvapit tuto sezonu a bude zas tazsi zhruba asi o 8kg
Ja som sa chystal na buduci rok sutazit.
snad ti to vyjde a natocis nejaký zaujimavý material pre forum , mozno aj s inými borcami , nie len s lacom
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: Roztrhnutý prsný sval - vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:174 x Obdržal:297 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
papagiorgo píše:
snad ti to vyjde a natocis nejaký zaujimavý material pre forum , mozno aj s inými borcami , nie len s lacom
Pre forum mam v plane velke prekvapenie a videa jedinecneho druhu kde nic take nenajdu.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
sa poďakovali - 2
kulihracovi, papagiorgo
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
xLeitonx
Bydlisko: Martin Poďakoval:174 x Obdržal:297 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
kulihracovi píše:
Hlavně at si v pohodě
a brzy se uzdravíš
Milos dakujem dufam ze uz slapes. Mam ine nervy skoro nic neurobim sam potrebujem stale pomoc no co uz musim vydrzat.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kulihracovi
Napísal: Pon Apr 02, 2012 6:42 pm
nemluvna
Poďakoval:3 x Obdržal:9 x meno a priezvisko: kulihracovi vek: 36 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 111kg výška: 182cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
kulihracovi píše:
Hlavně at si v pohodě
a brzy se uzdravíš
Milos dakujem dufam ze uz slapes. Mam ine nervy skoro nic neurobim sam potrebujem stale pomoc no co uz musim vydrzat.
Ahoj Vlastiku
dnes jsem začal a mužu říct že ten olej u Galeniky je strašně hustej a bylo 1,1ml a po aplikaci nejak virazna bolest tosku je citit ale minimalne tak že super! a po oxy po 30 min mě vzala pěkně hlava ale tak to ma bejt mam to vždy po oxy
dám vědět po tydnu stim oxy
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Y0G1
Poďakoval:9 x Obdržal:2 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 2r. trenerská licencia: nemam váha: 103kg výška: 183cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám sútažná federácia: ...
no vyzera to fakt nepekne, veru unava a zly pocit ci cvicit ist neist je strasne tazke rozhodovanie toto poznam, aj ked bez zraneni nastastie , ale vzdy chceme viac a viac prekoavat samych seba.
Hlavne sa uzdrav poriadne sa daj dokopy a treba opat znova zacat a dostat sa tam kde chces:)
drzim palce
Za tento príspevok autora
Y0G1
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter222
hruskamara píše:
držim palce ať jsi brzo fit
několik dní jsem tu nebyl, tak to byl pro mě tak trochu šok!
pořádně si odpočiň a naber síly
No vsimol som si ze ta tu nebolo. Uz som zahajil riadnu liecbu.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz