Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Bydlisko: Martin Poďakoval:180 x Obdržal:308 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Ludia uz tuto sobotu, osobne skontrolujem formu nasho moderatora. Niet pochyb, ze je to bojovnik, skoda toho zranenia. Budem referovat.
vlastomenn
Ked ma uvidis budes plakat.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: Roztrhnutý prsný sval - vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:180 x Obdržal:308 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Dnes kontrola. Uz som bez ortezy. Od pondelka rehabilitacie ale je to biedne je to stuhnute neohybne bude to este liecba na dlhsie. Ruku nepredpazim nie je sanca a rovnako ani nerozpazim. Je to zvlastne a svalstvo ramena je uplne ochabnune, zatrofovane cize tiez je to vyslable. Ale casom sa vsetko napravi.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
petrikPU
Napísal: Štv Máj 10, 2012 3:35 pm
kecal
Poďakoval:12 x Obdržal:3 x Vek: 26 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 80kg Výška: 177cm najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec Sponzora: nemám
tak to pôjdeš od nuly sa dá povedať
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
petrikPU píše:
tak to pôjdeš od nuly sa dá povedať
Dalo by sa povedat ze ano ale bunkova pamet funguje takze do formy to bude otazka casu. No po takomto zraneni to nebude sranda.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Takze mam za sebou 10 dni rehabilitacie. Ruku uz dokazem predpazit aj upazit ale vyssie to nejde. Chodil som zatial na magnet a cvicenie doma na roztiahnutie svalu. Dalsie rehabilitacie dalsich 10 dni bude procedura laser na jazvu a masaz postihnuteho miesta samozrejme doma cvicenie. Bol som aj na konzultacii v B.Bystrici za Jaroslavom Bednarčíkom ako bude vyzerat predbezne trening. Biceps triceps mozem zlahka jemne trenovat v ramci moznosti aj bocnu hlavu ramena. Zacal som pocitovat posledne dni bolest v ramennom klbe ale to bude aj nasledok zapalu po operacii kde sa to prenieslo a samozrejme aj stuhnutie kedze rameno nebolo pohyblive a zafixovane 4 tyzdne. Budem aplikovat v ramci rehabilitacie Nandrolon Decanoate ktory mi odporucil aj Jaroslav Bednarčík celkovo pre rekonvalescenciu daneho zranenenia. Po konzultacii je zrejme ze budem pomalicky moct trenovat ako povedal Jaroslav Bednarčík :"zacnes od znova z vahami ako zaciatocnik, psychika a strach ta budu tiazit dlhsiu dobu " az koncom roka ked to bude ohybne a pruzne. Inac pre fanusikov kulturistiky a hlavne pre tych ktory pamataju na tohoto velikana Slovenskej kulturistiky pripravujem projekt pre toto forum. Jaroslav Bednarčík bol kral v kategorii do 90kg ci uz na Slovensku a Cesku kde nemal konkurenta a vsetky prve priecky boli jeho. V zahranici tiez slavil uspechy.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
sa poďakovali - 2
FitPotreby.sk, Y0G1
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Ludia ja som to zranenie videl na vlastne oci a vyzera to este horsie ako na fotkach. Dufam, ze sa uz coskoro vsetko spravi a zahoji, nech mozes zase makat.
Na tie zapalove reakcie pozor, moze to byt aj dosledok zatazenia zraneneho miesta. Neviem ci je vitamin C dobra rada, ale hovori sa, ze dost pomaha pri rekonvalescencii a ma protizapalove a aj hojive ucinky.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Takze ruku uz dam pekne hore este tomu chyba par milimetrov a je to pekne pruzne. Coskoro zacnem z lahka trenovat prsne svalstvo.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
sa poďakovali - 2
FitPotreby.sk, papagiorgo
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Y0G1
Y0G1 píše:
vlasto aj pracujes? alebo si dlhodobo na marodke? aj ked pocitam ze asi pracujes inak by si do posilky nechodil :D
Samozrejme ze som na PN! Trenujem cez vychadzky aj ked som nebol teraz 2 tazdne. Pracovat to co robim s tymto? Myslim ze by to bola dalsia operacia. Trenovat chodim ale stehna a zacal som lavu stranu trenovat ramena, biceps, triceps lebo som to mal uplne ochable a slabe. Za dalsie trenujem ak si postrehol nasho uzivatela Užívateľ - Robko a pridam uz dalsie fotky jeho postavy.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz