Bydlisko: Martin Poďakoval:155 x Obdržal:252 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
No len pomaly, ja si myslim, ze toto je fakt vazne zranenie a myslim, ze najblizsich 6 mesiacov nezatazovat.
Naboj skusenosti mam dostatok takze viem co robim a ano zatazovat to nebudem dlhsiu dobu ja som pisal o treningu stehien a lytok cim dostanem aspon kondiciu ako taku. Prva bude rehabilitacia a po nej jemne precvicovat z ozaj lahuckymi vahami z lahka. Moj trening co sa tyka vrchnej casti tela budem konzultovat s Jaroslavom Bednarčíkom.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: Roztrhnutý prsný sval - vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:155 x Obdržal:252 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Takze vcera 24.4.2012 kontrola a konecne mi dali dole obvazy a mam ortezu. Atrofia ma zere ako rakovina. Uz sa chystam tento tyzden na prve treningy noh.
Takze takto to teraz vyzera (foto vecer 24.4.2012):
To co vidite zelene je nejaka dezinfekcia ktoru mi dali uz pred tyzdnom ale dole to zatial nejde.
Zatial nemozem dvihat ruku hore lebo by to malo tazke nasledky a rehabilitaciu mozem absolvovat az o 2tyzdne aj to velmi miernu. Vcera konecne poriadna sprcha zakryte miesta oplachnute boze aka ulava. Dnes som si bol zakupit detsku mast na zapareniny co som uz potreboval kedze to bolo mesiac neumyvane a sa to samozrejme zaparilo. Ako som si dal ten krem hned ukludnilo podrazdene miesto fakt dalsia ulava.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Uz som absolvoval prvy trening noh a brucha. No sranda to nie je ale s trpezlivostou a obozretnostou sa to da. 1.Prednozovanie 2.Leg-press 3.Zanozovanie 4.Vypony v stoji 5.Brucho na stroji v sede
Tento trening budem absolvovat samostatne este velmi dlho 2-3x tyzdenne. Nic ine si nemozem dovolit. Ruka nesmie ist do rozpazenia ci upazenia ani nijak zatazovana. To znamena napr. pri zanozovani ruka popri tele a drzim sa jednou. To plati vsade pri cvikoch a samozrejme nepretrzite 24hod. denne. Samozrejmost trening absolvujem v ramci vychadzok kedze som dlhodobo PN.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Str Máj 02, 2012 7:30 pm
kecal
Poďakoval:9 x Obdržal:9 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Uz som absolvoval prvy trening noh a brucha. No sranda to nie je ale s trpezlivostou a obozretnostou sa to da. 1.Prednozovanie 2.Leg-press 3.Zanozovanie 4.Vypony v stoji 5.Brucho na stroji v sede
Tento trening budem absolvovat samostatne este velmi dlho 2-3x tyzdenne. Nic ine si nemozem dovolit. Ruka nesmie ist do rozpazenia ci upazenia ani nijak zatazovana. To znamena napr. pri zanozovani ruka popri tele a drzim sa jednou. To plati vsade pri cvikoch a samozrejme nepretrzite 24hod. denne. Samozrejmost trening absolvujem v ramci vychadzok kedze som dlhodobo PN.
Tak si len dávaj pozor, aby si si niečo nenatiahol. Aspoň zamakáš nohy, aj keď nemôžeš drepovať :D
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Uz som absolvoval prvy trening noh a brucha. No sranda to nie je ale s trpezlivostou a obozretnostou sa to da.
Tak ja neviem co mam na toto povedat, len dufam, ze vies co robis? Lebo davat si pozor to hovoria vsetci a uz som to vela krat pocul a vela krat to nedopadlo dobre.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
FitPotreby.sk píše:
vlastomenn píše:
Uz som absolvoval prvy trening noh a brucha. No sranda to nie je ale s trpezlivostou a obozretnostou sa to da.
Tak ja neviem co mam na toto povedat, len dufam, ze vies co robis? Lebo davat si pozor to hovoria vsetci a uz som to vela krat pocul a vela krat to nedopadlo dobre.
Nemaj obavu zatazenie prsneho svalu a ruky je nulove viem co robim.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Semi.199
Bydlisko: Bratislava Poďakoval:2 x Obdržal:3 x meno a priezvisko: Martin Seman vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 74kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: peak sponzora: nemám
fuha nevyzera to pekne to urcite nasere ked si bol uz takto rozbehnuty a vo forme neviem si ani predstavit ze tolko driny financii a potu v telocvicni sa takto rozutekali takymto zranenim drzim ti palce cim skorej nech si spet aj ked to bude zas dlha cesta ale nejak sa postavis a budes raz tak silnejsi drz sa
Za tento príspevok autora
Semi.199
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Podpis autora:
"The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow."
("bolest ktoru citis dnes bude sila ktoru pocitis zajtra.")
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Poďakoval:89 x Obdržal:139 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Ludia uz tuto sobotu, osobne skontrolujem formu nasho moderatora. Niet pochyb, ze je to bojovnik, skoda toho zranenia. Budem referovat.
vlastomenn
čo máte rande ?
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz