Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Posledná návšteva Pia Apr 20, 2012 9:03 am Aktuálny čas je Pia Apr 20, 2012 9:03 am

Stránka 41 z 41 [ Príspevkov: 407 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 37, 38, 39, 40, 41
Autor Správa
Kotlik
 Predmet príspevku: Re: Whoo
Napísal: Sob Mar 31, 2012 9:47 am 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Obrázky: 2

Poďakoval: 9 x
Obdržal: 9 x
meno a priezvisko: Ján Profant
vek: 17
pohlavie: muž
cvičím: menej ako 1r.
váha: 83kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition
sponzora: nemám
Pekne!!! Dúfam, že mne sa v diéte bude dariť minimálne rovnako Cítiš tam nejakú stratu svalovej hmoty alebo sily?

Podpis autora:

Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: Sob Mar 31, 2012 10:17 am 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 19

Poďakoval: 35 x
Obdržal: 57 x
vek: 22
cvičím: 2r.
váha: 86kg
výška: 184cm
najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita
Kotlik píše:
Pekne!!! Dúfam, že mne sa v diéte bude dariť minimálne rovnako Cítiš tam nejakú stratu svalovej hmoty alebo sily?

svaly sa mi podarilo dobre udrzat, nezaznamenal som ziaden ubytok. Sila naopak isla dole na zaciatku diety, ale postupne sa vracala (samozrejme nie na taku uroven ako v objemovke) takze som spokojny.

Podpis autora:

Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds. The iron never lies to you!
Len pre registrovaných:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: Sob Mar 31, 2012 1:12 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

este jedna porovnavacka ako som slubil. vlavo 10.1.2012 cca 94kg, vpravo 29.3.2012 cca 86kg:

Podpis autora:

Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds. The iron never lies to you!
Len pre registrovaných:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Sob Mar 31, 2012 4:28 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 138 x
Obdržal: 237 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 35
cvičím: viac ako 20r.
váha: 87kg
výška: 171cm
whoo píše:
este jedna porovnavacka ako som slubil. vlavo 10.1.2012 cca 94kg, vpravo 29.3.2012 cca 86kg:

Perfektne Tie postoje by bolo dobre sa naucit aj to drzanie ruk nie je dobre tak isto rozpetie chrbata.ale na dobru fotku treba aj fotografa co to ovlada a postelovat ta do spravneho postoja.

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: Sob Mar 31, 2012 4:37 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

vlastomenn píše:
whoo píše:

Perfektne Tie postoje by bolo dobre sa naucit aj to drzanie ruk nie je dobre tak isto rozpetie chrbata.ale na dobru fotku treba aj fotografa co to ovlada a postelovat ta do spravneho postoja.

tak fotografa by bolo dobre mat, ale ako vravim na sutaz nejdem a na porovnanie rozdielov "pred a po" to staci. Nejaky profi fotky mozno ked bude co ukazovat. zatial to nieje ziadna slava aj ked sa stale zlepsujem.

Podpis autora:

Len pre registrovaných:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Sob Mar 31, 2012 4:39 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 138 x
Obdržal: 237 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 35
cvičím: viac ako 20r.
váha: 87kg
výška: 171cm
whoo píše:
vlastomenn píše:
whoo píše:

tak fotografa by bolo dobre mat, ale ako vravim na sutaz nejdem a na porovnanie rozdielov "pred a po" to staci. Nejaky profi fotky mozno ked bude co ukazovat. zatial to nieje ziadna slava aj ked sa stale zlepsujem.

Zlepsujes sa stale to je len dobre.

Za tento príspevok autora

vlastomenn

poďakoval uživateľ

whoo

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: Štv Apr 12, 2012 9:59 am 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Tak dnes konecne trening po dvojtyzdnovej pauze. Planoval som si takuto pauzu po diete aj na 3-4 tyzdne, ale uz mi to nedalo. Chybali mi tie treningy, ale aspon 2 tyzdne som vydrzal aj kvoli kompletnej regeneracii. Dnes sa citim skvele po treningu aj ked mierne unaveny, ale to bude tym ze sa mi rano cvicit moc nechce. Ale mam poobednu takze mi nic ine nezostavalo.
Trening som si dal full body na rozbeh, mozno by sa dalo povedat aj light korte kedze som isiel len zakladne cviky na velke partie. nejak takto:
Nohy:
drepy: 1x15x60
1x10x90
2x8x110
mrtvy tah: 1x15x60
1x10x90
2x8x110
bench: 1x12x60
1x10x80
1x8x95
1x5x105
1x5x100
+ doplnkovy cvik na ramena upazovanie v stoji: 1x10x12
2x8x16
1x10x16

+ 20 minut bicykel
vaha je momentalne na 84,5kg takze za tie dva tyzdne pauzy isli este 2 kila dole no niesom si az tak isty ci to bol tuk... pomaly nabehnem na nejaky trening, ale este nemam ziaden zostaveny. Planujem do jesene tak 3-4 krat za tyzden, netreba to prehanat. plan bude asi utorok, stvrtok, sobota + nedela ked bude dost energie alebo nebudem mat co robit.

Podpis autora:

Len pre registrovaných:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 41 z 41 [ Príspevkov: 407 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 37, 38, 39, 40, 41

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia