Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
hruskamara píše:
whoo píše:
ne neberem nic, az na tuto zimu planujem nieco dat. Minuly rok mi nevysli financie na to.
tieto fotky su nic moc, nieje dobre vidiet, ako pise vlasto som tam zle nasvieteni, inak to v reale vypada lepsie. A aj nejake solarko by som mal navstivit :)
je vidět že jsi ve formě a dát tam nějakou dobrou kůru, tak by to bylo k.... nebezpečný
Mara nenabadaj ho na zle veci.
whoo - a samozřejmě věci do kůry koukej koupit od vlasty
Bydlisko: Martin Poďakoval:150 x Obdržal:247 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
hruskamara píše:
vlastomenn píše:
hruskamara píše:
whoo píše:
ne neberem nic, az na tuto zimu planujem nieco dat. Minuly rok mi nevysli financie na to.
tieto fotky su nic moc, nieje dobre vidiet, ako pise vlasto som tam zle nasvieteni, inak to v reale vypada lepsie. A aj nejake solarko by som mal navstivit :)
je vidět že jsi ve formě a dát tam nějakou dobrou kůru, tak by to bylo k.... nebezpečný
Mara nenabadaj ho na zle veci.
whoo - a samozřejmě věci do kůry koukej koupit od vlasty
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval:36 x Obdržal:59 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
tak dnes zaciatok noveho treningu a popravde, som mrtvy... Tento trening v kombinacii so sach. vlnami je dost zabijak. Ale bude to mozno aj tym ze mi tak blbo vysli a nohy dnes a pritom som ich cvicil predvcerom tak to tiez dost zavazilo + 0g sacharidov vcera a 50g dnes... co povedat, mozem ist spat
Trening nohy + lytka
Nohy:
drepy: rozcvicka 1x15 s prazdnym multipresom
1x15x57,5
1x12x67,5
1x10x77,5
1x8x87,5
1x6x107,5
1x6x107,5 + 1x6x77,5
(posledna seria v podstate zhadzovacia 6 plus okamzitych 6 s lahsou vahou. Prevedenie cviku pripomina hacken drepy, teda chodidla kusok pred sebou a rovny chrbat)
predkopavacky: 1x8x30 + 1x8x20
1x8x30 + 1x8x20
1x8x30 + 1x8x20
(prevedenie: prva cast serie precizna technika so stop-pauzou cca 1 sekundu pri kontrakcii. Druha cast bez stop-pauzy s co najlepsou technikou - priznavam, druha a tretia seria uz taka technicka nebola. Aspon posledne 3-4 opakovania to uz proste neslo)
vypady s VC: 3x30x40kg (na kazdu nohu 15 op.)
vypony v stoji: 5x127,5 + 5x117,5 + 5x107,5 + 5x97,5 + 5x87,5 (toto cele 4-krat. Klasika zhadzovacie serie)
Poďakoval:36 x Obdržal:59 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
dnes prsia, triceps, brucho. A maly fail v posilke. pri poslednej serii tlakov na triceps ma "zlomila" sedemdesiatka a bol som nuteni volat pomoc no co uz, stava sa. Bez sparinga je tazko trenovat :)
Prsia:
tlaky s JC na rovnej: rozcvicka - 1x15x24
1x12x28
1x10x30
1x8x34
3x6x40 + 3x8x24
(posledne tri su zhadzovavie serie)
Strihy s kladkami: 4x6x35 + 4x8x25 (taktiez zhadzovacky)
Triceps:
Tlaky s VC na uzko: 1x12x50
1x10x60
1x8x70
2x6x80 + 2x8x60
Nohy:
hacken drepy na multiprese: 1x15x57,5
2x12x72,5
1x10x87,5
(su to male vahy, ale je to zabijak tieto hacken drepy. Inak ich urcite zaradim do dalsich treningov pretoze po nich pekne citim strednu cast stehien ktoru by som chcel zvacsit)
legpress: 1x12x180
2x12x200
(drepy aj legpress technikou neuplnych opakovani takze bez zastavenia vsetky opakovania a bez celkoveho prepnutia kolien. Leg pres co najhlbsie cize kolena na hrudniku.)
brucho:
mohamedy: 1x20x30
1x15x35
2x12x35
1x10x35
stahovanie kladky ku kolenu na sikme svaly: 3x15x50 na kazdu stranu
+30 minut bicykel
Tak dnes som sa po treningu vyzliekol a ked som bol napumpovany tak to uz vypada fakt dost dobre keby som to tahal este mesiac a pohral sa s odvodnenim tak by to uz bola mozno aj sutazna forma ale tak mne to netreba som zo sebou uz teraz velmi spokojny a som rad, ze som odolal vsetkym "nastraham" co na mna pripravovala pocas diety moja mama v podobe chlebickov, reznov, topiniek s volskym okom, atd. Teraz som naozaj zistil aku mam silnu volu a som na seba hrdy :)
Takze este 6 dni do skoncenia diety a potom nahodim nejake fotky. Posledne 2-3 dni planujem uplne vyradit sol a mineralky aby som sa aspon trocha odvodnil tak by to malo byt ok.
prsia:
tlaky na multiprese,sikma lavica: tento cvik musim popisat cely takze: 4 serie s poctom opakovani 1+6+8. To znamena: jedno cele opakovanie (obret cinku o hrudnik a uplne hore do prepnutia laktov, potom 6 opakovani neuplnych teda bez prepnutia laktov, a nasledne hned 8 opakovani v plnom rozsahu.
takze 3x1+6+8x57,5kg a druhu seriu som skusil s 67,5kg ale to uz bolo vela som zvladol iba 1+6+6
Rozpazky na rovnej: 1x10x24
2x12x20
strihy s kladkamy: 3x12x25 (so stop pauzou na vrchole kontrakcie 1 sekunda)
Chrbat:
pritahy JC s opretim o lavicu: 1x15x30
2x12x34
1x10x40
pritahy VC v predklone nadhmatom: 3x12x60 (so stop pauzou na vrchole kontrakcie 1 sekunda, tu mi skoro zhorel chrbat )
stahovanie hornej kladky s baranmy: 3x12x50kg (so stop pauzou na vrchole kontrakcie 1 sekunda, tiez ohen na chrbate)
Hamstringy:
rumunsky mrtvy tah na multiprese: 1x15x57,5
2x12x67,5
1x10x77,5
(chodidla uplne pri sebe)
zakopavanie: 3x12x30
dnes bez aerobky. nestihal som, v utorok dam par minut navyse.
Tak dnes posledny trening v diete! Zajtra posledny den "kontrolovanej" stravy a mam "volno". Samozrejme budem dalej jest obmedzene aby som to nepribral naspat a snad este nejake to kilo tuku zhodim (pojdem aj kardio cele leto). Dnesna vaha po treningu 86kg teda za 6 tyzdnov islo cca 7 kg dole. Neskor prihodim aj nejake fotky.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz