Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness
Tisíce lacných položiek!
Posledná návšteva Pia Dec 30, 2011 7:59 pm Aktuálny čas je Pia Dec 30, 2011 7:59 pm

Stránka 41 z 43 [ Príspevkov: 425 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Ďalší
Autor Správa
natural
 Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Str Okt 26, 2011 9:30 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 6 x
Obdržal: 1 x
vek: 20
pohlavie: muž
cvičím: 4r.
váha: 85kg
výška: 187cm
najoblubenejšia značka doplnkov: bsn
sponzora: nemám
vlastomenn píše:
natural píše:
zima sa blizi a chceme byt velky ! Moze mi tu zvas niakdo poradit a usmernit budem mat Cidoteston (10amp.) + methandienonom(200tbl) a najviac ma zaujima davkovaniea . V com mam najmenej skusenosti je PCT !!! bol by som rad keby sa vyjadri hlavne Vlastomen lebo vidim ze ma siroky prehlad vopred diky

Je to prva kura? Ak prva nemusis pouzit PCT ale mozes. Cidoteston je testosteron anantat dobra volba a idealna s metanom.Kuru najdes rozpisanu tu.Ak nebudes niecomu rozumiet alebo mat dalsie otazky tak sem napis.

no jedine som mal pred rokom bobule takze neviem ci mam dat to pct a ked hej tak porad ake , ohladom toho davkovania pozeral som ten rozpis a mas tam uvedenych 12amp a 191 tbl ak som teda dobre ratal , ja mam 10amp. a 200tbl takze ampule budem brat kazdy piaty den vide mi to tak na 46dni a ked zacnem brat ten methan od 15 dna tak ako si napisal tak ho budem doberat dlhsie po dobrati ampul ako mas ty napisane , chcem vedet ci to nevadi ? alebo ak ano ci ho nemam nasadit skorsie napr. v 10dni ??? pozeral som to tak zbezne este si to popozeram takze zatial sa vyjadri k tomuto prosim ta . Dik

Podpis autora:

GO HARD or GO HOME !!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

nitrix1986
Napísal: Štv Okt 27, 2011 12:43 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 4 x
eanthat ti staci kazdych 7dni ale nepokazis nic ani tym co si napisal ty,ale v pohode ti staci aj 10ampul,a methanu,hovoris o 5mg tabletach alebo 10mg,ked 10 staci ti uplne 100kusov,a netahal by som ho urcite dlhsie ako 6tyzdnov

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

natural
Napísal: Štv Okt 27, 2011 3:00 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 6 x
Obdržal: 1 x
vek: 20
cvičím: 4r.
váha: 85kg
výška: 187cm
najoblubenejšia značka doplnkov: bsn
nitrix1986 píše:
eanthat ti staci kazdych 7dni ale nepokazis nic ani tym co si napisal ty,ale v pohode ti staci aj 10ampul,a methanu,hovoris o 5mg tabletach alebo 10mg,ked 10 staci ti uplne 100kusov,a netahal by som ho urcite dlhsie ako 6tyzdnov

no ja som to pisal podla toho rozpisu co uviedol Vlastomen tak som zvedavy co on povie a tablety su 5mg

Podpis autora:

GO HARD or GO HOME !!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Štv Okt 27, 2011 10:47 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 35 x
Obdržal: 120 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 34
cvičím: 15r.
váha: 87kg
výška: 171cm
natural píše:
no jedine som mal pred rokom bobule takze neviem ci mam dat to pct a ked hej tak porad ake , ohladom toho davkovania pozeral som ten rozpis a mas tam uvedenych 12amp a 191 tbl ak som teda dobre ratal , ja mam 10amp. a 200tbl takze ampule budem brat kazdy piaty den vide mi to tak na 46dni a ked zacnem brat ten methan od 15 dna tak ako si napisal tak ho budem doberat dlhsie po dobrati ampul ako mas ty napisane , chcem vedet ci to nevadi ? alebo ak ano ci ho nemam nasadit skorsie napr. v 10dni ??? pozeral som to tak zbezne este si to popozeram takze zatial sa vyjadri k tomuto prosim ta . Dik

Nevadi mozes brat tst aj kazdych 7 dni ale je lepsie brat kazdy piaty dokonca kazdy treti stvrty den je najidealnejsie koli udrzaniu rovnomernej hladiny tst v tele cize aby nekolisala.Metan mozes dat skor aj ako je napisane.PCT nemusis riesit som presvedceny ze prirastok v podstate skoro vsetok ostane mozes dat clomid ak mas problem z gynekomastiou tak tamoxifen hned ako su problemi alebo ak vies ze mas s tym problem tak zacat hned s kurou.Idealne je dat po kure N2GUARD co ta tiez upravy a precisti organizmus a dostanes hodnoty krv.obrazca na normal. treba hlavne drzat vyssiu davku bielkovin vitaminy a vit C. min 500mg denne ideal 1000 mg.

Podpis autora:

http://www.eshop-rychlo.sk/anabolic

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

http://n2-guard.webnode.sk/

N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

nitrix1986
Napísal: Sob Okt 29, 2011 8:57 am 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

naco je davkovanie dlheho esteru kazde 3dni,nieje to skuseny sypac co berie gram naraz,ze to potrebuje delit jemu maximalne pozehnane staci kazdy 5den,nieje to kratky ester ze by hladina tak kolisala

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Sob Okt 29, 2011 10:55 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

nitrix1986 píše:
naco je davkovanie dlheho esteru kazde 3dni,nieje to skuseny sypac co berie gram naraz,ze to potrebuje delit jemu maximalne pozehnane staci kazdy 5den,nieje to kratky ester ze by hladina tak kolisala

Myslis ze ked je to dlhy ester budes mat davku rovnaku pocas celej doby pocas jeho rozpadu?

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

nitrix1986
Napísal: Sob Okt 29, 2011 1:08 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

vlastomenn píše:
nitrix1986 píše:

Myslis ze ked je to dlhy ester budes mat davku rovnaku pocas celej doby pocas jeho rozpadu?

to som nepovedal,sam vies ze sa nesklada latka s jedneho druhu testaku,s urcitim uvolnovanim,ale je to jedno ci to budes davat kazdy treeti alebo 5ty lebo tak ci tak to bezny sypac nezbada,a popravde len pharma produkty maju v testaku vsetky estery,decanoate tam vecsinou chyba,ale to vies aj sam ,a preto kazdemu prvosypacovi radim raz za 7 max 5dni ,lebo vecsina znich sa boji ihiel,takze je preneho vtomto smere lepsia menej casta aplikacia

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Sob Okt 29, 2011 2:39 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

nitrix1986 píše:
vlastomenn píše:
nitrix1986 píše:

to som nepovedal,sam vies ze sa nesklada latka s jedneho druhu testaku,s urcitim uvolnovanim,ale je to jedno ci to budes davat kazdy treeti alebo 5ty lebo tak ci tak to bezny sypac nezbada,a popravde len pharma produkty maju v testaku vsetky estery,decanoate tam vecsinou chyba,ale to vies aj sam ,a preto kazdemu prvosypacovi radim raz za 7 max 5dni ,lebo vecsina znich sa boji ihiel,takze je preneho vtomto smere lepsia menej casta aplikacia

Vsak som mu pisal nech sa drzi cyklu a nie je este pokrocily v tomto smere tak kludne staci raz za 7 dni. Vyhukne hore len taky fukot.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

nitrix1986
Napísal: Sob Okt 29, 2011 3:09 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

toto som presne myslel

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

M3power
Napísal: Pia Nov 11, 2011 6:07 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Obdržal: 0 x
vek: 22
cvičím: 3r.
váha: 80kg
výška: 174cm
Zdravim vas borci....mam22rokov 174 a 80kg potreboval by som poradit ako mam zostavit moju prvu kuru ...mam 5 baleni undestoru 100tbl 10mg methandienonu + 100tbl stanozolu 10mg ....50tabliet tamoxifenu +50 provironu + ochrana pecene +vitamin&mineral ....neviem ci mam brat vsetko naraz under methan stanozol alebo najprv under + methan a potom nahradit methan stanozolom +pct dik za radu.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 41 z 43 [ Príspevkov: 425 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Yandex [Bot] a 0 hostia