Bydlisko: Martin Poďakoval:35 x Obdržal:119 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
petrzlen píše:
vlastomenn píše:
petrzlen píše:
Tak jasne ale cisto hypoteticky sa spytam, co tak sa da dosiahnut z hladiska nabratia kvalitnej svaloviny s tym? nejaka kombinacia methan, stanak, oxandrolone, klenbuterol???? a potom k porovnanie test + stanazolol,,,hmm?
dalujem
Testosteron je zaklad ako hormon na naberanie svalovej hmoty aj drzania nizsej hladiny tuku ci uz chodu celeho organizmu celkovo u ludi a nehovoriac u muzov. U zien niesu dosiahnute ziadne vysledky v kulturistike kedze ho maju celkovo v tele ovela mensie mnozstvo ako muzi.Cize bez podavania syntetic.tst by boli hotove.Oralne latky ako pises su pre telo horsie znasane ale to je individualne moze dojst k poruseniu pecene a ladvin.Niekto moze davat megadavky a telo to dobre znasa ale niekto da par tabliet par dni a uz ma krv v moci.Injekcne latky sa ti vstrebu cele naproti tabletam tam je ovela mensia ucinnost.Neviem preco sa bojis ihiel. Ak teda chces tab.formu tak oko som pisal vyssie tie latky skombinovat. nabratie hmoty je tiez u kazdeho ine niekto naberie 6-10 kg behom 3 mesiacov a niekto 2-3 kg.Tu sa neda povedat kolko naberies a akej kvality.
Ok, sprav mi teda prosim ta 2 navrhy, jednak vhodnu kombinaciu cisto oralnych produktov, a potom aj kombinaciu obsahujucu aj injekcne latky s tym, ze pri oboch mi prosim uved nazov latok, predpokladane mnozstvo latok (pocet tablet po ...mg, pocet ammpul , pripadne ...ml pre injekcny roztok) , dlzku trvania kury, predpokladany odhad ceny kury, a k tomu aj navrh PCT v oboch pripadoch, a to vsetko pri zohladneni mojho veku, vysky, vahy, mier, cielovej mety po kure, skutocnosti, ze sa jedna o prvu kuru, v cene cca do 200 Eur na kuru. Nasledne si rozhodnem, ktorou kurou by som isiel, potom by sme sa dalej dohodli o pripadnom zabezpeceni latok a rozpise.
OK urobim to potom to sem hodim.
Podpis autora:
http://www.eshop-rychlo.sk/anabolic
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://n2-guard.webnode.sk/
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
petrzlen
Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Str Sep 28, 2011 9:15 pm
nemluvna
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: Peter Kolesar vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 10r. váha: 90kg výška: 183cm najoblubenejšia značka doplnkov: optimum nut. /on/ sponzora: nemám
vlastomenn píše:
petrzlen píše:
vlastomenn píše:
petrzlen píše:
Tak jasne ale cisto hypoteticky sa spytam, co tak sa da dosiahnut z hladiska nabratia kvalitnej svaloviny s tym? nejaka kombinacia methan, stanak, oxandrolone, klenbuterol???? a potom k porovnanie test + stanazolol,,,hmm?
dalujem
Testosteron je zaklad ako hormon na naberanie svalovej hmoty aj drzania nizsej hladiny tuku ci uz chodu celeho organizmu celkovo u ludi a nehovoriac u muzov. U zien niesu dosiahnute ziadne vysledky v kulturistike kedze ho maju celkovo v tele ovela mensie mnozstvo ako muzi.Cize bez podavania syntetic.tst by boli hotove.Oralne latky ako pises su pre telo horsie znasane ale to je individualne moze dojst k poruseniu pecene a ladvin.Niekto moze davat megadavky a telo to dobre znasa ale niekto da par tabliet par dni a uz ma krv v moci.Injekcne latky sa ti vstrebu cele naproti tabletam tam je ovela mensia ucinnost.Neviem preco sa bojis ihiel. Ak teda chces tab.formu tak oko som pisal vyssie tie latky skombinovat. nabratie hmoty je tiez u kazdeho ine niekto naberie 6-10 kg behom 3 mesiacov a niekto 2-3 kg.Tu sa neda povedat kolko naberies a akej kvality.
Ok, sprav mi teda prosim ta 2 navrhy, jednak vhodnu kombinaciu cisto oralnych produktov, a potom aj kombinaciu obsahujucu aj injekcne latky s tym, ze pri oboch mi prosim uved nazov latok, predpokladane mnozstvo latok (pocet tablet po ...mg, pocet ammpul , pripadne ...ml pre injekcny roztok) , dlzku trvania kury, predpokladany odhad ceny kury, a k tomu aj navrh PCT v oboch pripadoch, a to vsetko pri zohladneni mojho veku, vysky, vahy, mier, cielovej mety po kure, skutocnosti, ze sa jedna o prvu kuru, v cene cca do 200 Eur na kuru. Nasledne si rozhodnem, ktorou kurou by som isiel, potom by sme sa dalej dohodli o pripadnom zabezpeceni latok a rozpise.
Bydlisko: Martin Poďakoval:35 x Obdržal:119 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
týždeň---------Boldenone Undecylenate------------Testosterón cypionate---------Stanozolol------------HCG
1----------------250 mg za týždeň---------------------200 mg za týždeň
2----------------500 mg za týždeň ---------------------400 mg za týždeň
3----------------500 mg za týždeň ---------------------400 mg za týždeň
4----------------500 mg za týždeň ---------------------400 mg za týždeň
5----------------750 mg za týždeň---------------------600 mg za týždeň------------15 mg za deň
6----------------750 mg za týždeň---------------------600 mg za týždeň------------15 mg za deň
7----------------750 mg za týždeň ---------------------600 mg za týždeň------------20 mg za deň
8----------------750 mg za týždeň ---------------------600 mg za týždeň------------20 mg za deň
9----------------250 mg za týždeň ---------------------200 mg za týždeň------------20 mg za deň
10---------------------------------------------------------------------------------------15 mg za deň
11---------------------------------------------------------------------------------------------------------5000 IU za týždeň
12---------------------------------------------------------------------------------------------------------5000 IU za týždeň
Nolvadex daj v prípade citlivosti na gynekomastiu, 10 mg denne, každý deň.
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x vek: 23 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 70kg výška: 186cm sponzora: nemám
Prosím vás poradte. Kedže viem že Methandienone od genesisu sa dosť ťažko zháňa viem si zohnať recept do lekárne. Namiesto tých genesis by som si zobral nejaké tabletky čo majú v lekárni a majú obsah Methandienone. Nepoznáte nejaké také ? Danabol ? anabol ? Dianabol ? Poprípadne nejaké lepšie ? Potrebujem konkretny názov tabletiek.
Robko píše:
Prosím vás poradte. Kedže viem že Methandienone od genesisu sa dosť ťažko zháňa viem si zohnať recept do lekárne. Namiesto tých genesis by som si zobral nejaké tabletky čo majú v lekárni a majú obsah Methandienone. Nepoznáte nejaké také ? Danabol ? anabol ? Dianabol ? Poprípadne nejaké lepšie ? Potrebujem konkretny názov tabletiek.
Methandienon nezozenies v ziadnej lekarni. Od genesis zozenies lahko napr. cez mna.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x vek: 23 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 70kg výška: 186cm sponzora: nemám
Provsím vás má tu niekdo skúsenosti z testosteronom Sustanon 250 ? Keď to zmiešam z Methandienone a na konci kuri dam PCT čo sa mi môže stať ? Môže sa mi stať niečo zle ? Kura ma 10 týždňov , každý týždeň po 250mg sustanu.
Niečo o mne : mám 18 rokov, som úplne zdravý, žiadna alergia, cvičím rekreačne 4 roky a pravidelne tak pol roka, stravu dodržiavam 6x denne a jem zdravo.
Ale večšina ľudé hovorí že : " nepichaj si to doje*beš sa s tým " a podobné veci okolo toho. Aký máte na to názor vy ? Poprípade stojí mi za to to riziko ? Bude to moja prvá kúra.
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
Robko píše:
Provsím vás má tu niekdo skúsenosti z testosteronom Sustanon 250 ? Keď to zmiešam z Methandienone a na konci kuri dam PCT čo sa mi môže stať ? Môže sa mi stať niečo zle ? Kura ma 10 týždňov , každý týždeň po 250mg sustanu.
Niečo o mne : mám 18 rokov, som úplne zdravý, žiadna alergia, cvičím rekreačne 4 roky a pravidelne tak pol roka, stravu dodržiavam 6x denne a jem zdravo.
Ale večšina ľudé hovorí že : " nepichaj si to doje*beš sa s tým " a podobné veci okolo toho. Aký máte na to názor vy ? Poprípade stojí mi za to to riziko ? Bude to moja prvá kúra.
ja som ho mal a vobec nic sa nestalo. Ono je to tazko konzultovat s ludmi ktory sa tomu absolutne nerozumia. Taky clovek ti povie to co si mysli cela laicka spolocnost, teda ako sam pises, "nepichjaj si to lebo sa dojebes". Ked budes mat zostaveny spravny plan davkovania, budes dodrziavat hygienu na 100%, atd... tak by sa ti nic zle stat nemalo stat. Nejake rizika v specialnych pripadoch samozrejme su, ale povedzme si popravde - pri ktorom liecive nie su...
ci ti to stoji za to sa pytaj sam seba podla toho co ocakavas.
Robko píše:
Sustanon je najpouzivaniejsi a najznamejsi testosteron mix na svete cize tam neni o com.
Robko píše:
S ktorým Sustanonom máte najlepšie skúsenosti ? Holand ? Pakistan ?
Pakistan
Robko píše:
A s ktorým Methandienone máte najlepšie skúsenosti ? Genesis ? La pharma ?
La pharma
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Robko
Podpis autora:
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 80kg výška: 185cm sponzora: nemám
zdravicko.....chcel bi osm mensiu radu......zacinam brat stanozol tak bi osm chcel vedeit ako sa ma cyklus uzivat a ci pyramidovo alebo take iste davky kazdy den......a ma sa to brat na ranjky a obed alebo na obed a pred cvicenim ci ako vlastne dakujem
7vladinho7 píše:
zdravicko.....chcel bi osm mensiu radu......zacinam brat stanozol tak bi osm chcel vedeit ako sa ma cyklus uzivat a ci pyramidovo alebo take iste davky kazdy den......a ma sa to brat na ranjky a obed alebo na obed a pred cvicenim ci ako vlastne dakujem
Ak mas stanozol samotny tak velka chyba neviem ci budes mat uzitok z jeho uzivania.Dobre je zacat na konstantnej davke napr 40mg a postupne znizovat na 10-5 mg alebo postupne zvysovat a nasledne znizovat . Jednoznacne ho treba brat v 2-3 davkach denne je jedno ci s jedlom alebo na lacno to zalezi ci to znasa zaludok na lacno. Ziadne anabolika nemaju nic spolocne branim typu pred ci po treningu.Tam ide o to drzat hladinu hormonov na rovnakej hladine cize stanozol ma ucinnost / polcas rozpadu 8 hodin tak podla toho sa rozlozi uzivanie.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Yandex [Bot] a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz