Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness
Tisíce lacných položiek!
Posledná návšteva Pon Jan 16, 2012 12:22 am Aktuálny čas je Pon Jan 16, 2012 12:22 am

Stránka 43 z 45 [ Príspevkov: 448 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45  Ďalší
Autor Správa
Mattias
 Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Štv Dec 22, 2011 8:43 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 0 x
meno a priezvisko: Matej Janik
vek: 25
pohlavie: muž
cvičím: 10r.
váha: 86kg
výška: 180cm
sponzora: nemám
Ahojte,
mna by len zaujimalo ze ci ked uz raz zacnes so steroidmi tak ak nechces spadnut tak musis uz brat stale nejaku kuru v cykle alebo sa daju steroidy pouzit len obcas ne nejake nastartovanie ked pride k stagnacii. Ide o to ze je to uzavrety kruh? Ked si v kure naberes silu, hmotu ked vysadis prides o 80-90 percent a ak ich chces naspat musis dat znova kuru? Cize furt sa zenies za dosiahnutim stavu pocas kury pretoze pocas toho co beres PCT sa ti sice vrati testosteron spat na normu ale aj tak je to podstatne menej ako co si mal pocas kury co sa tyka anabolizmu a androgenou zacne prevysovat hodnota kortizolu a dostanes sa z anabolickeho stavu do katabolickeho cize to co si nabral si udrzat nedokazes a aj sila ide dole a ak chces "vyskocit spat na kona" musis znova nieco dat. Pochopil som to spravne?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Štv Dec 22, 2011 3:12 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 39 x
Obdržal: 128 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 34
cvičím: 15r.
váha: 87kg
výška: 171cm
Mattias píše:
Ahojte,
mna by len zaujimalo ze ci ked uz raz zacnes so steroidmi tak ak nechces spadnut tak musis uz brat stale nejaku kuru v cykle alebo sa daju steroidy pouzit len obcas ne nejake nastartovanie ked pride k stagnacii. Ide o to ze je to uzavrety kruh? Ked si v kure naberes silu, hmotu ked vysadis prides o 80-90 percent a ak ich chces naspat musis dat znova kuru? Cize furt sa zenies za dosiahnutim stavu pocas kury pretoze pocas toho co beres PCT sa ti sice vrati testosteron spat na normu ale aj tak je to podstatne menej ako co si mal pocas kury co sa tyka anabolizmu a androgenou zacne prevysovat hodnota kortizolu a dostanes sa z anabolickeho stavu do katabolickeho cize to co si nabral si udrzat nedokazes a aj sila ide dole a ak chces "vyskocit spat na kona" musis znova nieco dat. Pochopil som to spravne?

Moze sa brat aj obcas na potiahnutie stagnacie cize dalsie napredovanie ale treba dodrziavat aj stravu spanok a trening a to aj mimo kury. To ako ide telo po kure dole je individualne u kazdeho jedinca.Treba skusat a experimentovat. Ale jedno je jasne po kazdej kure mas vzdy nieco navrch co bez anabolik tazko dosiahnes!

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

nitrix1986
Napísal: Ned Dec 25, 2011 7:47 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 4 x
Tak tak vsetko je individualne tak ako pribratie v kure tak aj schudnutie,samozrejme vsetko zalezi na vela faktoroch.To ci sa vrati testak a ako rychlo sa vrati tiez zalezi od viac faktorov,ake latky ake davky kolka kura ako dlho si latky siel ale latky si pouzil v pct,ale pravda je taka ze len male % ludi sa vie pohnut naturalne este.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Mattias
Napísal: Pon Dec 26, 2011 7:29 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

meno a priezvisko: Matej Janik
vek: 25
cvičím: 10r.
váha: 86kg
výška: 180cm
by ma zaujimalo este ze ked je v rozpise kury napisane nap. 1 den 2tab. anabol + 2tab. stanazolol tak to mam ako dat naraz alebo nejak rozdelit pocas dna je lepsie. Pytam sa kvoli tomu aby som tu dennu davku co najlepsie vyuzil. Hlavne ked sa postupne v tej kure navysuje davkovanie az na 6 tab. anabol + 3 tab. stanazol ( http://www.steroidy.eu/ ). Este by ma zaujimalo ze ako rychlo ucinkuju (dostavaju sa do krvy) tieto latky a ako dlho ucinkuju (aky maju half-time rozpadu) aby som vedel pripadne naplanovat davku pred treningom, pripadne po treningu kedy telo lepsie prijma latky. Alebo je to jedno? Dalej, by ma zaujimalo, ze ci ma zmysel brat nejaky tribulus pocas kury alebo pocas brania PCT ci uz kvoli nizsiemu klesnutiu prirodzeneho testosteronu pocas kury lebo rychlejsiej obnovy pocas PCT brania. Alebo to nema zmysel?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Pon Dec 26, 2011 8:52 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Mattias píše:
by ma zaujimalo este ze ked je v rozpise kury napisane nap. 1 den 2tab. anabol + 2tab. stanazolol tak to mam ako dat naraz alebo nejak rozdelit pocas dna je lepsie. Pytam sa kvoli tomu aby som tu dennu davku co najlepsie vyuzil. Hlavne ked sa postupne v tej kure navysuje davkovanie az na 6 tab. anabol + 3 tab. stanazol ( http://www.steroidy.eu/ ). Este by ma zaujimalo ze ako rychlo ucinkuju (dostavaju sa do krvy) tieto latky a ako dlho ucinkuju (aky maju half-time rozpadu) aby som vedel pripadne naplanovat davku pred treningom, pripadne po treningu kedy telo lepsie prijma latky. Alebo je to jedno? Dalej, by ma zaujimalo, ze ci ma zmysel brat nejaky tribulus pocas kury alebo pocas brania PCT ci uz kvoli nizsiemu klesnutiu prirodzeneho testosteronu pocas kury lebo rychlejsiej obnovy pocas PCT brania. Alebo to nema zmysel?

Davkovanie rozdel do 2-3 davok denne prva davka odporucam hned po prebudeni rano.Take veci neries ako ci mas dat po treningu alebo pred nemyl si to z doplnkami vyzivy! Davka rano na obed a vecer po poslednom jedle alebo pred spanim. Do krvy to dostanes po par minutach a polcas je par hodin.Tribukus ak chces utratit na to eura tak ho daj pocas PCT.

Za tento príspevok autora

vlastomenn

poďakoval uživateľ

Mattias

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

majklnight
Napísal: Štv Jan 05, 2012 10:56 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

vek: 22
cvičím: 3r.
váha: 85kg
výška: 182cm
čaute mate niekto skusenosti s objednavanim so stranky steroidy.eu su tie produkty naozaj ucine ?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Štv Jan 05, 2012 11:26 am 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 96 x
Obdržal: 49 x
majklnight píše:
čaute mate niekto skusenosti s objednavanim so stranky steroidy.eu su tie produkty naozaj ucine ?

mozem dat ruku do ohna za tento eshop

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Štv Jan 05, 2012 11:51 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

majklnight píše:

Mozem ta uistit o serioznosti tohoto obchodu.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

majklnight
Napísal: Štv Jan 05, 2012 12:04 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

vek: 22
cvičím: 3r.
váha: 85kg
výška: 182cm
ok plánujem prvu kuru chcem do nej dat 8 sustanonov(pakistan) + metan 200 tbl po 5mg sustanon chcem dat kazdy tytden jeden čiže 8 tyzdnov a metan by som chel dat od zaciatku 6 tyzdnov. potrebujem poradit ako by to bolo najlepsie respektive najučinejsie

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Štv Jan 05, 2012 12:10 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

majklnight píše:
ok plánujem prvu kuru chcem do nej dat 8 sustanonov(pakistan) + metan 200 tbl po 5mg sustanon chcem dat kazdy tytden jeden čiže 8 tyzdnov a metan by som chel dat od zaciatku 6 tyzdnov. potrebujem poradit ako by to bolo najlepsie respektive najučinejsie

Moze byt ten methandienon mozez dat systemom od najvyssej davky a postupne znizovat a na zaver mozes dat PCT clomid,tamoxifen popripade aspon salbutamol.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 43 z 45 [ Príspevkov: 448 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia