Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness
Tisíce lacných položiek!
Posledná návšteva Str Dec 28, 2011 9:21 am Aktuálny čas je Str Dec 28, 2011 9:21 am

Stránka 40 z 43 [ Príspevkov: 425 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Ďalší
Autor Správa
Robko
 Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Uto Okt 11, 2011 8:45 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 2 x
Obdržal: 0 x
vek: 23
pohlavie: muž
cvičím: 3r.
váha: 70kg
výška: 186cm
sponzora: nemám
Ja sa chcem opýtať. Budem mať z lekárne 12 ampuliek Sustanon 250 ale Holandského (120 e dokopy) tamoxifen (10e) a proviron 3 balenia (45e) = 175e + si zoženiem Methandienone LA (20e)= 195 eur za to všetko.

Čo si myslíte vy. Oplatí sa mi to zobrať keď porovnám NÁKLADY / VÝSLEDKY ? Mám v pláne nasadiť 10 týždňovu kúru Sustan (250mg / každých 5dni) + Methandienone 10mg x 100 tabliet + mám ešte 3 kg Cell-Tech kreatinu do toho popri treningu.

Naberiem aspoň 10 kg hmoty +, keď vážim len 70 kg (som chudý ale šlachnatý) a budem dodržiavať stravovanie, tvrdý trening a regeneraciu ?
Kedy naberiem viac. Keď budem mať večšiu hmotnosť alebo keď som chudší.
Poprípade mi môžete dať ešte nejaké rady. Budem len vďačný.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Str Okt 12, 2011 2:08 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 35 x
Obdržal: 119 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 34
cvičím: 15r.
váha: 87kg
výška: 171cm
Robko píše:
Ja sa chcem opýtať. Budem mať z lekárne 12 ampuliek Sustanon 250 ale Holandského (120 e dokopy) tamoxifen (10e) a proviron 3 balenia (45e) = 175e + si zoženiem Methandienone LA (20e)= 195 eur za to všetko.

Čo si myslíte vy. Oplatí sa mi to zobrať keď porovnám NÁKLADY / VÝSLEDKY ? Mám v pláne nasadiť 10 týždňovu kúru Sustan (250mg / každých 5dni) + Methandienone 10mg x 100 tabliet + mám ešte 3 kg Cell-Tech kreatinu do toho popri treningu.

Naberiem aspoň 10 kg hmoty +, keď vážim len 70 kg (som chudý ale šlachnatý) a budem dodržiavať stravovanie, tvrdý trening a regeneraciu ?
Kedy naberiem viac. Keď budem mať večšiu hmotnosť alebo keď som chudší.
Poprípade mi môžete dať ešte nejaké rady. Budem len vďačný.

Sustanon z lekarne je naj.ale strasne prehnana cena.To kolko nabare zalezi od toho ako sa bude snazit stravovat, oddychovat,trenovat a ako bude telo reagovat pretoze kazdy je iny taka otazko kolko mozem nabrat je hlupa otazka to ako keby som niekomu isiel urcovat akeho veku sa ide dozit.Mozes nabrat 3kg ale aj 10 je individualne. Hlavne nech sa strava nesklada z dvoch rozkou denne zo syrokremom lebo aj s tym som sa uz stretol. O strave a vxetkom tu najdes aj rozpis kury najdes na fore. Kreatin si nehaj po kure presnejsie mimo kury skor sa zameraj na bielkoviny a sacharidy.

Podpis autora:

http://www.eshop-rychlo.sk/anabolic

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

http://n2-guard.webnode.sk/

N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

peter222
Napísal: Pon Okt 17, 2011 2:35 pm 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 3 x
Obdržal: 1 x
meno a priezvisko: peter222
vek: 24
cvičím: 5r.
váha: 84kg
výška: 184cm
mozem mat po primobolane, taku gucu, jak opuchnute neni to moc taky kusek ale nikdy som nemal problem s latkamy,uz to mam 3den je to skoro fuc, ale neviem kvoli comu to moze byt. zle pichnute to nebude ani malo pichnute do svalu.a neviem ci to stim suvisi ale na druhy den som bol taky otareny,jak keby ma dakto klofol lopatou.(take dni inak nikdy nemavam). moze to byt alergia na nieco z toho alebo ja neviem. neviem ci si to mam este dat. daval som 200mlg.(2ml).

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Uto Okt 18, 2011 4:10 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

peter222 píše:
mozem mat po primobolane, taku gucu, jak opuchnute neni to moc taky kusek ale nikdy som nemal problem s latkamy,uz to mam 3den je to skoro fuc, ale neviem kvoli comu to moze byt. zle pichnute to nebude ani malo pichnute do svalu.a neviem ci to stim suvisi ale na druhy den som bol taky otareny,jak keby ma dakto klofol lopatou.(take dni inak nikdy nemavam). moze to byt alergia na nieco z toho alebo ja neviem. neviem ci si to mam este dat. daval som 200mlg.(2ml).

Asi si nedal dost hlboko vsak si neumrel tak to neries.

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

peter222
Napísal: Uto Okt 18, 2011 4:56 pm 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 3 x
meno a priezvisko: peter222
vek: 24
cvičím: 5r.
váha: 84kg
výška: 184cm
praveze ja davam celu ihlu, mam 30ku dlzku,takze by to malo byt ok.ale neva, sranda musi bytDDDDDDDDDD. ak by som nieco potreboval, dalo by sa?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Uto Okt 18, 2011 5:42 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

peter222 píše:
praveze ja davam celu ihlu, mam 30ku dlzku,takze by to malo byt ok.ale neva, sranda musi bytDDDDDDDDDD. ak by som nieco potreboval, dalo by sa?

Da sa.Idealne ihly su modre.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

nitrix1986
Napísal: Pia Okt 21, 2011 10:26 am 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 4 x
Robko píše:

Podme teda od zaciatku,suhlasim stm co povedal vlastomen ajked radsej by som volil sustak portugal alebo este lepsiu variantu ako je holand je eanthat od bayeru,alebo kedysi davno norma ,lebo cena holandana je prilis prilis prilis prestrelena,a hodne sa seka!A druha vec origo la pharma methan uz nezozenis,jedine so starych zasob, ktore su z prvych mesiacov 2010 ,ale aj tomu by som neveril.A to kolko priberes zalezi na hodne vela aspektoch

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

natural
Napísal: Ned Okt 23, 2011 3:06 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 6 x
vek: 20
cvičím: 4r.
váha: 85kg
výška: 187cm
najoblubenejšia značka doplnkov: bsn
zima sa blizi a chceme byt velky ! Moze mi tu zvas niakdo poradit a usmernit budem mat Cidoteston (10amp.) + methandienonom(200tbl) a najviac ma zaujima davkovaniea . V com mam najmenej skusenosti je PCT !!! bol by som rad keby sa vyjadri hlavne Vlastomen lebo vidim ze ma siroky prehlad vopred diky

Podpis autora:

GO HARD or GO HOME !!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

nitrix1986
Napísal: Ned Okt 23, 2011 6:20 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 4 x
natural píše:
zima sa blizi a chceme byt velky ! Moze mi tu zvas niakdo poradit a usmernit budem mat Cidoteston (10amp.) + methandienonom(200tbl) a najviac ma zaujima davkovaniea . V com mam najmenej skusenosti je PCT !!! bol by som rad keby sa vyjadri hlavne Vlastomen lebo vidim ze ma siroky prehlad vopred diky

mozem vediet ake kury si mal predtym?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Pon Okt 24, 2011 9:13 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

natural píše:

Je to prva kura? Ak prva nemusis pouzit PCT ale mozes. Cidoteston je testosteron anantat dobra volba a idealna s metanom.Kuru najdes rozpisanu tu.Ak nebudes niecomu rozumiet alebo mat dalsie otazky tak sem napis.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 40 z 43 [ Príspevkov: 425 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia