Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.
hľadáte fitness trénera?
hľadáte fitnesscentrum?
ste fitness tréner/inštruktor?
vlastníte fitnesscentrum?
ste tréner bojových športov?
športový klub?
ste športový masér?
Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier, rozšírený o záznamy masérov, trénerov bojových športov a športových klubov.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 80kg Výška: 183cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
chcem sa opitat ze ked kura ma trvat minimalne 8 tyzdnov PCT sa rata tiez do tych 8 tyzdnov alebo nie ? ..a co som nasiel prepojenie medzi vasou strankou s touto tak sa tam zacina methan + stanozol naraz neni lepsie ze zacat methan skorej a potom nasadit stanozol aby ten methan bol ako startovac a ten stanozol potom skvalitnil tu hmotu ci je to dobre tak koa to je tam napisane ? :..a ked mam stanozol od inej firmy ako methan to nevadi asi ale je lepsie mat obi dve veci s jednej znacky ? a na ochranu pecene sa beru tabletky az po skonceni PCT ? a este taka otazocka ked som mal prvy krat AS tak po vysadeni som strasnu nechut chodit cvicit proste sa mi nechcelo je to tym ze som nenasadil PCT ? ..alebo je to bezne aj ked nasadite PCT tak niaku dobu je to take na nic ? a na tej stranke co je to PCT tam je zaradeni clomid a neni lepsie namiesto toho Proviron ? :.alebo to je jedno ?
Naposledy upravil WalecPalec dňa Ned Sep 16, 2012 10:25 am, celkovo upravené 1
Poďakoval:200 x Obdržal:412 x Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 81kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
WalecPalec píše:
chcem sa opitat ze ked kura ma trvat minimalne 8 tyzdnov PCT sa rata tiez do tych 8 tyzdnov alebo nie ? ..a co som nasiel prepojenie medzi vasou strankou s touto tak sa tam zacina methan + stanozol naraz neni lepsie ze zacat methan skorej a potom nasadit stanozol aby ten methan bol ako startovac a ten stanozol potom skvalitnil tu hmotu ci je to dobre tak koa to je tam napisane ? :..a ked mam stanozol od inej firmy ako methan to nevadi asi ale je lepsie mat obi dve veci s jednej znacky ? a na ochranu pecene sa beru tabletky az po skonceni PCT ? a este taka otazocka ked som mal prvy krat AS tak po vysadeni som strasnu nechut chodit cvicit proste sa mi nechcelo je to tym ze som nenasadil PCT ? ..alebo je to bezne aj ked nasadite PCT tak niaku dobu je to take na nic ?
Je to dobre tak ako to je. Nemusi byt vsetko jedna znacka ale dolezite je aby si mal funkcne veci nie zmatky. Ocranu pecene idealne stale.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 80kg Výška: 183cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
vlastomenn píše:
WalecPalec píše:
chcem sa opitat ze ked kura ma trvat minimalne 8 tyzdnov PCT sa rata tiez do tych 8 tyzdnov alebo nie ? ..a co som nasiel prepojenie medzi vasou strankou s touto tak sa tam zacina methan + stanozol naraz neni lepsie ze zacat methan skorej a potom nasadit stanozol aby ten methan bol ako startovac a ten stanozol potom skvalitnil tu hmotu ci je to dobre tak koa to je tam napisane ? :..a ked mam stanozol od inej firmy ako methan to nevadi asi ale je lepsie mat obi dve veci s jednej znacky ? a na ochranu pecene sa beru tabletky az po skonceni PCT ? a este taka otazocka ked som mal prvy krat AS tak po vysadeni som strasnu nechut chodit cvicit proste sa mi nechcelo je to tym ze som nenasadil PCT ? ..alebo je to bezne aj ked nasadite PCT tak niaku dobu je to take na nic ?
Je to dobre tak ako to je. Nemusi byt vsetko jedna znacka ale dolezite je aby si mal funkcne veci nie zmatky. Ocranu pecene idealne stale.
Aha chapem takze tie veci co su tam uvedene tak proste co si vyberem z toho setko je dobre ...aha takze Flavobion brat od zaciatku takze celu dlzku kury a este aj po niake dni ?
Poďakoval:200 x Obdržal:412 x Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 81kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
WalecPalec píše:
Aha chapem takze tie veci co su tam uvedene tak proste co si vyberem z toho setko je dobre ...aha takze Flavobion brat od zaciatku takze celu dlzku kury a este aj po niake dni ?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Mattias
Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Uto Sep 18, 2012 6:20 pm
tichá voda
Bydlisko: Senec Poďakoval:30 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Matej Vek: 26 Pohlavie: muž Cvičím: 10r. Hmotnosť: 89kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: bsn Sponzora: nemám
Dobry den,
rad by som sa v jednej veci poradil. Na stranke e-shopu steroidy.eu je mnozsto variant preparatou s obsahom latky methandienone od roznych firiem a z roznych krajin a mna by zaujimalo ktory by sa z nich dal nazvat najkvalitnejsim alebo teda ake su rozdiely medzi nimi. Mozno je to hlupa otazka ale pri poslednom nakupe som sa orientoval podla toho ze mi bolo povedane ze napriklad najkvalitnejsi je stanazolol od firmy Penta Labs kedze aj preparatou s touto latkou je na spomynanom e-shope sest druhou, takze som si vybral aj Methandienone prave od tejto firmy aj ked neviem ci je to porovnatelne, takze som napisal tento dotaz. Za skoru odpoved vopred dakujem.
Mattias píše:
Dobry den,
rad by som sa v jednej veci poradil. Na stranke e-shopu steroidy.eu je mnozsto variant preparatou s obsahom latky methandienone od roznych firiem a z roznych krajin a mna by zaujimalo ktory by sa z nich dal nazvat najkvalitnejsim alebo teda ake su rozdiely medzi nimi. Mozno je to hlupa otazka ale pri poslednom nakupe som sa orientoval podla toho ze mi bolo povedane ze napriklad najkvalitnejsi je stanazolol od firmy Penta Labs kedze aj preparatou s touto latkou je na spomynanom e-shope sest druhou, takze som si vybral aj Methandienone prave od tejto firmy aj ked neviem ci je to porovnatelne, takze som napisal tento dotaz. Za skoru odpoved vopred dakujem.
Kvalita spracovania a dalsia vec par zavodnikov to testovalo v priprave na sutaze. Dalsia vec tento prispevok sem nepatri.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Mattias
Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Uto Sep 18, 2012 6:37 pm
tichá voda
Bydlisko: Senec Poďakoval:30 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Matej Vek: 26 Pohlavie: muž Cvičím: 10r. Hmotnosť: 89kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: bsn Sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Mattias píše:
Dobry den,
Kvalita spracovania a dalsia vec par zavodnikov to testovalo v priprave na sutaze. Dalsia vec tento prispevok sem nepatri.
V tom pripade sa ospravedlnujem som si myslel ze je to k teme. Mozes mi teda aspon konkretne poradit ktory Methandienone je z daneho vyberu najkvalitnejsi?
Mattias píše:
vlastomenn píše:
Mattias píše:
Dobry den,
V tom pripade sa ospravedlnujem som si myslel ze je to k teme. Mozes mi teda aspon konkretne poradit ktory Methandienone je z daneho vyberu najkvalitnejsi?
Dobre su vsetky ale penta je u mna zatial 1. Dalisia top bude od GETM Madarsko atd. LA pharma tiez kvalita a Genesis je dobry pokial je z dobreho zdroja na to obvzlast upozornujem.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz