bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?
  • ste tréner bojových športov?
  • športový klub?
  • ste športový masér?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier, rozšírený o záznamy masérov, trénerov bojových športov a športových klubov.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Pon Nov 26, 2012 6:18 am Aktuálny čas je Pon Nov 26, 2012 6:18 am

Dôležité témy fóra anabolické steroidy

Poraďte s kúrou- táto téma slúži na všeobecné poradenstvo ohľadne steroidových cyklov

Rozpisy steroidových cyklov - v tejto téme nájdete profesionálne vypracované steroidové cykly, prehľadne zoradené podľa úrovne užívateľa

Ako správne aplikovať steroidy - v tejto téme nájdete obrázkové návody ako a kam správne aplikovať injekčné látky

Stránka 94 z 110 [ Príspevkov: 1097 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 110  Ďalší
Autor Správa
426Michal
 Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Štv Sep 13, 2012 6:25 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 4 x
Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: Mišo halabala
Vek: 20
Pohlavie: muž
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 93kg
Výška: 182cm
Sponzora: nemám
mam otazku možno je blba ,ale preistotu:Treba v PCT brat aj tablety na ochranu pečene? dik za odpovede

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Štv Sep 13, 2012 7:13 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 200 x
Obdržal: 412 x
Vek: 36
Cvičím: viac ako 20r.
Hmotnosť: 81kg
Výška: 171cm
426Michal píše:
mam otazku možno je blba ,ale preistotu:Treba v PCT brat aj tablety na ochranu pečene? dik za odpovede

PCT tiez zatazuje pecen cize je uz tvoja osobna vec ci budes brat ochranu.

Podpis autora:

obchod@steroidy.eu

--------------------------------------------------------------

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

WalecPalec
Napísal: Ned Sep 16, 2012 10:14 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 6 x
Hmotnosť: 80kg
Výška: 183cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
chcem sa opitat ze ked kura ma trvat minimalne 8 tyzdnov PCT sa rata tiez do tych 8 tyzdnov alebo nie ? ..a co som nasiel prepojenie medzi vasou strankou s touto tak sa tam zacina methan + stanozol naraz neni lepsie ze zacat methan skorej a potom nasadit stanozol aby ten methan bol ako startovac a ten stanozol potom skvalitnil tu hmotu ci je to dobre tak koa to je tam napisane ? :..a ked mam stanozol od inej firmy ako methan to nevadi asi ale je lepsie mat obi dve veci s jednej znacky ? a na ochranu pecene sa beru tabletky az po skonceni PCT ? a este taka otazocka ked som mal prvy krat AS tak po vysadeni som strasnu nechut chodit cvicit proste sa mi nechcelo je to tym ze som nenasadil PCT ? ..alebo je to bezne aj ked nasadite PCT tak niaku dobu je to take na nic ? a na tej stranke co je to PCT tam je zaradeni clomid a neni lepsie namiesto toho Proviron ? :.alebo to je jedno ?

Naposledy upravil WalecPalec dňa Ned Sep 16, 2012 10:25 am, celkovo upravené 1

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Ned Sep 16, 2012 10:20 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

WalecPalec píše:
chcem sa opitat ze ked kura ma trvat minimalne 8 tyzdnov PCT sa rata tiez do tych 8 tyzdnov alebo nie ? ..a co som nasiel prepojenie medzi vasou strankou s touto tak sa tam zacina methan + stanozol naraz neni lepsie ze zacat methan skorej a potom nasadit stanozol aby ten methan bol ako startovac a ten stanozol potom skvalitnil tu hmotu ci je to dobre tak koa to je tam napisane ? :..a ked mam stanozol od inej firmy ako methan to nevadi asi ale je lepsie mat obi dve veci s jednej znacky ? a na ochranu pecene sa beru tabletky az po skonceni PCT ? a este taka otazocka ked som mal prvy krat AS tak po vysadeni som strasnu nechut chodit cvicit proste sa mi nechcelo je to tym ze som nenasadil PCT ? ..alebo je to bezne aj ked nasadite PCT tak niaku dobu je to take na nic ?

Je to dobre tak ako to je. Nemusi byt vsetko jedna znacka ale dolezite je aby si mal funkcne veci nie zmatky. Ocranu pecene idealne stale.

Podpis autora:

obchod@steroidy.eu

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

WalecPalec
Napísal: Ned Sep 16, 2012 10:28 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 6 x
Hmotnosť: 80kg
Výška: 183cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
vlastomenn píše:
WalecPalec píše:
chcem sa opitat ze ked kura ma trvat minimalne 8 tyzdnov PCT sa rata tiez do tych 8 tyzdnov alebo nie ? ..a co som nasiel prepojenie medzi vasou strankou s touto tak sa tam zacina methan + stanozol naraz neni lepsie ze zacat methan skorej a potom nasadit stanozol aby ten methan bol ako startovac a ten stanozol potom skvalitnil tu hmotu ci je to dobre tak koa to je tam napisane ? :..a ked mam stanozol od inej firmy ako methan to nevadi asi ale je lepsie mat obi dve veci s jednej znacky ? a na ochranu pecene sa beru tabletky az po skonceni PCT ? a este taka otazocka ked som mal prvy krat AS tak po vysadeni som strasnu nechut chodit cvicit proste sa mi nechcelo je to tym ze som nenasadil PCT ? ..alebo je to bezne aj ked nasadite PCT tak niaku dobu je to take na nic ?

Je to dobre tak ako to je. Nemusi byt vsetko jedna znacka ale dolezite je aby si mal funkcne veci nie zmatky. Ocranu pecene idealne stale.

Aha chapem takze tie veci co su tam uvedene tak proste co si vyberem z toho setko je dobre ...aha takze Flavobion brat od zaciatku takze celu dlzku kury a este aj po niake dni ?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Ned Sep 16, 2012 10:50 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

WalecPalec píše:
Aha chapem takze tie veci co su tam uvedene tak proste co si vyberem z toho setko je dobre ...aha takze Flavobion brat od zaciatku takze celu dlzku kury a este aj po niake dni ?

Mozes pocas celej dlzky alebo po steroidoch.

Podpis autora:

obchod@steroidy.eu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Mattias
Napísal: Uto Sep 18, 2012 6:20 pm 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 30 x
Meno a priezvisko: Matej
Vek: 26
Cvičím: 10r.
Hmotnosť: 89kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: bsn
Dobry den,
rad by som sa v jednej veci poradil. Na stranke e-shopu steroidy.eu je mnozsto variant preparatou s obsahom latky methandienone od roznych firiem a z roznych krajin a mna by zaujimalo ktory by sa z nich dal nazvat najkvalitnejsim alebo teda ake su rozdiely medzi nimi. Mozno je to hlupa otazka ale pri poslednom nakupe som sa orientoval podla toho ze mi bolo povedane ze napriklad najkvalitnejsi je stanazolol od firmy Penta Labs kedze aj preparatou s touto latkou je na spomynanom e-shope sest druhou, takze som si vybral aj Methandienone prave od tejto firmy aj ked neviem ci je to porovnatelne, takze som napisal tento dotaz. Za skoru odpoved vopred dakujem.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Uto Sep 18, 2012 6:29 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Mattias píše:
Dobry den,
rad by som sa v jednej veci poradil. Na stranke e-shopu steroidy.eu je mnozsto variant preparatou s obsahom latky methandienone od roznych firiem a z roznych krajin a mna by zaujimalo ktory by sa z nich dal nazvat najkvalitnejsim alebo teda ake su rozdiely medzi nimi. Mozno je to hlupa otazka ale pri poslednom nakupe som sa orientoval podla toho ze mi bolo povedane ze napriklad najkvalitnejsi je stanazolol od firmy Penta Labs kedze aj preparatou s touto latkou je na spomynanom e-shope sest druhou, takze som si vybral aj Methandienone prave od tejto firmy aj ked neviem ci je to porovnatelne, takze som napisal tento dotaz. Za skoru odpoved vopred dakujem.

Kvalita spracovania a dalsia vec par zavodnikov to testovalo v priprave na sutaze. Dalsia vec tento prispevok sem nepatri.

Za tento príspevok autora

silvo

poďakoval uživateľ

Mattias

Podpis autora:

obchod@steroidy.eu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Mattias
Napísal: Uto Sep 18, 2012 6:37 pm 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 30 x
Meno a priezvisko: Matej
Vek: 26
Cvičím: 10r.
Hmotnosť: 89kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: bsn
vlastomenn píše:
Mattias píše:
Dobry den,

Kvalita spracovania a dalsia vec par zavodnikov to testovalo v priprave na sutaze. Dalsia vec tento prispevok sem nepatri.

V tom pripade sa ospravedlnujem som si myslel ze je to k teme. Mozes mi teda aspon konkretne poradit ktory Methandienone je z daneho vyberu najkvalitnejsi?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Uto Sep 18, 2012 6:47 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Mattias píše:
vlastomenn píše:
Mattias píše:
Dobry den,

V tom pripade sa ospravedlnujem som si myslel ze je to k teme. Mozes mi teda aspon konkretne poradit ktory Methandienone je z daneho vyberu najkvalitnejsi?

Dobre su vsetky ale penta je u mna zatial 1. Dalisia top bude od GETM Madarsko atd. LA pharma tiez kvalita a Genesis je dobry pokial je z dobreho zdroja na to obvzlast upozornujem.

Za tento príspevok autora

silvo

poďakoval uživateľ

Mattias

Podpis autora:

obchod@steroidy.eu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 94 z 110 [ Príspevkov: 1097 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 110  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia