Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:192 x Obdržal:340 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
steinar píše:
rozmyslal som este ze prvych 30 dni davat sustanon methan a potom 40 dni propik stanozol clenbuterol + bolde cely cyklus aky mate nazor
Bud ber sustanon (objem) alebo propionat (viac do kvality). Boldenon musi ist pocas celeho cyklu. Methandienon a Stanozolol postupnost po sebe je spravne. Pis prispevky do spravnych tem!
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Poďakoval:192 x Obdržal:340 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
whoo píše:
Co povies vlasto mohlo by to byt takto?
(davam subor excelu lebo ked to sem nakopitujem je to rozhadzane aj ked to znova upravim...)
Metan daj od zaciatku. Tamoxifen zacni naraz v PCT.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Poďakoval:45 x Obdržal:68 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 83kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Dobre tak methan dám od zaciatku, no ten tamox som rozpisal pocas celej kury kvôli prípadnej gyne. Len si chcem byť istý.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
426Michal
Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Pon Aug 27, 2012 10:32 am
nemluvna
Poďakoval:4 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Mišo halabala Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 91kg Výška: 182cm Sponzora: nemám
caute za chvilu koncim s prvou kurou methan+stanozlol v zime chcem ist dalšiu kuru ale už aj injekčnu a o niečo silnejšiu čo poviete na:Boldenone undecylenate+Nandrolone decanoate+Stanozolo ? vopred dakujem za vaše nazory .
426Michal píše:
caute za chvilu koncim s prvou kurou methan+stanozlol v zime chcem ist dalšiu kuru ale už aj injekčnu a o niečo silnejšiu čo poviete na:Boldenone undecylenate+Nandrolone decanoate+Stanozolo ? vopred dakujem za vaše nazory .
Omnadren by mohol byt ale boldenon to je vhodne na neskor.Doporucujem akykolvek testosteron+stanozolol+PCT.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
426Michal
Napísal: Pon Aug 27, 2012 4:48 pm
nemluvna
Poďakoval:4 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Mišo halabala Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 91kg Výška: 182cm Sponzora: nemám
sorry že odpisujem takto ale neviem stale ako sa odpisuje priamo na tvoj komentar : omnadren radšej nie kamoš to bral a ma tu takzvanu "omna-lebku" taku naliatu tvar aj ked sice vysledky su velmi dobre (sustanon 250 by som skôr asi z tst mix bral)....myslim že Nandrolone decanoate +stanozolol by bola spravna volba len nejaku tu 3 latku k tomu mi skus poradiť ktora by bola k tym dvom dobrou Objemovou+Kvalitnou kurou.
426Michal píše:
sorry že odpisujem takto ale neviem stale ako sa odpisuje priamo na tvoj komentar : omnadren radšej nie kamoš to bral a ma tu takzvanu "omna-lebku" taku naliatu tvar aj ked sice vysledky su velmi dobre (sustanon 250 by som skôr asi z tst mix bral)....myslim že Nandrolone decanoate +stanozolol by bola spravna volba len nejaku tu 3 latku k tomu mi skus poradiť ktora by bola k tym dvom dobrou Objemovou+Kvalitnou kurou.
Odpoved na prispevok v pravo quote. Ten tvoj kamarat ma tak jedine mozgove bunky zdute. Testosteron+Stanozolol+Oxandrolon
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
426Michal
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
426Michal
Napísal: Pon Aug 27, 2012 5:35 pm
nemluvna
:D dobre toto sa mi celkom pači čiže dve latky na kvalitu a jednu napr sustanon 250 to by celkom šlo dik velmi mi to pomohlo a ešte otazka kolko by som si toho mal objednať do jednej kury? treba potom k tomu PCT ako napriklad mam teraz 3latky?
426Michal píše:
:D dobre toto sa mi celkom pači čiže dve latky na kvalitu a jednu napr sustanon 250 to by celkom šlo dik velmi mi to pomohlo a ešte otazka kolko by som si toho mal objednať do jednej kury? treba potom k tomu PCT ako napriklad mam teraz 3latky?
PCT treba vzdy! Sustanon 15amp, Stanozolol 100tab, Oxandrolon 100tab.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz