Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:1 x Obdržal:3 x Vek: 16 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 74kg Výška: 187cm najobľúbenejšia značka doplnkov: biotech nutrition Sponzora: nemám
tak to si celkom dobry lebo ja by som mal vykon iba okolo 400 pretože drep a mrtvolu malo cvičím s tažkymi vahami.. možno aj preto že nemam opasok a bandáže... ale inac by som dal podla mna viac... takže na suťaž sa chystam až niekedy na jeseň ak to vyjde
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
dandy010
Predmet príspevku: Re: Majstrovstá SR v Trojboji
Napísal: Str Apr 07, 2010 8:28 pm
kecal
Bydlisko: Giraltovce Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Trénerské licencie: zatial nieje Hmotnosť: 104kg Výška: 182cm najobľúbenejšia značka doplnkov: muscletech Sponzora: hladám
Mates na MSR idu : Dorastenci , Juniori , Muzi , Masters cize kludne ak si v nejakom klube zaplatis startovne a sutazis. Tam si ta pred sutazou odvazia a podla vahy zaradia do konkretnej vahovej kategorie je do 75 dalsie by som pozrel a vypisal ak budes mat oto zaujem.
Poďakoval:1 x Obdržal:3 x Vek: 16 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 74kg Výška: 187cm najobľúbenejšia značka doplnkov: biotech nutrition Sponzora: nemám
no myslim že potom je už len 82.5kg ale mňa by skôr zaujímalo ake výkony by som potreboval dosiahnuť...?
Bydlisko: Giraltovce Poďakoval:1 x Obdržal:12 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Trénerské licencie: bude :-) Hmotnosť: 84kg Výška: 182cm najobľúbenejšia značka doplnkov: iné Sponzora: nemám Súťažná federácia: GPC/WPC
Ved take na ake mas ... nemusis to tam ist hned vsetko vyhrat. A toto neni nejake komercne fitko kde sa ti nahodou budu smiat ked malo dvihas.
Podpis autora:
I povstal cvik z rodu základných a sľúbil krivým, že sa narovnajú, slabým, že zosilnejú, chudým, že priberú... I riekol pred davom zhromaždených ľudí : "Verte vo mňa, cvičte ma, lebo bude požehnaný každý, kto ma okúsi!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
dandy010
Predmet príspevku: Re: Majstrovstá SR v Trojboji
Napísal: Ned Apr 11, 2010 8:16 pm
kecal
Bydlisko: Žilina Poďakoval:1 x Obdržal:20 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 20r. Hmotnosť: 86kg Výška: 181cm Sponzora: nemám
jop neviem čo riešiš.....ak sa tomu chceš venovať aj do budúcna a súťažiť aj nadalej tak nemáš čo riešiť....prvá súťaž býva vždy oťukávacia a na plno to rozbalíš neskôr
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz