| Posledná návšteva 04 Aug 2016, 12:58 |
Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 12:58
|

|
|
|
|
| Autor |
Správa |
|
FitPotreby.sk
|
Predmet príspevku: Re: kreatin - vsetky otazky o kreatine+kombinacie
Napísal: 13 Apr 2013, 10:39
|
- Obrázky: 0
-
Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
|
starter616616 píše:
Zdravím beriem kreatín už 3 týždne (klasicky monohydrat s glukozou) som v udržiavacej fáze vážím tak 71 kg beriem denne asi 2,5g. Ochorel som a do posilky sa nedostanem minimalne 5-6 dní. Ako mám postupovať ? Brať ako keby sa nič nedialo ? (3 dni budem brať aj antibiotika nemali by mat nejaky negativny učinok ? )
kreatin by si mal znizit davku na minimum pocas pauzy ale stale ho brat, aby sa udrzalo minimalne nasytenie kreatinom
2,5g je malo, denne za normalnych okolnosti 5g idealne rozlozenych do 2 dennych davok pre 60-80kg jedinca za predpokladu, ze hovorime o udrziavacej faze, nie o nasycovacej
pocas nasycovacej fazy moze byt davka denna az 15-20g rozlozena pocas dna do mensich davok
Mozes ho pocas ochorenia aj vysadit uplne, ale po 5 dnoch musis nasadit opat nasycovaciu fazu
Za tento príspevok autoraFitPotreby.sk
sa poďakovali - 3lschullarma, renixrimap, yndnoyraymo
|
Podpis autora:
Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%
|
|
|
|
 |
|
Rozok
|
Napísal: 17 Apr 2013, 16:59
|
Poďakoval: 1 x
Obdržal: 29 x
Vek: 23
Pohlavie: muž
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 79kg
Výška: 170cm
Sponzora: nemám
|
starter616616 píše:
Zdravím beriem kreatín už 3 týždne (klasicky monohydrat s glukozou) som v udržiavacej fáze vážím tak 71 kg beriem denne asi 2,5g. Ochorel som a do posilky sa nedostanem minimalne 5-6 dní. Ako mám postupovať ? Brať ako keby sa nič nedialo ? (3 dni budem brať aj antibiotika nemali by mat nejaky negativny učinok ? )
vysad to,,, ked si chory telo sa potrebuje dat dokopy a a ma inu zataz, kreatin kludne vysad na tyzden v pohode, kreatin nie je jedno alebo 3dnovy doplnok ze hned v tele klesne zmizne, a urcite ked budes zdravy zvys tych 2,5g na klasickych 5g po cviceni
Za tento príspevok autoraRozok
sa poďakovali - 3lschullarma, renixrimap, yndnoyraymo
|
Podpis autora:
Osobný tréner kulturistiky a fitness Bratislava
viac info o mne Tomáš Holička
|
|
|
|
 |
|
michal123
|
Napísal: 10 Aug 2013, 22:11
|
| tichá voda |
 |
 |
-
Poďakoval: 1 x
Obdržal: 106 x
Meno a priezvisko: michal
Vek: 21
Cvičím: 3r.
Hmotnosť: 85kg
Výška: 181cm
|
|
Máte niekto skúsenosť s tým, že vám kreatín skoro vôbec nezabral ? Mal som monohydrát od Scitecu použil som 500g s 1,5kg glukózy. Pribral som asi len 1-2kg a viac energie a sily som mal iba v nasycovacej fáze (aj to bol skor placebo efekt). Bavil som sa s ľuďmi ktorí ho len chválili koľko pribrali tak neviem kde je chyba. Skúsiť ho ešte raz s väčším dávkovaním alebo inú značku (ten bol totiž skoro najlacnejší) ? Dočítal som sa že najväčší účinok má keď ho človek berie prvý krát, tak či to nebudú vyhodené peniaze.
Za tento príspevok autoramichal123
sa poďakovali - 2lschullarma, yndnoyraymo
|
|
|
|
|
 |
|
Tazzman
|
Napísal: 11 Aug 2013, 13:06
|
| superkecal |
 |
 |
Poďakoval: 73 x
Obdržal: 146 x
Meno a priezvisko: Igor
Vek: 17
Hmotnosť: 94kg
Výška: 188cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
|
|
je to iba doplnok, stale je strava betónom...
Za tento príspevok autoraTazzman
sa poďakovali - 2lschullarma, yndnoyraymo
|
Podpis autora:
Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
|
|
|
|
 |
|
FitPotreby.sk
|
Napísal: 12 Aug 2013, 11:33
|
-
Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
|
michal123 píše:
Máte niekto skúsenosť s tým, že vám kreatín skoro vôbec nezabral ? Mal som monohydrát od Scitecu použil som 500g s 1,5kg glukózy. Pribral som asi len 1-2kg a viac energie a sily som mal iba v nasycovacej fáze (aj to bol skor placebo efekt). Bavil som sa s ľuďmi ktorí ho len chválili koľko pribrali tak neviem kde je chyba. Skúsiť ho ešte raz s väčším dávkovaním alebo inú značku (ten bol totiž skoro najlacnejší) ? Dočítal som sa že najväčší účinok má keď ho človek berie prvý krát, tak či to nebudú vyhodené peniaze.
Kreatin je zaludna vec, hlavne monohydrat, pretoze sa velmi rychlo meni vplyvom tekutiny na nevyuzitelny kreatinin, latku to toxicku pre organizmus, zadrbavajucu ladviny.
Preto je mozne, ze jednotlivci mozu mat absolutne odlisne reakcie na kreatin, pretoze u kazdeho moze tento proces vstrebavania prebiehat uplne inak. Kreatin potrebujes dostat do krvi v nezmenenom stave a to je cesta zarubana.
Mozno by bolo lepsie vsadit na kvalitu a nie na cenu. Vacsinou prave cena ovplyvnuje kvalitu vyrobku.
Za tento príspevok autoraFitPotreby.sk
poďakoval uživateľproxi
|
Podpis autora:
Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%
|
|
|
|
 |
|
tomaskominek
|
Napísal: 25 Nov 2015, 14:23
|
| nemluvna |
 |
 |
Poďakoval: 0 x
Obdržal: 3 x
Meno a priezvisko: Tomáš Komínek
Vek: 28
Hmotnosť: 86kg
Výška: 177cm
|
|
Suhlasim ze na kazdeho posobi uplne inak...mam tento a u mna sa pozadovany efekt dostavil 4fitness.cz/vyhodna-baleni-naplne/kreatin-monohydrat-mikronizovany-999-hplc-217-kc-1-kg-p-336/
Za tento príspevok autoratomaskominek
poďakoval uživateľlschullarma
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kto je on-line
|
|
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
|
|
|
|
|
|
|