Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:12 x Obdržal:12 x Meno a priezvisko: Ján Profant Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 83kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: biotech nutrition Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Kotlik píše:
Dvíhanie trupu na stroji, kt. sa neviem ako volá, je to na dolný chrbát 4x12
myslis hyperextenzia?
Áno, už som to slovo počul, ale nikdy som nevedel, čo znamená. Dík za pomoc.
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Je lepšie mať otvorený obchod, ako obchodený otvor.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Predmet príspevku: Re: Kotlík - BB blog
Napísal: Štv Máj 24, 2012 1:01 pm
kecal
Poďakoval:12 x Obdržal:12 x Meno a priezvisko: Ján Profant Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 83kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: biotech nutrition Sponzora: nemám
Zdravím, kúpil som Tribulus Maximus od Biotechu, má to 1500mg tribulus terresteris v jednej tablete. Dávam to ráno hneď po prebudení jednu tabletu, je to dobre alebo to mám dávať inokedy, resp. viac/menej tabliet?
Podpis autora:
Bydlisko: Martin Poďakoval:190 x Obdržal:330 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Kotlik píše:
Zdravím, kúpil som Tribulus Maximus od Biotechu, má to 1500mg tribulus terresteris v jednej tablete. Dávam to ráno hneď po prebudení jednu tabletu, je to dobre alebo to mám dávať inokedy, resp. viac/menej tabliet?
Jednu rano a jednu pred spanim. Sice tebe by stacila aj jedna tab. na 2x
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Kotlik
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Ned Máj 27, 2012 6:19 pm
kecal
vlastomenn píše:
Kotlik píše:
Jednu rano a jednu pred spanim. Sice tebe by stacila aj jedna tab. na 2x
Ďakujem za pomoc, skúsim po jednej tablete ráno a jednej pred spaním, hádam to bude v pohode. Počul som, že ak sa dá pred spaním, tak je trocha problém zaspať, ale záleží na výrobcovi a samozrejme na jedincovi, každopádne to skúsim. Ešte raz dík za pomoc
Podpis autora:
tribulus - hovori sa, ze je potrebne ho uzivat najmenej 2 mesiace a je to len podpora pre zvysenie prirodzenej hladiny testosteronu, malo by ist o stimulant, ktory zvysuje hladinu saponinov v krvi a tym podporuje cinnost stitnej zlazy.
Uprimne - moc tomu neverim, pripadne si myslim, ze to moze pomoct v pripadoch kedy je tvorby vlastneho testosteronu narusena alebo znizena.
Kulturisti, ktori to robia sutazne sa z nas pravdepoobne smeju, ked pocuju, ze niekto berie tribulus.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Ned Jún 03, 2012 2:19 pm
kecal
FitPotreby.sk píše:
Kotlik píše:
tribulus - hovori sa, ze je potrebne ho uzivat najmenej 2 mesiace a je to len podpora pre zvysenie prirodzenej hladiny testosteronu, malo by ist o stimulant, ktory zvysuje hladinu saponinov v krvi a tym podporuje cinnost stitnej zlazy.
Uprimne - moc tomu neverim, pripadne si myslim, ze to moze pomoct v pripadoch kedy je tvorby vlastneho testosteronu narusena alebo znizena.
Kulturisti, ktori to robia sutazne sa z nas pravdepoobne smeju, ked pocuju, ze niekto berie tribulus.
Tak vieš ako, niektoré veci treba vyskúšať :) Peniaze boli aj budú, takže ľutovať to nebudem, a keď to niečo spraví len dobre, aj tak o tom najpravdepodobnejšie ani nebudem vedieť.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Ned Jún 03, 2012 5:26 pm
kecal
3.6.2012
Chrbát:
Zhyby 5x10
Veslovanie 5x10x38kg
Príťahy hornej kladky v predklone (neviem ako sa tento cvik volá, v piatok mi to ukazovali v posilke, dosť z toho cítiť krídľa) 5x10x14kg
Biceps:
Bicepsový zdvih veľkej činky 4x7x30kg
Zdvih EZ činky na scottovej lavici 4x10x28kg
Bicepsový príťah spodnej kladky 4x10x15kg
Predklaktie:
Zdvih veľkej činky nadhmatom 3x15x12kg
Rozhodol som sa začať cvičiť obdeň, pretože systém 3+2 som nezvládal, cítil som sa unavený a 9 hodín spánku mi bolo málo. Chrbát mám veľmi slabý a chýba mu šírka, preto som sa rozhodol tréning chrbta zaradiť dva krát do týždňa a zamerať sa hlavne na krídla, tréning nejako takto
1. deň - Prsia, triceps, brucho
2. deň - Voľno
3. deň - Chrbát, biceps, predlaktie
4. deň - Voľno
5. deň - Ramená, nohy, lýtka
6. deň - Voľno
7. deň - Chrbát, biceps, predlaktie
8. deň - Voľno, resp. pokračujem odznova, uvidím ako sa budem cítiť
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Štv Jún 07, 2012 12:07 pm
kecal
5.6.2012
Ramená:
Predpažovanie s jednoručkami 4x10x18kg
Rozpažovanie v stoji s jednoručkami 4x10x12kg
Príťahy EZ činky k brade 4x8x32kg
Nohy:
Drepy 4x10x60kg
Drepy s činkou vpredu 4x10x36kg
Rumunský mŕtvy ťah 4x10x65kg
Lýtka:
Výpony v sede s činkou na kolenách 4x15x60kg
Výpony v stoji 4x15
Ten mŕtvy ťah je na harmstringy fakt zabijak, vždy mám minimálne 3 dni svalovicu
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Štv Jún 07, 2012 6:08 pm
kecal
7.6.2012
Chrbát:
Zhyby 7x10(série 3+ s dopomocou)
Sťahovanie hornej kladky 4x10x55kg
Veslovanie 4x8x40kg
Biceps:
Zdvih veľkej činky 4x9x32kg
Zdvih EZ činky na scottovej lavici 4x10x30kg
Príťahy dolnej kladky na scottovej lavici 4x10x45kg
Predlaktie:
Zdvih veľkej činky nadhmatom 3x15x15kg
Chrbát rozbitý tak akurát,dúfam, že bude pekne rásť
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Pon Jún 11, 2012 5:02 pm
kecal
V sobotu som mal mať tréning, avšak nejako som bol unavený, tak som si spravil ešte deň voľna a tréning som presunul na nedeľu:
10.6.2012
Prsia:
Benchpress 4x12x58kg
Benchpress hore hlavou 4x10x46kg
Rozpažovanie na rovnej lavičke s jednoručkami 2x10x26kg
Kliky na bradlách 3x8
Triceps:
Stláčanie kladky 8x10x42kg
Fr. tlaky s EZ činkou 3x8x26kg
Brucho:
Sed-ľah s 11kg kotúčom 4x15
Zdvih nôh vo vise 2x20
Nejako som na tie prsia nevládal, neviem prečo, možno som bol trošku nachladnutý, ale týždeň som nemal tento tréning, takže o nedostatočnú regeneráciu asi nešlo.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz