Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x
aký je vas nazor na to , či sa pacia zenam svalovci ? ako to vnimate ? vaze zeny,frajerky,susedy
ja som s frajerkou 4 roky ,a furt ju vzrusuje ked chodim vyzlecený a to nechovorim o tom , ze je totalne v rozpakoch , ked sa aj nechtiac napnem nahodou . neviem preco , ale furt musim aj spavat iba v slipach , dokonca aj v zime . cim to moze byt ?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: zeny vs svalovci
Napísal: Pia Aug 28, 2009 2:12 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:74 x Obdržal:104 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
dzofrey24 píše:
furt musim aj spavat iba v slipach , dokonca aj v zime . cim to moze byt ?
mozno ju vzrusuje to co mas tam dole , anie to , co mas hore
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Bydlisko: Giraltovce Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 2r. trenerská licencia: zatial nieje váha: 104kg výška: 182cm najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech sponzora: hladám
Zeny maju radi muzov so sirsimi ramenami ale mam skusenosti ked mi ina baba povedala ze by som mohol prestat ze je to moc... ono to zalezi od typu zien :)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
iNv1s
Predmet príspevku: Re: zeny vs svalovci
Napísal: Str Apr 14, 2010 5:24 am
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz