Bydlisko: Bratislava Poďakoval:1 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Martin Seman vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 76kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: peak sponzora: nemám
k tejto teme je moj názor ze 100 ludí 100chutí ,sú zeny typu ,,zlatokopky,, ktore nemajú priority ziadne u chlapa aký je hlavne ze ma financne zazemie ,potom su také ze chcu postavi ala,,futbalistu,, chuducky a hlavne ze ma brucho vysekane ,a potom také ktorým je jedno ako vyzera a nelubí sa im velke svalstvo ...je ich vela ....ja osobne tiež mám starsiu babu ktorej sa paci ked mam ruky a hrudnik vysekanejsi ako ked som bol 120kilová nafuknuta gulicka vtedy sme ani nechodili spolu ani by nechcela takeho vraj teraz vraj som v takej miere ....je ich vela
Podpis autora:
"The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow."
("bolest ktoru citis dnes bude sila ktoru pocitis zajtra.")
Bydlisko: Nové Zámky Poďakoval:16 x Obdržal:49 x meno a priezvisko: Igor Illés vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 102kg výška: 175cm najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech sponzora: hladám sútažná federácia: NPC
pekne ste to tu rozvadzali ale najvacsia podstata ktvie v tomto. baby ,,pekne baby,, su zvyknuté ze vsetká pozornost ak sa promenaduje po kupalisku, centre , v obchode, kdekolvek, tak vsetka pozornost smeruje nanu, kdezto, ked by vedla nej isiel napr .Ja, ale viac sovaleny typek, ktorý je charizmaticky aj na pohlad a velky pekne osvaleny , myslym velky ako nie ze kopa sadla, ale je zjavna defincia, tak pozornost by sa presunula na neho co by znamenalo - pre nu a jej krasu, a zena kvoli domienke tohot si vybera suchara pretoze pri nom bude vzdy stredobod pozornosti iba ona...
Podpis autora:
Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!
Igor Illes- bodybuilding champion
osobný tréner- nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz