Poďakoval:53 x Obdržal:30 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
milankos512 píše:
FitPotreby.sk píše:
na margo tohto
minule som cital, ze Cutler ma 173cm a mimo sezonu vazi 130-135kg jemu co potom namera ta BMI kalkulacka?
173cm ??? to ma poser to sme výškovo rovnaký ..skoro ..ale tam to začína aj končí
vies si predstavit, ze by si mal 130kg - uz teraz mas poriadnu nadvahu
tomu ver to je strašné heh .ale tak myslím si že pri takejto výške je aj troška hluposť mať až takú prehnanú váhu ..do tých 100 sa dá spraviť skvelá postava ...a ked to udržiš tak budeš zviera riadne
na margo tohto
minule som cital, ze Cutler ma 173cm a mimo sezonu vazi 130-135kg jemu co potom namera ta BMI kalkulacka?
173cm ??? to ma poser to sme výškovo rovnaký ..skoro ..ale tam to začína aj končí
tomu ver to je strašné heh .ale tak myslím si že pri takejto výške je aj troška hluposť mať až takú prehnanú váhu ..do tých 100 sa dá spraviť skvelá postava ...a ked to udržiš tak budeš zviera riadne
presne tak, clovece ja si teraz neviem ani predstavit, ze by som mal mat 90kg a nie este, ze 100 a viac
teraz mam 82kg a pripadam si niekedy uz tlsty
Poďakoval:53 x Obdržal:30 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
milankos512 píše:
FitPotreby.sk píše:
milankos512 píše:
FitPotreby.sk píše:
na margo tohto
presne tak, clovece ja si teraz neviem ani predstavit, ze by som mal mat 90kg a nie este, ze 100 a viac
no vidišto ja si ani pripadať taký nemusím ja mám momentálne 85kg ale chcel by som to zhodiť do leta minimálne na 80kg ...každé ďalšie kilo smerom dolu bude len úspech ..samozrejme ked pôjde dolu len tuk
aku mas vysku ked sa ti 82 zda vela ja si ani nepamatam kedy som vazil 82, asi okolo sedemnastky
ja mam takych 173cm ale niekedy som mal aj 171cm alebo 172cm to zalezalo od metra, ktorym som sa meral alebo ma merali
ale tak 173cm je asi presne
to je v pohode, ak cvicis tak to nemoze byt ani vidiet
dik
ale brucho ma sere, v poslednom case som zaznamenal vacsi prirastok v tejto svalovej partii akoby som chcel ale svaly to niesu
asi zato moze moj vyssi vek, alebo co nieco musi byt na vine
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
dik
ale brucho ma sere, v poslednom case som zaznamenal vacsi prirastok v tejto svalovej partii akoby som chcel ale svaly to niesu
hehe, vekom to asi nebude lebo som na tom rovnako vyhovorky mozem hladat hociake. vela tucnych jedal, malo pohybu alebo oblubena fraza "moze za to pivo" ja by som skor videl problem v tom ze som lenivy robit aerobku
dik
hehe, vekom to asi nebude lebo som na tom rovnako vyhovorky mozem hladat hociake. vela tucnych jedal, malo pohybu alebo oblubena fraza "moze za to pivo" ja by som skor videl problem v tom ze som lenivy robit aerobku
asi budes mat pravdu chce to razne zmenit stravu, vo vsetkom co chytim do ruky je nenormalne vela tuku
aj minule kupim musli, ze to budem jest, sak dobre to bolo aj bez mlieka a tak, ale potom som si precital, ze kolko tuku je v tom a skoro ma otocilo. a clovek by si myslel, ze musli neobsahuje tuk
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz