Bydlisko: Žilina Poďakoval:1 x Obdržal:19 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 20r. váha: 86kg výška: 181cm sponzora: nemám
môj jedálníček vyzerá približne takto
Ráno na lačno: kreatín + proťák + glukoza Raňajky: 6 vajec + 2 celozrnné pečivo Desiata: cottage + pečivo/ryža Obed: Kuracie prsia + ryža Olovrant: Kuracie prsia + ryža Pred tréningom: Proťák + kreatín Ihned po tréningu: glukoza + kreatín + vitamínovo minerálové spektrum Cca 15min po tréningu: Proťák Večera č1: Kuracie prsia + ryža Večera č2: Kuracie prsia + ryža Pred spaním: Tvaroh + orechy
toto je príklad....samozrejme že ne vždy udržím všetky chody najmä nie ked som doma + striedam ryžu/cestoviny/zemiaky + kuracina/bravčové/rybacina/hovädzina
Bydlisko: Žilina Poďakoval:1 x Obdržal:19 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 20r. váha: 86kg výška: 181cm sponzora: nemám
ale čoby....kuzracinu by som jedol aj stále ved iba zmeníš korenie po prípade omáčku a už máš niečo iné....no nie vždy sú financie tak sa musím uskromniť s domácou stravou
Poďakoval:28 x Obdržal:49 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
hah tak mne vislo 26,29 teda nadvaha. ked mam pravdu povedat bol by som radsej keby mi vyslo aspon 31 teda obezita taketo vypocty treba brat s rezervou kedze to nie je urcene pre aktivnych sportovcov (napr Collemanove BMI by na tejto stranke bolo 42,59 pred sezonov a ja si nemyslim ze ma obezitu tretieho stupna ). aj na tej stranke sa pise, ze presne BMI vam moze vyratat lekar ktory zahrnie do vypoctu vsetky faktory.
Poďakoval:78 x Obdržal:106 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
presne ti to niákdy nevyjde , ale priblizne orietovat sa podla toho da si myslim
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Poďakoval:28 x Obdržal:49 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
papagiorgo píše:
presne ti to niákdy nevyjde , ale priblizne orietovat sa podla toho da si myslim
no mozno pre uplnych zaciatocnikov v cviceni sa to da "iba orientacne", ale pre tych co cvicia uz dlhsie to nema ani orientacny zmysel. ani o sebe si uz nemyslim ze mam nadvahu pretoze tuku mam uz iba minimalne a to cvicim len pol roka, ale zaujimave to je musim uznat
Poďakoval:78 x Obdržal:106 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
whoo píše:
papagiorgo píše:
no mozno pre uplnych zaciatocnikov v cviceni sa to da "iba orientacne", ale pre tych co cvicia uz dlhsie to nema ani orientacny zmysel. ani o sebe si uz nemyslim ze mam nadvahu pretoze tuku mam uz iba minimalne a to cvicim len pol roka, ale zaujimave to je musim uznat
aspon sa o sebe dozvies mozno aj to , co si vobec netusil podla BMI ti vyjde ze mas nadvahu a ty si o sebe myslis , ze si podvyzivený
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
papagiorgo píše:
whoo píše:
papagiorgo píše:
aspon sa o sebe dozvies mozno aj to , co si vobec netusil podla BMI ti vyjde ze mas nadvahu a ty si o sebe myslis , ze si podvyzivený
podvyziveny nie len si nemyslim ze vahu svalov mozem brat ako nadvahu
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz