Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všeobecné témy o doplnkoch výživy.
Proteiny, gainery, aminokyselniy, kreatín, NO produkty, spaľovače tuku, stimulanty, kĺbová výživa, vitamíny a podobne.
Používateľov profilový obrázok
By michal123
Nazdar jednoduchá otázka - máte niekto osobné skúsenosti alebo informácie o CLA ?
Čo sa od toho dá reálne očakávať ? Dočítal som sa napr. že po 8 týždňoch sa dá očakávať strata tuku do 20% pričom nárast svalovej hmoty 5% ...
Je mi jasne, že to je do veľkej miery blud ale ide mi skôr o stratu hocijakého % tuku a naopak nestratiť nejak extrémne svalovú hmotu pretože viem, že strácať tuk zároveň s rastom hmoty je takmer nemožné.
Predtým som mal v pláne kúpiť carnitín, no CLA mi pripadá zaujímavejšie.

Reklama

Reklama

By squater
Zaujimave kde až su ľudia schopní zájsť kôli svojej lenivosti.
-Nie žeby to bola nejaká silná vec s xy vedľajšími účinkami, ale myslím že nieje až také ťažke zostaviť resp. požiadať o zostavenie jedálnička do diéty. A je to určite prospešnejšie pre tvoje telo ako lieky.
-A aj takýmto spôsobom dokážeš spraviť za 8 týždňov veľké veci. A výsledok si budeš vážiť viac...
:a22
By FitPotreby.sk
Je to kyselina linolová, nachadza sa v rastlinnych olejoch, jej bohatym zdrojom je slnecnica alebo lan. Je to nenasytena mastna kyselina.
Ale ako presne funguje to netusim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]