[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1091: Undefined array key 0
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1091: Trying to access array offset on value of type null
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Undefined array key 0
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Trying to access array offset on value of type null
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Undefined array key 0
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Trying to access array offset on value of type null
Čomu kladiete pri vašom tréningu najväčší význam? - BodyBuilding-Fórum.sk | Kulturistika, Posilňovanie, Fitness

Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Nenašli ste žiadny priestor, do ktorého zapadá vaša otázka?
Záchrana, tu môžete debatovať o čomkoľvek, čo vám leží na srdci. Skrátka o živote.

Na čo kladiete pri treningu najväčší dôraz?

Reklama

Reklama

papagiorgo napísal:
Marcell napísal: môžete hlasovať aj za viac vecí... :7:
nemozu :2:1: :2:1: :2:1: hlasovanie je nastavene iba na jednu moznost , vo vsetkých anketach kvoli objektivite :2.6:
A jakto že ja som hlasoval za 4? ci to len ja som mohol? :2:1:
Marcell napísal:
papagiorgo napísal:
Marcell napísal: môžete hlasovať aj za viac vecí... :7:
nemozu :2:1: :2:1: :2:1: hlasovanie je nastavene iba na jednu moznost , vo vsetkých anketach kvoli objektivite :2.6:
A jakto že ja som hlasoval za 4? ci to len ja som mohol? :2:1:
nevsimol som si , ze si to nastavil na viac moznosti , normaqlne je to nastavene iba na jednu moznost j5u4
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]