Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Fórum končí

Prevádzka fóra bude ukončená 31.5.2025. Ďakujeme všetkým za pochopenie a Vašu priazeň.
forum@bodybuilding-forum.sk

Reklama

Všetko o konkrétnych druhoch a výrobcoch doplnkov výživy (suplementov).
Pravidlá fóra: Toto fórum je rozdelené na dve časti. Do fór označených názvami výrobcov-značiek napr. BSN, BIOTECH a pod., vkladajte iba príspevky a témy, ohľadne konkrétnych produktov, tej ktorej značky. Keď sa napr. zaujímate konkrétne o Creatin monohydrat od BSN, tému smerujte do fóra BSN. Pokiaľ ale váhate medzi creatinmi monohydrat od viacerých výrobcov a neviete sa rozhodnúť, otázku /tému/ smerujte do fóra "Všetko o doplnkoch výživy - všeobecne.". Postupne budeme pridávať fóra aj pre ostatné značky.

Ďakujeme
Používateľov profilový obrázok
By jancek.jaroslav1
Ahojte potreboval by som poradiť .Schudol som s 100 kg na 86 kg a teraz by som chcel začať cvičiť a nabrať na svalovej hmote mam typ postavy Endomorf. Potreboval bi som poradiť aké tipy proteínov by som mohol užívať . (typ a značku)
Naposledy upravil/-a jancek.jaroslav1 v 24. Apr 2013, 14:56, upravené celkom 1 krát.

Reklama

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By FitPotreby.sk
jancek.jaroslav1 napísal:Ahojte potreboval bi som poradiť .Schudol som s 100 kg na 86 kg a teraz bi som chcel začať cvičiť a nabrať na svalovej hmote mam typ postavy Endomorf. Potreboval bi som poradiť aké tipy proteínov bi som mohol užívať . (typ a značku)
s co najvacsim obsahom bielkovin okolo 80%, izolaty
musis si strazit prijem tukov, zvysit prijem bielkovin a aminokyseliny BCAA
pozor na prijem cukrov
vsetko si treba optimalizovat na celkovu hmotnost
prijem potravin rozdelit do mensich casti a viac krat denne aby sa stihali spracovat bielkoviny
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]