Poďakoval:1 x Obdržal:2 x vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 74kg výška: 187cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
nazdar, sem pište svoje osobne rekordy v trojbojovych disciplinach pripadne niake dalsie...
Poďakoval:1 x Obdržal:2 x vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 74kg výška: 187cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
takze zacnem....
moj osobny rekord na tlak 80kg.... 70kg som dal 4krat
drep 110kg 2krat ale skusim 130
mrtvola 130kg co som dal uplne bez namahy takze skusim 160 v posilke
tot moje rekordy... na 16 rokov a 75 kil a 5 mesiacov cvicenia co poviete?
Bydlisko: Giraltovce Poďakoval:1 x Obdržal:12 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. trenerská licencia: bude :-) váha: 84kg výška: 182cm najoblubenejšia značka doplnkov: iné sponzora: nemám sútažná federácia: GPC/WPC
vcera novy rekord na drep
4op so 122,5kg
a dneska osobny rekord na tlak
4op 115kg
bw 85
Podpis autora:
I povstal cvik z rodu základných a sľúbil krivým, že sa narovnajú, slabým, že zosilnejú, chudým, že priberú... I riekol pred davom zhromaždených ľudí : "Verte vo mňa, cvičte ma, lebo bude požehnaný každý, kto ma okúsi!
Poďakoval:65 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
DIDO píše:
drep 4 x 180 telesna vaha 77
pri takej vahe velmi pekný výkon
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
mna by to velmi zaujimalo ale dlho som neskusal lebo ma to nejak nezaujima ale posledny trening som isiel 145kg 3x7 bench press drepy nejdem moc nadoraz ale posledne 2serie idem 2x12op. so 160kg ale rezerva je tam fakt velka ani si netrufam odhadnut kolko
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: rekordy
Napísal: Pia Mar 26, 2010 8:54 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:65 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
kexo1 píše:
mna by to velmi zaujimalo ale dlho som neskusal lebo ma to nejak nezaujima ale posledny trening som isiel 145kg 3x7 bench press drepy nejdem moc nadoraz ale posledne 2serie idem 2x12op. so 160kg ale rezerva je tam fakt velka ani si netrufam odhadnut kolko
tak uz len vyskusat a napisat
Podpis autora:
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Pia Mar 26, 2010 8:57 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
tak teda deti dam aj ja svoj bench : 4x160
Podpis autora:
maxton dost nepomer podla mna tlak 115 a drep 120 ci kolko...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Pia Mar 26, 2010 9:38 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Mates píše:
maxton dost nepomer podla mna tlak 115 a drep 120 ci kolko...
nemusi byt kazdý rovnako dobrý vo vsetkom
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz