Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 78kg výška: 178cm sponzora: nemám
Zdravím, začnem takto:
Mám 17 rokov cvičím asi 1a pol roka...
Bral som už creatin,gainery, proteiny...
Cvicim kazdý 2 den, pondelok, streda, piatok
Pondelok dávam prsia na lavicke 70kg 4serie 10x, 50kg 4serie 10x, 40kg 4serie 10x
Biceps s vykrivenou tycou 30kg postojacky 4serie 10x, 25kg postojacky 4serie 10x, 20kg posediacky na lavicke 4serie 10x
chrbát postojacky s tycou 25kg 4serie 12x
trapezy 70kg 4serie 10x
potom si dám brucho http://www.mojevideo.sk/video/458/cviky_na_brucho.html
po docviceni si dam cviky na nohy ktoré cvicim len 2týzdne mam lavicku v leze cvicim na zadok, stehna 15kg 4serie po 15x
potom si sadnem a na predne stehna 20kg 4 serie po 25x
pri cviceni na predne stehna si davam 4serie 10x drep s predpazenymi rukami
V Stredu
triceps na lavicke tlaky
65kg 4serie 10x ptm 4serie 40kg 10x
biceps: 4serie 30kg postojacky 10x, 20kg 4serie 10x posediacky na lavicke
Tricepsový tlak s jednoručkou na negatívne naklonenej lavičke 10x 17.5kg 4serie
Kick back na lavičke 10kg 4serie 10x
Tricepsové kľuky na lavičke 15x 4serie
ptm si dam brucho to iste co v pondelok
V Piatok mám presne to iste co v pondelok
Na 2 týžden si to vymením v stredu dávam prsa (vsetko co v pondelok 1. týžden) a v pondelok a piatok davam tricepsp...
momentálne beriem Caffeine Active a ktomu 100% taurine od Aminostar výživový doplnok pre sportovcov...
Niekedy vladzem zdvíhať závazia niekedy nie a preto prosim mohli by ste mi upravit tento tréning? + mohli by ste mi doporucit nejaký produkt pre vysoku vybusnost, energiu a proti svalovej unave do 18 rokov (mam 17) a nech to je bez creatinu ten mi nerobi dobre zavraty a pod.
Ďakujem
ps. ospravedlnujem sa za pravopis
ps2. popripade ako mam jest a co mam jest a kedy... :-)
neviem ci v tom mam chaos ja alebo Ty. Strasne chaoticky trening. Musis si tu popozerat a vela citat, najdi si objemovy trening 3x do tyzdna uplne postacujuci a idealny pre Teba.
Doplnky vyzivy bez kreatinu, daj gainer, podporuje narast celkovej hmotnosti, doda vela energie. Aj tak by bolo najlepsie, ked chces ist do doplnkov aby si postupne vyskusal vsetko co sa da. sam potom zistis, co Ti pasuje.
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: fReakCZ vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 71kg výška: 175cm najoblubenejšia značka doplnkov: nutrend sponzora: nemám
Ahoj mám 16 let, 72kg, 175 cm, soustavne cvicim par mesicu, predtim sem cvicil spatne a nepravidelne, pred treninkem si davam protein, po treninku gainer, CVICIM DENNE, chtel bych se zeptat zda li tento trenink vyhovuje? :
Biceps: Utery, Sobota- Doma
Bicepsový zdvih s oporou o koleno
Bicepsový zdvih s jednoručkami ve stoje
Kladivový bicepsový zdvih
Bicepsový zdvih s jednoručkami v sedě
Triceps: Streda, Nedele-Doma
Francouzský tah v sedě s jednoručkou
Francouzský tah v leže s jednoručkami
Benchpress úzkým úchopem nadhmatem
+před každým cvikem 10kliku na triceps
Nohy: Pondelí - Posilka
PÁS nebo spiningove kolo na rozbehani
Legpress
Lýtka-Výpony ve stoje
předkopávání
Lýtka-Výpony ve stoje
Zakopávání
Spiningove kolo
Prsa, Záda: Pátek - Posilka
Benchpress-
Shyby- na stroji sám je ještě nedávám-
Peck-deck
Stahování horní kladky širokým úchopem za hlavu
Posilovací stroj bench press v sedě
Přítahy horní kladky úzkým úchopem
Tlaky s jednoruc.
Přítahy na stroji v sedě- úzký úchop
Ramena+břicho: Čtvrtek
Rozpažování v předklonu
Tlaky ramen s jednoručkami
Předpažování s jednoručkou
Přítahy velké činky k bradě
+něco na břicho
Ruce si dávám 2x tydne protoze je mam pomerne slabe, ale za dobu cviceni tohoto treninku se mi ty uce viditelne zvetsily, zatim jsem velmi spokojeny ale chtel bych vedet co si o tomto treninku myslite ? diky za vsechny rady....
Bydlisko: Martin Poďakoval:104 x Obdržal:202 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Tvoj trenink je pre teba akurat tak na znicenie tela!
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: fReakCZ vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 71kg výška: 175cm najoblubenejšia značka doplnkov: nutrend sponzora: nemám
můžu vědět v čem dělám chybu ? popr. jak to zmenit.. diky
Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
fReakCZ píše:
můžu vědět v čem dělám chybu ? popr. jak to zmenit.. diky
v první řadě to, že cvičíš DENNĚ!!!
bohatě stačí 3x do týdne, a tělo si rozděl do tří tréninků, tak, aby jsi ho za ten týden procvičil celý, nezapomeň na strečink a popř nějaký kardio na fyzičku. vše potřebné najdeš tu na fóru, stačí jen číst
cvicim kazdy den vetsinou jen jednu pariti s vyjimkou na prsa zada, protoze se mi zda ze kdyz to cvicim zvlast vic to procitim a vic tomu venuju casu, misto toho, abych cvicil biceps+triceps treba... v cem mi skodi cvicit kazdy den ? jde o regeneraci ?
Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
fReakCZ píše:
cvicim kazdy den vetsinou jen jednu pariti s vyjimkou na prsa zada, protoze se mi zda ze kdyz to cvicim zvlast vic to procitim a vic tomu venuju casu, misto toho, abych cvicil biceps+triceps treba... v cem mi skodi cvicit kazdy den ? jde o regeneraci ?
přesně tak, tělo neroste při cvičení ale při odpočinku, al pokuď něbudeš odpočatej a zregenerován, nikdy nebudeš mít kvalitní tréninky. a pokuď jsi tak moc hyperaktivní, dej místo toho nějaký jiný sport. plavání, jízdu na kole, běh atd... prostě doporučuju 3x týdně, později 2+1, 3+1 ... víc opravdu nee
a co rikas na trenink? myslim cviky ty menit nemusim? kdyz to mam zmenit tak co takto ? Pondeli-. nohy, streda biceps triceps, patek prsa zada, a ramena bricho jako 4. den v nedeli ?
fReakCZ píše:
a co rikas na trenink? myslim cviky ty menit nemusim? kdyz to mam zmenit tak co takto ? Pondeli-. nohy, streda biceps triceps, patek prsa zada, a ramena bricho jako 4. den v nedeli ?
otázka je jak to tobě vyhovuje. já třeba biceps s tricepsem necvičim, a prsa se zádama taky ne, jsou to dvě velký svalový partie. zkus to dát nějak takhle - prsa, ramena, triceps
nohy, břicho
záda, biceps
prostě si to uprav podle sebe ale aby to mělo hlavu a patu
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz