Poďakoval:85 x Obdržal:124 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Stevo
Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Uto Jan 13, 2009 2:02 pm
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x
caute..co hovorite na 8 sustanon (pakistan) a 200 naposim??..bola by to dobra kombinacia na objemovu kuru??...ake dat na to PCT?? staci tamoxifen a proviron??..poradte
pockaj na odpoved _q_
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
__q__
Napísal: Str Jan 14, 2009 10:51 am
tichá voda
no do objemovky je to v pohode,...
daj 2sustanony hned po sebe a potom kazdy tyzden 1
napak do toho mozes dat bud konstantne 20mg/den alebo pyramidovo od 10mg/den po 30 a potom zase na 10
hej, proviron a tamoxifen bude stacit
pripadne mozes nejaky flavobion na pecen
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Stevo
Napísal: Pia Jan 16, 2009 5:36 pm
tichá voda
__q__ píše:
no do objemovky je to v pohode,...
daj 2sustanony hned po sebe a potom kazdy tyzden 1
napak do toho mozes dat bud konstantne 20mg/den alebo pyramidovo od 10mg/den po 30 a potom zase na 10
hej, proviron a tamoxifen bude stacit
pripadne mozes nejaky flavobion na pecen
a co tak zacat s tym napakom hned v plnej davke..ale max 40 mg aby to uz aj neak dobre slapalo
Stevo, co keby si tak uviedol svoj vek, vysku a vahu, ako dlho cvicis a pod.? Mas skusenost s AAS? Od toho sa odvija dost vela veci. Napriklad pyramida methanu. Ak si ho uz bral, urcite netreba pyramidu, ale nasadit naraz plnu davku. Pyramidu pred koncom, zostupne.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Sob Jan 17, 2009 3:10 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:85 x Obdržal:124 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
STEVO ... mohol by si sa nam predstavit v NOVOM CLENOVI , pripadne hodit nejake fotky do fogalerie ,kedze ta nikto z nas vobec nepozna
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Stevo
Napísal: Sob Jan 17, 2009 6:04 pm
tichá voda
no uz som napisal nieco o mne..staci kuk..aa ked mam pravdu povedat tak tato kura nie je pre mna..je to pre kamarata..len mna sa vsetci pytaju lebo ja toho viem viac ako kamarati..a ja sa pytam radsej tych co uz maju nieco odsypane lebo nemam s tym vela osobnych skusenosti..tak poradte co s cim..a aby som nezabudol ten moj kamarat..ma neak 70 kg cvici tak vseliak ale 2 roky,vyska 180..
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
__q__
Napísal: Ned Jan 18, 2009 6:41 pm
tichá voda
40 je uz moc,.. a to ani neratam ze ma iba 70kg,... skor by som isiel konstantnu 20mg a posledny tyzden 10mg
a okrem toho kebyze hned ide 40mg tak mu tych 200napakov asi dlho nevydrzi,... a zo 40mg by sice nabral o nieco malinko viacej ale takisto by po douzivani o nieco viac padol,.. takze tak,..
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Stevo
Napísal: Pon Jan 19, 2009 8:21 am
tichá voda
ja som mu najskor hovoril aby nedaval AS ..nech ide s doplnkami a s normalnou stravou..lenze on chce rychlo nabrat..vsak ako chce..ale ja ked som isiel methan tak som daval 45 mg/den a bolo to celkom dobre..sice sa mi spravila gynekomastia ale vsak to sa hadam neak spravi.musim nieco kupit..a nebolo by dobre keby isiel pyramidu??..zacal by dajme tomu 10 mg 20 30 a zase znizovat..co vy na to??..staci teda ten priviron a tamoxifen??
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
__q__
Napísal: Uto Jan 20, 2009 8:59 pm
tichá voda
"a bolo to celkom dobre..sice sa mi spravila gynekomastia ale vsak to sa hadam neak spravi"
tato veta sa mi velmi lubila
nie, to sa len tak lahko nespravi ked dostanes gyneko,........ !!!
a kebyze ides menej tak naberes skoro rovnako, tak mi povec co bolo na tom ze si islel 45mg dobre? ake to malo vyhody oproti tomu ze by si isel menej? ziadne,... iba nevyhody, a nejake to gyneko,vsak co tam po nom
pyramida by bola vhodna kebyze ho ide samotny alebo so stanom napr. takto ked to je ku sustanonu tak skor konstantnu a teda idealna sa javy 20 mg,...
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot], Seznam Screenshot [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz