Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x
neviem kde som to mal dat tak to dam sem. zakupil som na objemovku od septembra produkty od biotechu a to protein 100% Iso Whey, dalej CEE , maltodextrin a Vitamin B-Complex 75 Complete. Som zmateny len z davkovania: protein chcem davat 3-4krat denne 2odmerky, maltodextrin viem ze sa ma davat po cviceni 30-50g(dam ho spolocne s proteinom) ale neviem ci aj pred treningom a kolko krat by sa mal vlastne uzivat?? a ten CEE viem ze pred a po treningu ale neviem ci ho mozem zarobit len tak z vodou alebo radsej s niecim inym.glukozu uz k tomu nehcem kupovat ked mam tu maltu? dufam ze ste ma pochopili..skuste mi to nejako objasnit, ja v tom ma mierny chaos...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
trancerider
Predmet príspevku: Re: poradte s kombinaciou doplnkov
Poďakoval: 0 x Obdržal:13 x meno a priezvisko: Tomáš Prostinák vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 5r. trenerská licencia: zatiaľ nie váha: 90kg výška: 180cm sútažná federácia: SSNKF
BikerBoy(11) píše:
cawte,
chcel by som sa opýtat ci by mi niekto nepovedal ako(v akom poradí a kedy) brat tieto veci su to moje prve doplnky výživy takźe asi preto..dik
čau, máš tu gainer, proťák, kreatín
gainer môžeš dávkovať ráno nalačno spolu s kreatínom, ďalej kreatín ihneď po tréningu taktiež s gainerom a po cca. 20-25min. po tréningu dať protein ten od Stillmassu (osobne by som nabudúce zobral 6:3:1 ten je vynikajúci proťák, viac sa ti hodí ako tento whey 87 pro)
protein môžeš dať aj pred tréningom cca. 45-30min. a taktiež aj niekedy počas dňa, keď budeš mať medzi jedlami väčší časový odstup. Stačí 3x denne dávať proťák.
pri kreatíne by som šiel 7 dní nasycovačku a následne 35dní udržiavačku ... prvých 7 dní by som dával 20g denne (4dávky po 5g) a tj. ráno nalačno 5g, pred tréningom 5g., po tréningu 5g. a pred spaním 5g. A pri udržiavacej fáze už iba 10g denne (2x 5g) a to stačí ráno nalačno 5g a po tréningu 5g.
ak by si mal ešte nejaké otázky, kľudne napíš
Podpis autora:
Len veľký cieľ dokáže u človeka prebudiť stimuláciu nevyhnutnú k jeho dosiahnutiu. All glory goes to my lord and savior Jesus Christ Live for nothing or die for something Sponzorwww.Stillmass.eu
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:38 x Obdržal:61 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 83kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
zdarec chlapci. idem prvykrat dat kombinaciu protein+gainer 100% ISO whey 3kg a hyper mass 5000 5kg len neviem co od toho mozem cakat. nenafuknem sa z toho jak krava?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Poďakoval:98 x Obdržal:155 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Prečo neviete, ako treba užívať doplnky? Veď na každom musí byť odporúčané dávkovanie a spôsob prípravy, nie
on mysli ze co s nim urobi takato trojkombinacia bud ho to nafukne ako kravu alebo sa poradne posere
žartujem
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
xLeitonx
Bydlisko: Žilina Poďakoval:12 x Obdržal:30 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 175cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Prečo neviete, ako treba užívať doplnky? Veď na každom musí byť odporúčané dávkovanie a spôsob prípravy, nie
pretoze si niektori myslia ze su mudrejsi ako ten co pisal to odporucanie... vzdy pocuvam otazky a preco do vody ved tam je to hnusne ja si to davam do mlieka ... a prenich to tym hasne ... proste oni si nevedia precitat ten ... navod a brat to podla toho ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz