Poďakoval:71 x Obdržal:104 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
debata na temu , aký maju na vase cvicenie nazor rodicia , surodenci , ci vas rodicia podporuju financne , ci vam kupuju doplnky , permanentky , zdravu stravu a pod . vsetko na temu vy-kulturisti / rodicia
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
trancerider
Predmet príspevku: Re: ako vnimaju vase posilnovanie najblizsi ?
akurat mi foter zakazal vyhadzovat zltka,ze je to skoda penazi cize az tak dobre na tom niesom,ale tvarohy mi kupuju,tuniakov iba ked je mama doma lebo ona chodi do zahranicia a v tedy to zo stravou nieje take ruzove inak su spokojny ze cvicim,nenamietaju ze je to zle a tak.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Pia Jan 30, 2009 11:00 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:71 x Obdržal:104 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
palmexman píše:
akurat mi foter zakazal vyhadzovat zltka,ze je to skoda penazi cize az tak dobre na tom niesom,ale tvarohy mi kupuju,tuniakov iba ked je mama doma lebo ona chodi do zahranicia a v tedy to zo stravou nieje take ruzove inak su spokojny ze cvicim,nenamietaju ze je to zle a tak.
tak to mas velke stastie , ze mas takých rodicov
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Stevo
Napísal: Ned Feb 01, 2009 12:40 pm
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x
mna v posilnovani nepodporuju..sice mamka mi kupi co jej poviem..tuniaky,mlieko smotanove jogurty ovsene vlocky a kade co ine..maso a tak..ale su zasadne proti doplnkom stravy..lebo oni si myslia ze to skodi ..
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
dorian
Napísal: Ned Feb 01, 2009 12:58 pm
kecal
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x
tak tak ja sice byvam sam ale ked idem k nasim tak to schytam ale iba od mami, foter je rad ze makam a vzdy ma podporoval v sporte ale máti to je presne to co ste pisali aj vy (nevyhadzuj tie zltka,ked ma nieco zaboli tak to musi byt s cvicenia a z nicoho ineho ,tak...) a som rad ze nevie kolko davam do suplementov
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
iNv1s
Napísal: Ned Apr 11, 2010 3:54 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Bydlisko: okolie Žiliny Poďakoval:6 x Obdržal:9 x vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 84kg výška: 183cm sponzora: nemám
vzdy ked pride otec s prahy tak dame si nejaky fajt alebo paku a potom mi povie ,ze som isiel zo silou hore, mama mi plati posilovnu aj sestre no , a otec mi asi kupi nejaky ten protak :D a pes to vobec nevnima
Podpis autora:
HARDCORE!!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
aNs_
Bydlisko: Žilina Poďakoval:9 x Obdržal:20 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 82kg výška: 174cm sponzora: nemám
Tak ked poviem mame kup mi kupi mi xD ale ze by ma nejak psychycky podporovala to nie mysli si ze sa tym doje... a stale len to je hnusne dufam ze taky nechces byt a podobne
Podpis autora:
HARDCORE
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
mello
Bydlisko: Žilina Poďakoval:1 x Obdržal:19 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 20r. váha: 86kg výška: 181cm sponzora: nemám
zo začiatku sa určite rodičia báli aby som nejedol niečo zakázané a pod ale teraz myslím že sú radi ale nie sú nadšení ked to často krát staviam pred školu :D
Podpis autora:
DO YOUR WORKOUTS AS HELL TO SEE HEAVEN
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
aNs_
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot], Seznam [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz