Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness
Tisíce lacných položiek!
Posledná návšteva Sob Jan 21, 2012 2:31 am Aktuálny čas je Sob Jan 21, 2012 2:31 am

Všetky časy sú v GMT

Stránka 2 z 3 [ Príspevkov: 27 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Autor Správa
Gordonisk
 Predmet príspevku: Re: ako vnimaju vase posilnovanie najblizsi ?
Napísal: Štv Nov 03, 2011 8:19 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1

Poďakoval: 3 x
Obdržal: 2 x
vek: 21
pohlavie: muž
cvičím: menej ako 1r.
váha: 93kg
výška: 188cm
sponzora: nemám
moji radicia to velmi nepodporuju , ale zacinajuu si zvykat.. suplementy cvakam sam , ale nejake to meso a tvaroh , ryzu to kupia , nestazujem si :)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pia Nov 04, 2011 6:19 pm 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 96 x
Obdržal: 49 x
toto je uz pre mna tema jasna. nikto ma podporovat, teda financne nemusi. Ale ked som pred par rokmi znova zacal cvicit a nabral som za pol roka nejakych 17kg, tak sa moja matka stazovala manzelke, ze nech mi uz nedava tolko jest, lebo, ze ked to pojde takto dalej, prejem celu vyplatu a nezmestim sa do treniek. vtedy mi to celkom lichotilo. potom sa to samozrejem zastavilo a odvtedy nic, len par gramov hore

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: Pia Nov 04, 2011 7:20 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 19

Poďakoval: 28 x
vek: 22
cvičím: 2r.
váha: 92kg
výška: 184cm
najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition
FitPotreby.sk píše:
:a11 toto je uz pre mna tema jasna. nikto ma podporovat, teda financne nemusi. Ale ked som pred par rokmi znova zacal cvicit a nabral som za pol roka nejakych 17kg, tak sa moja matka stazovala manzelke, ze nech mi uz nedava tolko jest, lebo, ze ked to pojde takto dalej, prejem celu vyplatu a nezmestim sa do treniek. vtedy mi to celkom lichotilo. potom sa to samozrejem zastavilo a odvtedy nic, len par gramov hore

OT: inak by som chcel vidiet tvoju formu. By si mohol nejake fotky pridat tiez

k teme: mna v tom tiez nikto nepodporuje ani financne ani nijak inak. Rodicia teda nemaju nic proti lebo som sa zmenil celkovo odkedy cvicim tak su radi asi lebo som mal povedzme "zly zivotny styl" Ale tak ako asi vacsine postarsich ludi im nejde do hlavy naco potrebujem stale tie kyble s praskom, tabletky vselijake a ine vecicky no su v poho lebo to nemusia platit :D
Mne staci ked sa citim dobre ja. A samozrejme tiez sa potesim ked pocujem nejaky kompliment od kolegyn a tak, to je na mna

Podpis autora:

Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds. The iron never lies to you!
Len pre registrovaných:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

katarina119
Napísal: Pia Nov 04, 2011 9:24 pm 

Naposledy upravil katarina119 dňa Pon Nov 14, 2011 7:43 pm, celkovo upravené 1

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pia Nov 04, 2011 10:05 pm 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 96 x
katarina119 píše:
papagiorgo píše:
debata na temu , aký maju na vase cvicenie nazor rodicia , surodenci , ci vas rodicia podporuju financne , ci vam kupuju doplnky , permanentky , zdravu stravu a pod . vsetko na temu vy-kulturisti :D / rodicia

nie som "kulturista" ale téma sa mi páči :) ja na rozdiel od vás , chcem tú hmotu (ako elegantne som to nazvala) zhodiť ... a tak cvičím vo fitku, s trénerom a dodržiavam jedálny lístok ... a kto ma podporuje? tak asi manžel, vozí ma tam ... doplnky, permanentky si kupujem sama , strava detto... akurát manžel tvrdí, že už by som ďalej chudnúť nemusela , to je jediný odpor voči môjmu cvičeniu ale cvičenie vo fitku je ten najlepší relax aký poznám .... a asi je to tým, ak máte aj dobrého trénera

nemusis byt kulturista, staci, ze chodis do fitka a robis nieco pre seba, ved kolko z nas sa moze nazvat kulturistom? a dufam, ze najdes aj dalsie temy, ktore sa Ti budu pacit? A ak sa Ti pacit nebudu, zaloz taku, ktora bude podla Teba.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Y0G1
Napísal: Sob Nov 05, 2011 7:00 am 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 7 x
Obdržal: 1 x
trenerská licencia: nemam
váha: 103kg
výška: 183cm
najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita
sútažná federácia: ...
podla mna asi nikdo z nas sa nemoze nazvat kulturistom , pretoze necvicime nespime nezereme a neopakujeme tento cyklus :D

mne mamina vravi ze som zhodil uz dost ze mam uz prestat, je celkom smutne ze nechape, ze cvicenie nieje na 3roky a dost aj ked chces len udrzat formu alebo postavu treba tam chodit aspon 2x tyzdenne alebo raz , ale ked sa chces posnutu dalej 3-4-5x za tyzden je to co chces a co musis pretoze chces mamina moja to nepodporuje ohladom stravy , vravi ja budem varit to naco mam takze kuracie cecky cely mesiac nehrozi :D

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Sob Nov 05, 2011 4:40 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 39 x
Obdržal: 128 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 34
cvičím: 15r.
váha: 87kg
výška: 171cm
katarina119 píše:
papagiorgo píše:
debata na temu , aký maju na vase cvicenie nazor rodicia , surodenci , ci vas rodicia podporuju financne , ci vam kupuju doplnky , permanentky , zdravu stravu a pod . vsetko na temu vy-kulturisti :D / rodicia

nie som "kulturista" ale téma sa mi páči :) ja na rozdiel od vás , chcem tú hmotu (ako elegantne som to nazvala) zhodiť ... a tak cvičím vo fitku, s trénerom a dodržiavam jedálny lístok ... a kto ma podporuje? tak asi manžel, vozí ma tam ... doplnky, permanentky si kupujem sama , strava detto... akurát manžel tvrdí, že už by som ďalej chudnúť nemusela , to je jediný odpor voči môjmu cvičeniu ale cvičenie vo fitku je ten najlepší relax aký poznám .... a asi je to tým, ak máte aj dobrého trénera

To si robis prdel s tym vekom?

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Y0G1
Napísal: Sob Nov 05, 2011 5:08 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

vlastomenn píše:
katarina119 píše:
papagiorgo píše:

To si robis prdel s tym vekom?

vlasto doba ide dopredu dnes sa beru aj mladsi :D:D:D:D

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

katarina119
Napísal: Sob Nov 05, 2011 5:29 pm 

Naposledy upravil katarina119 dňa Pon Nov 14, 2011 7:45 pm, celkovo upravené 1

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Y0G1
Napísal: Sob Nov 05, 2011 5:33 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

sak tz pisat mozes neni to tu len o muzoch , tu sme si vsetci rovni , ci si zena alebo muz poradime si o tom je toto forum :) a za vek sa hambit netreba samozrejme :)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 2 z 3 [ Príspevkov: 27 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Všetky časy sú v GMT

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia