Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:131 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
katarina119 píše:
vlastomenn píše:
katarina119 píše:
papagiorgo píše:
debata na temu , aký maju na vase cvicenie nazor rodicia , surodenci , ci vas rodicia podporuju financne , ci vam kupuju doplnky , permanentky , zdravu stravu a pod . vsetko na temu vy-kulturisti :D / rodicia
nie som "kulturista" ale téma sa mi páči :) ja na rozdiel od vás , chcem tú hmotu (ako elegantne som to nazvala) zhodiť ... a tak cvičím vo fitku, s trénerom a dodržiavam jedálny lístok ... a kto ma podporuje? tak asi manžel, vozí ma tam ... doplnky, permanentky si kupujem sama , strava detto... akurát manžel tvrdí, že už by som ďalej chudnúť nemusela , to je jediný odpor voči môjmu cvičeniu ale cvičenie vo fitku je ten najlepší relax aký poznám .... a asi je to tým, ak máte aj dobrého trénera
To si robis prdel s tym vekom?
ani nie ... teda nenapadlo ma robiť si tu "prdel" ... nemala som chuť hneď zavesiť na net, že mám 47 rokov, 10 mesiacov a dnes presne 5 dní ... ale tak keď už to treba, tak to oznamujem tu ... takže to nemluvňa mi môžete zmeniť na starec :D :D :D pokúsim sa nespamovať vám to tu ... len tak nazrieť čo sa varí vo vašej kuchyni som chcela...
No klobuk dole to som chcel vediet aby clovek vedel skym pise ci z pubertackov alebo zo zrelou zenou. Treba si to dat do profilu. Je pekne ze sa o seba staras a zeny podla mojho vkusu ked maju po 40tke a staraju sa o seba su ovela pritazlivejsie ako 20tnicky. A este mas moj obdiv ze si mala odvahu napisat na forum kedze zeny na fora nepisu neviem z akej stranky maju komplexi nenapisat a neprispievat do for je zahadne.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter222
Predmet príspevku: Re: ako vnimaju vase posilnovanie najblizsi ?
Poďakoval:3 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: peter222 vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 84kg výška: 184cm sponzora: nemám
mna nasi este ked som snimy byval, celkom podporovali,ale ked isly nahodou na postu my zobrat objednane veci z netu, tak sa len za hlavy chytali ze kolko penazi dotoho dam.ale nic negativne,len sranda. aj celkovo su radi lebo som bol strasne chudy,ked si pozeram foto tak vsetky veci na mne len tak vyseli, ale strasne. a teraz my uz zase byva vecsinou setko male...DDD
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
katarina119
Napísal: Ned Nov 06, 2011 10:02 am
Naposledy upravil katarina119 dňa Pon Nov 14, 2011 7:49 pm, celkovo upravené 1
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
katarina119
Napísal: Ned Nov 06, 2011 10:07 am
Naposledy upravil katarina119 dňa Pon Nov 14, 2011 7:51 pm, celkovo upravené 1
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
katarina119
Napísal: Ned Nov 06, 2011 10:08 am
Naposledy upravil katarina119 dňa Pon Nov 14, 2011 7:58 pm, celkovo upravené 1
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter222
Poďakoval:3 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: peter222 vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 84kg výška: 184cm sponzora: nemám
katarina119 píše:
katarina119 píše:
peter222 píše:
mna nasi este ked som snimy byval, celkom podporovali,ale ked isly nahodou na postu my zobrat objednane veci z netu, tak sa len za hlavy chytali ze kolko penazi dotoho dam.ale nic negativne,len sranda. aj celkovo su radi lebo som bol strasne chudy,ked si pozeram foto tak vsetky veci na mne len tak vyseli, ale strasne. a teraz my uz zase byva vecsinou setko male...DDD
a ja sa vytešujem, že čo mi bolo malé, je mi dobré a tie dobré veci sú mi veľké, teda neteší ma niečo z môho šatníka, ale to už nevrátim ... ale keď si oblečieš sukňu a je ti voľná, hneď je krajší deň
aj keď predpokladám, radosť z voľnej sukne si ty neužiješ... máte to ťažké chlapci
no veru skot som neni takze stou suknou si to veru neviskusam. je to niekedy sranda ze clovek sa zavyprava a jeden mu povie ze risuje, dalsi nabera,dalsi chudne, dalsi chce ostat tak jak je a kazdy ma nieco.treba si len povyberat....
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz