Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Posledná návšteva Sob Mar 10, 2012 12:44 pm Aktuálny čas je Sob Mar 10, 2012 12:44 pm

Stránka 2 z 3 [ Príspevkov: 27 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Autor Správa
Peter Sýkora
 Predmet príspevku: Re: Schudnutie
Napísal: Pia Feb 03, 2012 6:31 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
vek: 19
pohlavie: muž
cvičím: 2r.
váha: 83kg
výška: 180cm
sponzora: nemám
Len ked ja mam potom pocit ze som malo zacvicil a ze to vobec neucinkuje... teda zadýchaný som bol... ale necitil som vobec ziadne velke namahania na svaly... ziadne akoby napumpovanie alebo až palenie svalov ako ked som cvicil niekedy nič iba zadýchanosť

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Pia Feb 03, 2012 7:14 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 92 x
Obdržal: 189 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 34
cvičím: 16r.
váha: 87kg
výška: 171cm
Peter Sýkora píše:
Len ked ja mam potom pocit ze som malo zacvicil a ze to vobec neucinkuje... teda zadýchaný som bol... ale necitil som vobec ziadne velke namahania na svaly... ziadne akoby napumpovanie alebo až palenie svalov ako ked som cvicil niekedy nič iba zadýchanosť

Sa cudujes po pauze? Casom pride aj napumpovanie a cim bude sval trenovanejsi tym sa bude dat rychlejsie napumpovat. Netreba lamentovat ale urob vsetko co som ti napisal.

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pia Feb 03, 2012 7:40 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 107 x
Obdržal: 60 x
Peter Sýkora píše:
Zdravim chlapi

Cvicim objemovo tak lahšie už asi take 2 roky s menšimi prestavkami koli zdravotnym problemom, no dospel som k nazoru ze proste mam privela tuku aby som namne nejake prirastky svalov spozoroval, no proste mi to vadi ze aj ked sa sila trocha zdvíha proste vyzerám stále tak isto a tuku je viac a nie svalov, preto som sa rozhodol ze chcem najprv schudnuť a odobrať zo seba ten tuk do isteho štadia kedy to uz bude ono a potom zacnem znova cvičit objemove cviky na rast svalov, lebo ja vidim ze sila vzrastá napr na tlaky na lavicke s velkou cinkou som zacinal pri uplne smiešnych 15 kg a teraz robim asi 4 serie po 10 opakovani so 40-50 kg len proste na vzhlade nevidno absolutne nič stale vyzeram tak isto. Preto by som Vas chcel poprosit o pomoc ci by ste mi nenapísali alebo nezhotovili nejake treningovy plan práve na cviky pri ktorych budem hlavne z brucha spaľovať tuk, stále som cvičil klasicke brušáky na rovnej podložke, na šikmej lavičke potom skracovačky alebo zdvihy kolien, no pri niektorých ma rozboell velmi chrbát a akoby som nevidel aj po dlhsej dobe učinok... preto by som vas chcel poprosit o rady na cviky alebo o zostavenie plánu kde by som to spalovanie tuku, nielen z brucha uvidel ... pretoze teraz je ta moja postava taka nijaka... ziadne svaly nevidno nič... i ked nejaka sila uz je...

Tak asi si ovplyvneny fotkami profikov, co maju svaly vysekane na kozu. Zabudni na to, za prve je to neprirodzeny stav, ktory aj u profikov trva len velmi kratko. Potrebujes najprv nabrat vela hmoty a potom Ti garantujem, ze budes vyzerat uplne perfektne. Musis ladovat do seba vsetko co Ti pride do cesty, vobec sa neobmedzuj. Vsetko do radu a vela. Aj protein by nezaskodil. Potrebujes vela energie prijat a malo spalit. Potom budes rast. S pribudajucou hmotou uvidis aj svaly.

Tie brusaky asi robis zle, ked Ta pri tom boli chrbat. Lahni si na zem, dvihni nohy hore a nezapieraj si ich o nic, max. si ich poloz na lavicku. Potom ruky daj za hlavu alebo na prsia a dvihaj len lopatky, tak aby si v hornej polohe maximalne zmrstil brusne svaly. Dvihanie noh vo vise by Ti tiez nemalo robit problem s chrbtom.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Peter Sýkora
Napísal: Pia Feb 03, 2012 7:41 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Ok teda budem sa snažiť

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Peter Sýkora
Napísal: Sob Feb 04, 2012 6:56 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Mam otazku... aky mate nazor na svalovku ? po vcerajsom cviceni som ju v miernej intenzite dostal... pred nejakým časom som čítal že vraj svalovka je dobré znamenie ze svaly boli pricvičené a že cvik bol prevedený tam kde mal byť a že ked boli partia ktoru sme precivičovali tak to znamená že cvik bol dobre prevedený a učinny, No dnes som cital ze vraj je to znak zlého neprimeraného precvicenia .... tak ja teraz vazne neviem čo si mam otom myslieť...

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: Sob Feb 04, 2012 7:27 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 19

Poďakoval: 32 x
Obdržal: 50 x
vek: 22
váha: 92kg
výška: 184cm
najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition
Peter Sýkora píše:
Mam otazku... aky mate nazor na svalovku ? po vcerajsom cviceni som ju v miernej intenzite dostal... pred nejakým časom som čítal že vraj svalovka je dobré znamenie ze svaly boli pricvičené a že cvik bol prevedený tam kde mal byť a že ked boli partia ktoru sme precivičovali tak to znamená že cvik bol dobre prevedený a učinny, No dnes som cital ze vraj je to znak zlého neprimeraného precvicenia .... tak ja teraz vazne neviem čo si mam otom myslieť...

svalovica je dobry ukazatel toho ci si precvicoval spravnu partiu spravnym sposobom, ale nieje nevyhnutna. V zaciatkoch ti moze ukazat ci cvicis spravne takze napriklad ked ta po cviceni prs bolia ramena tak vies ze asi nieco robis zle a tymto sposobom pokus-omyl sa naucis spravnu techniku na danu svalovu partiu. Casom ked budes pokrocilejsi a techniku budes zvladat je svalovica uz len na obtiaz, ale nie vzdy sa jej vyhnes.
Zhrnul by som to tak, ze svalovica nieje nic hrozne alebo skodlive. Ale taka svalovica, ze sa nemozes asi moc zdrava nebude, ze?

Podpis autora:

Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds. The iron never lies to you!
Len pre registrovaných:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Sob Feb 04, 2012 7:44 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Peter Sýkora píše:

Svalovka je bezny jav je to vlastne male poskodenie buniek pri treningu a znamka toho je ze su poskodene pri zatazi ktore sa hoja v dnoch volna. Ale pozor moze byt aj svalovy zapal ktory sa prejavuje silnou bolestou a pri dotyku alebo hybanim urciteho svalu dokonca aj opuchom. Ja som toto zazil ked som bol mlady a hlupy ked som zacvicil 2 hodiny prsia a mal som zapal 2 tyzdne a nesmierne bolesti. Tomuto sa treba vyhnut lebo to uz ma nie rastove ucinky ale stresove (pretrenovanie) co znamena atrofiu.

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Peter Sýkora
Napísal: Sob Feb 04, 2012 8:36 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Len preto som sa pýtal pretože članky otom vidim často a niekde to ukazuju ako priaznivý jav a niekde ako jav kedy je to skodlive a ako ukazovatel zlej techniky, samozrejme aj ako vy píšete vidno že záleží od akoby toho typu svalovky.... ja som doposial nič až také silné nemal... a stále ked som cvičil prsia bolely ma prsia ked biceps tak ma bolel biceps mne sa este nestalo zeby ma bolelo niečo uplne ine... potom som rad ze to podla vas nieje až take zle... teraz napr mam svalovku zo vcerajska ale fakt len taku miernu, zajtra to chcem ist znova precvičiť, nic extra zase 2-3 serie na začiatok tak dufam že zvladnem

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Sob Feb 04, 2012 9:18 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Peter Sýkora píše:
Len preto som sa pýtal pretože članky otom vidim často a niekde to ukazuju ako priaznivý jav a niekde ako jav kedy je to skodlive a ako ukazovatel zlej techniky, samozrejme aj ako vy píšete vidno že záleží od akoby toho typu svalovky.... ja som doposial nič až také silné nemal... a stále ked som cvičil prsia bolely ma prsia ked biceps tak ma bolel biceps mne sa este nestalo zeby ma bolelo niečo uplne ine... potom som rad ze to podla vas nieje až take zle... teraz napr mam svalovku zo vcerajska ale fakt len taku miernu, zajtra to chcem ist znova precvičiť, nic extra zase 2-3 serie na začiatok tak dufam že zvladnem

Ked je na urcitom svale svalovka a je na rade uz trening toho svalu treba dat den alebo dva dni volna naviac pokial svalovka neustupi uplne pretoze sval nie je este zregenerovany.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Peter Sýkora
Napísal: Sob Feb 04, 2012 10:19 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Takže by som zajtra ist nemal ?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 2 z 3 [ Príspevkov: 27 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť