banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 13:25 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 13:25
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Dôležité témy fóra anabolické steroidy

Poraďte s kúrou- táto téma slúži na všeobecné poradenstvo ohľadne steroidových cyklov

Rozpisy steroidových cyklov - v tejto téme nájdete profesionálne vypracované steroidové cykly, prehľadne zoradené podľa úrovne užívateľa

Ako správne aplikovať steroidy - v tejto téme nájdete obrázkové návody ako a kam správne aplikovať injekčné látky

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 2 ] 
Autor Správa
andy123
 Predmet príspevku: Salbutamol WZF
Napísal: 24 Okt 2012, 17:04 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 2 x
Vek: 22
Pohlavie: muž
Cvičím: 4r.
Hmotnosť: 92kg
Výška: 188cm
Sponzora: nemám
Zdravím,

chtěl jsem se zeptat na produkt Salbutamol WZF. Zaujal mě. Letos jsem na leto shazoval z 92 na 83. Sacharidove vlny, ale sel jsem dolu strasne po strance svalove hmoty. Teď jsem zase v objemu a chcu jít na hranici 100 kg. S hubnutim nemam problem, ale chtěl bych eliminovat ztrátu svalové hmoty. Proto se ptám, jestli má tento produkt smysl brát. Popřípadě jestli byste mi něco doporučili. Plánuju po novém roce první sypacku, ale to se týká objemu. Rád bych měl jasno co budu dělat po objemu.

Dietu uz mam v hlave, nepojedu klasicke sach. vlny, prvni pojedu urcitou dobu nizsi davky sacharidu (asi 350g a pak budu, podle vysledku, asi stridat silne a slabe sacharidove dny.

Díky za info a rady.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
 Predmet príspevku: Re: Salbutamol WZF
Napísal: 24 Okt 2012, 18:07 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 231 x
Obdržal: 926 x
Vek: 36
Pohlavie: muž
Cvičím: viac ako 20r.
Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji
Hmotnosť: 94kg
Výška: 171cm
Sponzora: nemám
andy123 píše:
Zdravím,

chtěl jsem se zeptat na produkt Salbutamol WZF. Zaujal mě. Letos jsem na leto shazoval z 92 na 83. Sacharidove vlny, ale sel jsem dolu strasne po strance svalove hmoty. Teď jsem zase v objemu a chcu jít na hranici 100 kg. S hubnutim nemam problem, ale chtěl bych eliminovat ztrátu svalové hmoty. Proto se ptám, jestli má tento produkt smysl brát. Popřípadě jestli byste mi něco doporučili. Plánuju po novém roce první sypacku, ale to se týká objemu. Rád bych měl jasno co budu dělat po objemu.

Dietu uz mam v hlave, nepojedu klasicke sach. vlny, prvni pojedu urcitou dobu nizsi davky sacharidu (asi 350g a pak budu, podle vysledku, asi stridat silne a slabe sacharidove dny.

Díky za info a rady.

Na udrzanie mozes dat napr. k salbutamolu Testosteron propionat alebo Methenolon enanthat a z oralov Oxandrolon alebo Turinabol atd.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 2 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia