banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 16:44 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 16:44
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Dôležité témy fóra anabolické steroidy

Poraďte s kúrou- táto téma slúži na všeobecné poradenstvo ohľadne steroidových cyklov

Rozpisy steroidových cyklov - v tejto téme nájdete profesionálne vypracované steroidové cykly, prehľadne zoradené podľa úrovne užívateľa

Ako správne aplikovať steroidy - v tejto téme nájdete obrázkové návody ako a kam správne aplikovať injekčné látky

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 4 ] 
Autor Správa
Likas7
 Predmet príspevku: První kura
Napísal: 19 Aug 2015, 20:29 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 1 x
Vek: 34
Pohlavie: muž
Cvičím: 14r.
Hmotnosť: 115kg
Výška: 186cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: amix
Sponzora: nemám
Dobrý den,
chci zkusit svojí první kuru. Cvičím 14 let, je mi 34 let, měřím 188 a vážím 115 kilo. 12 procent tuku, přesně nevím. Výkony 160 bench 5 opakování, 230 dřep 5 opakování a 260 mrtvola 5 opakování. Jsem spíš silový tip a nemám moc líbivou postavu. Chtěl bych vyrýsovat, ale neshodit svalovou hmotu a kdybych nějakou svalovou hmotu přibral 2-6 kilo tak bych se taky nezlobil . U nás ve fitku mi doporučili stanazol + oxandrolon na dva měsíce. Vše orální. Nechci a nebudu si nic píchat. Můžete mi prosím poradit jestli je to dobrá kombinace.
Předem děkuji.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

HuHuSám
 Predmet príspevku: Re: První kura
Napísal: 20 Aug 2015, 16:39 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Obdržal: 3 x
Vek: 21
Cvičím: 4r.
Trénerské licencie: Tréner 2. triedy, Bc. titul v šport a rekreacia
Hmotnosť: 92kg
Výška: 186cm
Likas7 píše:
Dobrý den,
chci zkusit svojí první kuru. Cvičím 14 let, je mi 34 let, měřím 188 a vážím 115 kilo. 12 procent tuku, přesně nevím. Výkony 160 bench 5 opakování, 230 dřep 5 opakování a 260 mrtvola 5 opakování. Jsem spíš silový tip a nemám moc líbivou postavu. Chtěl bych vyrýsovat, ale neshodit svalovou hmotu a kdybych nějakou svalovou hmotu přibral 2-6 kilo tak bych se taky nezlobil . U nás ve fitku mi doporučili stanazol + oxandrolon na dva měsíce. Vše orální. Nechci a nebudu si nic píchat. Můžete mi prosím poradit jestli je to dobrá kombinace.
Předem děkuji.

Ja by som tam este zakomponoval vela undestoru ked nechces nic pichlave a salbutamol, tamoxifen, proviron, exemestan po kure a kde budes mat zmensene gule tak aj HCG par krat pred koncom. Ale na tvoju vysku a vahu by si tam mal dat aspon propionat kazdy druhy den ked chces z toho vobec nieco mat

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

BORECXXXXX
Napísal: 10 Jan 2016, 18:22 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Obdržal: 13 x
Vek: 30
Cvičím: 10r.
Hmotnosť: 114kg
Výška: 182cm
Likas7 píše:
Dobrý den,
Předem děkuji.

Kura bez TESTAKU nie je kura.....ked uz hod tam undestor aspon 300 denne

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

getbig70s
Napísal: 14 Mar 2016, 12:21 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Obdržal: 4 x
Vek: 24
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 98kg
Výška: 188cm
Jak uz ti bylo řečeno, dej tam test a winny/var jsou super na rysovani, takže pokud bude dieta jak ma byt, uvidíš parádní vysledky.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 4 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť