Slovan1945 napísal: ↑
06 Júl 2024, 16:34
Hilma Biocar má v ponuke primobolan acetát ale ani tej neverím že je tam v skutočnosti Primo :D
Primobolan v orálneho verzií sú fakt vyhodené peniaze. V Injekčnej verzií má tiež veľmi slamé anabolicko-androgenne učinky. Výhoda injekčneho je že dokáže znížiť estrogén v tele. Inak vôbec nevidím zmysel užívať tento AS či už v injekčnej alebo oralnej verzií.
Keď už orálne veci z hľadiska bezpečnosti tak jedine turinabol alebo oxandrolon.
V princípe súhlasím, prosím len sa na mňa nehnevajte, že ku všetkému budem mať asi pripomienku. Je to len vyjadrenie môjho názoru, žiadne vyskakovanie ani rýpanie. Celkovo perorálne AAS by mali slúžiť len na doladenie formy na pár týždňov, preto sú vhodné pre súťažných v závere prípravy alebo povedzme aj pre amatérov, ktorí sa v lete chcú ukázať. Gro by vždy mali byť injekčné AAS.
Čo sa týka bezpečnosti, budem uprimný, Oxandrolón ti rozhádže cholesterol rovnako ako Fluoxymesterón a tiež aj pečeňové hodnoty. A celkovo už ked som spomenul tieto 2 roidy, tak potrebuješ minimálne 40 mg Oxandrolónu pre nejaký ten prijateľný účinok, čiže ideál 50-60 mg denne, pri Fluoxymesteróne ti stačí 20-30 mg denne, ideál 30 mg denne a aj tak výsledky sú neporovnateľné po vizuálnej stránke v prospech Fluoxymesterónu, predovšetkým po stránke sily a pomoci spaľovania tukov skrz jeho silnej androgénnej aktivity. A po stránke negatív to bude na rovnako. Ja len narážam na slovo bezpečnosť, je to také vieš, diskutabilné, áno 20 mg Oxanu je povedzme bezpečných, ale 50-60 mg už nie ak sa chceš pozerať na to fakt reálne a triezvo. AK teda správne ponímame slovo bezpečný.