Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness
Tisíce lacných položiek!
Posledná návšteva Uto Nov 29, 2011 1:09 am Aktuálny čas je Uto Nov 29, 2011 1:09 am

Stránka 3 z 3 [ Príspevkov: 22 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Autor Správa
milankos512
 Predmet príspevku: Re: potreningove jedlo
Napísal: Pia Júl 08, 2011 2:21 pm 
superkecal
superkecal
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu

Poďakoval: 53 x
Obdržal: 30 x
meno a priezvisko: Milan Badinský
vek: 17
pohlavie: muž
cvičím: 3r.
váha: 85kg
výška: 172cm
sponzora: nemám
vlastomenn píše:
milankos512 píše:
vlastomenn píše:
Mozes skusit aj sacharidove vlny.

no to je už konkrétny jedálniček .....chcel som ich skúsiť len nemám peniaze na to ..a naši tiež ..som chudobný študent a moja brigáda nepokryje skoro nič lebo makám za almužnú ...veď to tak vyzerá keď robíš pre rodinu .no a naši si nemôžu dovoliť pre mňa kupovať osobitne jedlo ...

Tento sport je strasne narocny finance clovek to pociti uz len ked to nechce robit na zavodnej urovni je to proste financne najnevdacnejsi sport na svete.Clovek da do toho vsetko a nedostane za to nic iba radost a dobri pocit ked to jedinca bavi.

jj to je pravda ..mňa tento šport napĺňa proste baví ma to ..baví ma všetko okolo toho a prispôsobujem tomu všetko ..len tie prachy nie a nie nájsť aspoň na tú stravu ....ale rodičia sa mi snažia vyhovieť ako sa len dá a ako je to možné takže aspoň niečo ...

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Majko
 Predmet príspevku: Re: potreningove jedlo
Napísal: Uto Nov 22, 2011 8:39 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
vek: 23
pohlavie: muž
cvičím: 5r.
váha: 96kg
výška: 187cm
sponzora: nemám
mello píše:
iNv1s píše:
ja som cital, ze prvy by mal byt po treningu Potréninkový nápoj ,ale vela ludi robi chybu, ze zaradzuje pevnu stravu

samozrejme že prvý musí ísť nápoj - po tréningu hádam každá minúta hrá rolu a vstrebatelnosť nápoja je o dosť rýchlejšia ako jedlo
čiže tak nejak

bresproztredne 15 min po treningu trba doplniť glykogen najednoduchšie riešenie aspoň matodextrín plus glukoza potom riešte bielkoviny

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 3 z 3 [ Príspevkov: 22 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia