Poďakoval: 0 x Obdržal:37 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 112kg výška: 174cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: hladám sútažná federácia: saksft
zistil som ale to uz skor ze protein staci tak hodinu po treningu...bezprostredne po treningu telo potrebuje naplnit vycerpane svaly glykogenom a na to sluzia sacharidy ktore vyvolaju rychlu inzulinovu odozvu..takze najlepsie je pouzit med alebo nejake ovocie...a do hodiny si dam protein aj s potreningovym jedlom vacsinou to je maso s ryzou alebo nejaka omeleta
Poďakoval:53 x Obdržal:30 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Ale tu by ste mohli skor dat, ze ake jedlo a nie doplnky.
Takze otazka je AKE JEDLO PO TRENINGU?
takze banan? tvaroh? banan s tvarohom a orechami a glukozou (hroznovy cukor), alebo co?
po tréningu tvaroh určite nie kedže je to kazeínová bielkovina a trávi sa dlho ...určite nejaké rýchlejšie stráviteľné bielkoviny ...ja osobne jedávam po tréningu (po 45 minútach) tuniaka ...a k nemu ako kedy ..niekedy zelenina niekedy vajíčka varené ..ako mám chuť ...málokedy celozrnné pečivo ..to som si dovolil v objeme teraz už aj to len na desiatu alebo potom ak je to potreningové jedlo v rámci večere ako to je aj umňa ...tak by to malo byť niečo podobné ako obed ...akurát že umňa sa to nie ždy dá tak to riešim tým tuniakom vo vlastnej šťave samozrejme
Bydlisko: Martin Poďakoval:31 x Obdržal:113 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Ja momentalne po treningu este v satni tresnem aminace pridem domov dam si 1-2 lyzicky medu pripadne ked su kavenky a do hodinky pevna strava ryza maso + protein bud s vodou alebo mliekom a primiesam dajme tomu jahody alebo banan do kokteilu alebo aj vajicko.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
milankos512
Podpis autora:
http://www.eshop-rychlo.sk/anabolic
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://n2-guard.webnode.sk/
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Poďakoval:53 x Obdržal:30 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Ja momentalne po treningu este v satni tresnem aminace pridem domov dam si 1-2 lyzicky medu pripadne ked su kavenky a do hodinky pevna strava ryza maso + protein bud s vodou alebo mliekom a primiesam dajme tomu jahody alebo banan do kokteilu alebo aj vajicko.
a čo v diete ??? či v tej potréningové jedlo nejak extra neriešiš ...predsa len po tréningu treba stále tie sachre či je objem či je rysovačka ..ale predsa ...máš v tom nejaký rozdiel keď si v objeme a rysovačke ?
Bydlisko: Martin Poďakoval:31 x Obdržal:113 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
milankos512 píše:
vlastomenn píše:
a čo v diete ??? či v tej potréningové jedlo nejak extra neriešiš ...predsa len po tréningu treba stále tie sachre či je objem či je rysovačka ..ale predsa ...máš v tom nejaký rozdiel keď si v objeme a rysovačke ?
Ak myslis predsutaznu dietu tam ides bez tukov a samozrejme sacharidy su naminime ale to je individualne kto ako vyzera ako ma daleko do sutaze a kolko vazi.Predsutaznu dietu nezvladne kazdy a ty co to dokazu len male percento sa prezentuju na sutazi.Sacharidy su rozdelene na celi den tych par gramov posledne jedlo pred spanim len bielkoviny.Ale to je uz tema o inom.
vlastomenn píše:
milankos512 píše:
vlastomenn píše:
Ak myslis predsutaznu dietu tam ides bez tukov a samozrejme sacharidy su naminime ale to je individualne kto ako vyzera ako ma daleko do sutaze a kolko vazi.Predsutaznu dietu nezvladne kazdy a ty co to dokazu len male percento sa prezentuju na sutazi.Sacharidy su rozdelene na celi den tych par gramov posledne jedlo pred spanim len bielkoviny.Ale to je uz tema o inom.
hej hej to je jasné že predsúťažná dieta je trošku iná káva skorej som myslel len taká dieta keď dietuješ pre seba ..pred letom alebo tak ....ja som teraz v diete tak po tréningu keď dojdem domov tak si dám banán a nejakú hodinku od konca posilky to pevné jedlo ..napríklad dnes to bol veľký plátok pangasiusa duseného na vode s jedným krúžkom čierneho chleba
vlastomenn píše:
Mozes skusit aj sacharidove vlny.
no to je už konkrétny jedálniček .....chcel som ich skúsiť len nemám peniaze na to ..a naši tiež ..som chudobný študent a moja brigáda nepokryje skoro nič lebo makám za almužnú ...veď to tak vyzerá keď robíš pre rodinu .no a naši si nemôžu dovoliť pre mňa kupovať osobitne jedlo ...
milankos512 píše:
vlastomenn píše:
Mozes skusit aj sacharidove vlny.
no to je už konkrétny jedálniček .....chcel som ich skúsiť len nemám peniaze na to ..a naši tiež ..som chudobný študent a moja brigáda nepokryje skoro nič lebo makám za almužnú ...veď to tak vyzerá keď robíš pre rodinu .no a naši si nemôžu dovoliť pre mňa kupovať osobitne jedlo ...
Tento sport je strasne narocny finance clovek to pociti uz len ked to nechce robit na zavodnej urovni je to proste financne najnevdacnejsi sport na svete.Clovek da do toho vsetko a nedostane za to nic iba radost a dobri pocit ked to jedinca bavi.
Podpis autora:
http://www.eshop-rychlo.sk/anabolic
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://n2-guard.webnode.sk/
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz