banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 13:19 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 13:19
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Dôležité témy fóra anabolické steroidy

Poraďte s kúrou- táto téma slúži na všeobecné poradenstvo ohľadne steroidových cyklov

Rozpisy steroidových cyklov - v tejto téme nájdete profesionálne vypracované steroidové cykly, prehľadne zoradené podľa úrovne užívateľa

Ako správne aplikovať steroidy - v tejto téme nájdete obrázkové návody ako a kam správne aplikovať injekčné látky

Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 34 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Autor Správa
whydonyougetajob
 Predmet príspevku: Re: PEPTIDY
Napísal: 11 Feb 2016, 18:12 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 1 x
Vek: 27
Pohlavie: muž
Cvičím: 10r.
Hmotnosť: 90kg
Výška: 178cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: axis labs
Sponzora: nemám
hcfernet píše:
Nechcem tu niekomu kaziť reklamu ale čo sa týka peptidov nemožem neodporučiť particle peptides.
Odoberám od nich už dlhšie a čo sa týka kvality nemajú konkurenciu. Poznám trochu pozadie a viem že sú to pepky priamo od velkého výrobcu z únie, žiadna nekvalitná čína s bordelom. Moje naj combo je Ipamorelin + CJC DAC + PEG MGF. Šlape to výborne aj keď som OFF ASS a vedlajšáky žiadne.

Tiez odporucam. Podla mna momentalne najlepsi zdroj pre peptidy na slovensku. Objednal som od nic ghrp-2 s cjc bez dac a predtym ipamorelin. Slape to ovela lepsie ako vsetky ug rastaky co som zatial mal.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vyskerenymisko
Napísal: 15 Feb 2016, 14:40 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Vek: 28
Cvičím: 13r.
Hmotnosť: 100kg
Výška: 180cm
whydonyougetajob píše:
hcfernet píše:
Nechcem tu niekomu kaziť reklamu ale čo sa týka peptidov nemožem neodporučiť particle peptides.
Odoberám od nich už dlhšie a čo sa týka kvality nemajú konkurenciu. Poznám trochu pozadie a viem že sú to pepky priamo od velkého výrobcu z únie, žiadna nekvalitná čína s bordelom. Moje naj combo je Ipamorelin + CJC DAC + PEG MGF. Šlape to výborne aj keď som OFF ASS a vedlajšáky žiadne.

Tiez odporucam. Podla mna momentalne najlepsi zdroj pre peptidy na slovensku. Objednal som od nic ghrp-2 s cjc bez dac a predtym ipamorelin. Slape to ovela lepsie ako vsetky ug rastaky co som zatial mal.

Pracujem v oblasti chémie a poznám pozadie spoločnosti. Spolupracujú s veľkým hráčom na v oblasti chemickej syntézy. Žiadne falošné liečivá a vymyslené značky importované z číny ako iný predajcovia na trhu ale lyofilizáty na zákazku najlepšej kvality. Jasná voľba.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

acid
Napísal: 24 Feb 2016, 14:57 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Meno a priezvisko: acid
Vek: 30
Cvičím: 12r.
Hmotnosť: 105kg
Výška: 185cm
Zdravim. Ma nekdo zkusenost s objednavkama ze stranek peptidy-ghrp6.net? Resp osobni zkusenost s Follistatinem?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

gogofe
Napísal: 28 Feb 2016, 14:50 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Obdržal: 7 x
Vek: 29
Cvičím: 9r.
Hmotnosť: 94kg
Dobrý den, pokud chcete peptidy, vše originály i s ověřovacími kody pravosti, tak pište na

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

gogofe
Napísal: 20 Mar 2016, 10:51 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Obdržal: 7 x
Vek: 29
Cvičím: 9r.
Hmotnosť: 94kg
Dobrý den, nabízím Peptidy, které jsou bez vedlejších účinků a dále As te nejvyšší kvality, jaká může být. Vše originál s ověřovacími kody, seriozní jednání, dobré ceny a sestavení kůry na míru.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Peter Petrovic
Napísal: 02 Apr 2016, 16:12 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Vek: 24
Cvičím: 5r.
Zdravim borci, dopredu sa ospravedlnujem za gramatiku ;) .... Takze potreboval by som poradit od skusenych borcov ktori davaju peptidy rozmyslam nad kombinaciou GHRP-6 a CJC-1295+ DAC..chcem ist do kvality svalov bez zbyytocnej vody a zbavit sa hlavne tuku....Ake je najlepsie davkovanie ? Bude to slapat? bude to moja prva skusenost s peptidmi tak nechcem zbytocne vyhodit peniaze aby som to nedojebal :) takze kazdu radu beriem hlavne od tych ktori maju s tym skusenosti

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vodca187
Napísal: 27 Apr 2016, 22:15 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Vek: 20
Cvičím: 7r.
Výška: 183cm
Zdar borci nejaký dobrý overený zdroj peptidov?? Chcel som zobrať od ParticlePeptides ale už nemajú v ponuke CJC + Dac.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

peterson01
Napísal: 19 Jún 2016, 17:41 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: peterson01
Vek: 33
Cvičím: 15r.
Hmotnosť: 80kg
Výška: 170cm
Zdravím nemáte někdo skusenosti s IGF LR3,
chystám se ho jet v mostu spolu s TST, tak bych rád věděl co od toho čekat

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

mitch.buchannan
Napísal: 29 Jún 2016, 19:44 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 1 x
Meno a priezvisko: mitch.buchannan
Vek: 33
Cvičím: 15r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 175cm
Peptidy jsou pro mě z nepochopitelného důvodu přikrášlené reklamními mýty a jejich účinek není ani zdaleka takový, jak je popisován.

Peptidy rozhodně doporučuji od Particle Peptides, jsou to opravdu čisté a velmi kvalitní věci. Avšak významný benefit to bude mít pouze pro lidi, kteří nikdy nic nebrali. Lidé, kteří už okusili účinek anabolických steroidů a růstového hormonu budou velmi zklamaní.

Rozhodně nechci peptidy zatracovat!
Pro velmi zkušeného naturála = super věc a určitě se díky nim může velmi dobře posouvat dál. Škoda, že to za mě nebylo. Já bych svojí zkušenost s AS díky nim posunul minimálně o 2 roky a věřím, že bych se s nimi připravil dobře i na závody.
Pro začátečníka = nesmysl a zbytečnost.
Pro dopingové hříšníky = super věc, ale pouze v PCT, kde se jejich účinek opravdu projeví.
- Udrží nabrané přírůstky.
- Hodí člověka do pohody, tedy nezhoršuje se díky nim nálada.
- Některé umí snižovat hladinu estrogenu a naopak zvyšovat hladinu testosteronu.
- Selank zlepšuje náladu (POZOR! ovšem za cenu silné bolesti hlavy a pocitu na zvracení).
- Během vysazení určitě doporučuji.
- Během cyklu rozhodně ne, volil bych spíše relativně "bezpečné" dávky těch nelegálních (HGH, IGF-1).

Vedlejší účinky?
Bez vedlejších účinků? Také mýtus. Na peptidech jsem pocitoval vedlejší účinky docela dost, avšak všechny vedlejší účinky nejsou závažné a po ukončení se dál neprojevují. Zdraví to opravdu nikomu nepoškodí. Ovšem je potřeba počítat s tím, že nízké vedlejší účinky, představují taktéž nízký anabolický a lipotropní účinek. Tedy Peptidy obravdu s HGH nejdou porovnávat. To je směšné a ten, kdo to dělá, si nevidí do pusy a marketingově oblbuje lidi.

Mezi vedlejší účinky, které jsem já pocitoval patří;
- Občas bolesti hlavy.
- Občas pocity na zvracení.
- Místy únava.
- Občas bolesti žaludku.
- Alergické kožní reakce v místě v pichu.

Skutečné účinky:
Já osobně pocitoval mírný anabolický efekt. Zvýšení síly. Zlepšení nálady. Nic víc a byl jsem velmi zklamaný. Anabolika člověka vyloženě upgradují a trénink s nimi je prostě jiný level. Peptidy jsou spíše taková silnější BCAA :)

Po GHRP-2 jsem pocitoval zvýšenou chuť k jídlu, kterou doprovázel velmi nepříjemný pocit. Není to, jako když máte hlad a potřebujete se najíst. Je člověku prostě špatně.

Po DSIP se mi o trochu lépe spalo, ale k žádné dramatické super-regeneraci rozhodně nedošlo.

Ani v kombinaci s DSIP a IPAMORELIN mně to neregenerovalo o moc lépe, než bez nich. V případě regenerace jsem já osobně nepoznal benefit. Po HGH Fragmentu a GHRP-2 jsem nepocitoval žádný vliv na lipotropní účinek a to ani v dietě.

Osobní zkušenost:
Peníze mně osobně nečinily problém, takže jsem vyzkoušel velmi mnoho látek a ve slušných dávkách. Osobně dávám radši přednost AS, jejichž benefit je nesrovnatelný. To, co občas vidím na youtube kanálech o Peptidech je směšné a na míle vzdálené realitě. Někteří prodejci by se za sebe měli stydět, protože ze sebe dělají prodejné děvky. Particle Peptides mezi ně nepatří, to je solidní firma, která nikoho neoblbuje a poskytuje skutečnou kvalitu a skvělé poradenství. Já osobně bych si je koupil jedině od nich a to už jen za jejich profesionální přístup k zákazníkovi.

Cena:
Moc vysoká a to opravdu hodně. Účinek těchto látek nemá ani 1/2 hodnoty.
V životě jsem jej nebral a ani to nemám v plánu, ale místo nich bych si koupil HGH.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 34 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia