- 29 Jún 2016, 19:44 #26247
Peptidy jsou pro mě z nepochopitelného důvodu přikrášlené reklamními mýty a jejich účinek není ani zdaleka takový, jak je popisován.
Peptidy rozhodně doporučuji od Particle Peptides, jsou to opravdu čisté a velmi kvalitní věci. Avšak významný benefit to bude mít pouze pro lidi, kteří nikdy nic nebrali. Lidé, kteří už okusili účinek anabolických steroidů a růstového hormonu budou velmi zklamaní.
Rozhodně nechci peptidy zatracovat!
Pro velmi zkušeného naturála = super věc a určitě se díky nim může velmi dobře posouvat dál. Škoda, že to za mě nebylo. Já bych svojí zkušenost s AS díky nim posunul minimálně o 2 roky a věřím, že bych se s nimi připravil dobře i na závody.
Pro začátečníka = nesmysl a zbytečnost.
Pro dopingové hříšníky = super věc, ale pouze v PCT, kde se jejich účinek opravdu projeví.
- Udrží nabrané přírůstky.
- Hodí člověka do pohody, tedy nezhoršuje se díky nim nálada.
- Některé umí snižovat hladinu estrogenu a naopak zvyšovat hladinu testosteronu.
- Selank zlepšuje náladu (POZOR! ovšem za cenu silné bolesti hlavy a pocitu na zvracení).
- Během vysazení určitě doporučuji.
- Během cyklu rozhodně ne, volil bych spíše relativně "bezpečné" dávky těch nelegálních (HGH, IGF-1).
Vedlejší účinky?
Bez vedlejších účinků? Také mýtus. Na peptidech jsem pocitoval vedlejší účinky docela dost, avšak všechny vedlejší účinky nejsou závažné a po ukončení se dál neprojevují. Zdraví to opravdu nikomu nepoškodí. Ovšem je potřeba počítat s tím, že nízké vedlejší účinky, představují taktéž nízký anabolický a lipotropní účinek. Tedy Peptidy obravdu s HGH nejdou porovnávat. To je směšné a ten, kdo to dělá, si nevidí do pusy a marketingově oblbuje lidi.
Mezi vedlejší účinky, které jsem já pocitoval patří;
- Občas bolesti hlavy.
- Občas pocity na zvracení.
- Místy únava.
- Občas bolesti žaludku.
- Alergické kožní reakce v místě v pichu.
Skutečné účinky:
Já osobně pocitoval mírný anabolický efekt. Zvýšení síly. Zlepšení nálady. Nic víc a byl jsem velmi zklamaný. Anabolika člověka vyloženě upgradují a trénink s nimi je prostě jiný level. Peptidy jsou spíše taková silnější BCAA :)
Po GHRP-2 jsem pocitoval zvýšenou chuť k jídlu, kterou doprovázel velmi nepříjemný pocit. Není to, jako když máte hlad a potřebujete se najíst. Je člověku prostě špatně.
Po DSIP se mi o trochu lépe spalo, ale k žádné dramatické super-regeneraci rozhodně nedošlo.
Ani v kombinaci s DSIP a IPAMORELIN mně to neregenerovalo o moc lépe, než bez nich. V případě regenerace jsem já osobně nepoznal benefit. Po HGH Fragmentu a GHRP-2 jsem nepocitoval žádný vliv na lipotropní účinek a to ani v dietě.
Osobní zkušenost:
Peníze mně osobně nečinily problém, takže jsem vyzkoušel velmi mnoho látek a ve slušných dávkách. Osobně dávám radši přednost AS, jejichž benefit je nesrovnatelný. To, co občas vidím na youtube kanálech o Peptidech je směšné a na míle vzdálené realitě. Někteří prodejci by se za sebe měli stydět, protože ze sebe dělají prodejné děvky. Particle Peptides mezi ně nepatří, to je solidní firma, která nikoho neoblbuje a poskytuje skutečnou kvalitu a skvělé poradenství. Já osobně bych si je koupil jedině od nich a to už jen za jejich profesionální přístup k zákazníkovi.
Cena:
Moc vysoká a to opravdu hodně. Účinek těchto látek nemá ani 1/2 hodnoty.
V životě jsem jej nebral a ani to nemám v plánu, ale místo nich bych si koupil HGH.