Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:4 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Mišo halabala Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 91kg Výška: 182cm Sponzora: nemám
zdarec mam otazku ohladom PCT mam Tamoxifen+clomid+Salbutamol a je tam hned po ukončeni kury že : prvy den --Tamoxifen -20 mg 2tabl. ,Clomid-100 mg 2tabl ,Salbutamol-4 mg 1tabl a potrebujem vedieť že kedy to mam brať lebo pri tamoxifen-e a Clomid-e je napisane rano na lačno taktiež aj salbutamol-e ale ten viem že jednu rano a jednu 30 min pred treningom a tie dve prve len 1x z rana na lačno? či sa to može rozdeliť do dvoch časti na den? vopred dik za odpoved
Poďakoval:192 x Obdržal:351 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
426Michal píše:
zdarec mam otazku ohladom PCT mam Tamoxifen+clomid+Salbutamol a je tam hned po ukončeni kury že : prvy den --Tamoxifen -20 mg 2tabl. ,Clomid-100 mg 2tabl ,Salbutamol-4 mg 1tabl a potrebujem vedieť že kedy to mam brať lebo pri tamoxifen-e a Clomid-e je napisane rano na lačno taktiež aj salbutamol-e ale ten viem že jednu rano a jednu 30 min pred treningom a tie dve prve len 1x z rana na lačno? či sa to može rozdeliť do dvoch časti na den? vopred dik za odpoved
TAMOXIFEN - ráno na lačno
CLOMID - ráno na lačno
SALBUTAMOL, Clenbuterol - 2x denne ráno na lačno a pred tréningom 30 minút
Je tu nieco na nepochopenie?! To co tam neni napisane to nerob.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
426Michal
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Mattias
Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Pia Sep 07, 2012 9:06 pm
tichá voda
Bydlisko: Senec Poďakoval:15 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Matej Vek: 25 Pohlavie: muž Cvičím: 10r. Hmotnosť: 89kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: bsn Sponzora: nemám
Dobry den, chcel by som sa poradit. Poskladal som si 3 cykly s 250 tab. Anabol a 100 tab. stanazolol a chcel by som vediet ktory je lepsi popripade ci to tak moze vobec byt.
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 80kg Výška: 183cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Zdravim potreboval by som radu odbornika je dobre kombiancia methandoine + stanozol + pct (proviron + tamoxifen ...tieto latky kupim v lekarni inac ?)...mam 20r...80kg..183 cm vyska a cvicim takmer 2 roky pred pol rokom som mal thajsky stanozol 5mg/tab + undestor stanozol fungoval super potom som v polke nasadil undestor ale to mi nejako nefungovalo asi som malo tabletiek daval ...a teraz by som potreboval poradit ci sa mi oplati davat stanozolol + methandione alebo neco ine chcem hlavne kvalitu nech to pekne drzi aj po vysadeny a nech to aj narasite ...potreboval by som este schemu ako to davkovat aj to pct proste celi ciklus na toto alebo ak viete o niecom lespom co viacej zaslape tak ciklus aj na to vopred dakujem
Poďakoval:192 x Obdržal:351 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Mattias píše:
Dobry den, chcel by som sa poradit. Poskladal som si 3 cykly s 250 tab. Anabol a 100 tab. stanazolol a chcel by som vediet ktory je lepsi popripade ci to tak moze vobec byt.
Vsetky su v poriadku ale treti uprednostni lebo je najdlhsi. Hlavne sa drz toho ze masacna kura nema opodstatnenie to znamena ze telo sa iba rozbieha.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
WalecPalec píše:
Zdravim potreboval by som radu odbornika je dobre kombiancia methandoine + stanozol + pct (proviron + tamoxifen ...tieto latky kupim v lekarni inac ?)...mam 20r...80kg..183 cm vyska a cvicim takmer 2 roky pred pol rokom som mal thajsky stanozol 5mg/tab + undestor stanozol fungoval super potom som v polke nasadil undestor ale to mi nejako nefungovalo asi som malo tabletiek daval ...a teraz by som potreboval poradit ci sa mi oplati davat stanozolol + methandione alebo neco ine chcem hlavne kvalitu nech to pekne drzi aj po vysadeny a nech to aj narasite ...potreboval by som este schemu ako to davkovat aj to pct proste celi ciklus na toto alebo ak viete o niecom lespom co viacej zaslape tak ciklus aj na to vopred dakujem
Moze byt. V lekarni ti to nedaju. Undestor potrebujes denne aspon 240mg a tahat ho musis pocas celej dlzky cyklu. Do jednej kury potrebujes 4-5 baleni. Objednávka steroidného rozpisu na mieru
Podpis autora:
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 29 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 105kg Výška: 184cm Sponzora: nemám
Dobry,
chcem sa spytat na cyklus 3 ktory sa nachadza tu na fore. Methandienone + Stanozolol + n2 guard.
kedze som cital ze uz n2guard nebude k dispozcii na steroidy.eu staci ho necim nahradit ? Flavobion/lipovitan?
som prvosipac takpovediac a chcem zacat na tabletkach a neskor mozno na inekcie , podla vysledku.
saiyan píše:
Dobry,
chcem sa spytat na cyklus 3 ktory sa nachadza tu na fore. Methandienone + Stanozolol + n2 guard.
kedze som cital ze uz n2guard nebude k dispozcii na steroidy.eu staci ho necim nahradit ? Flavobion/lipovitan?
som prvosipac takpovediac a chcem zacat na tabletkach a neskor mozno na inekcie , podla vysledku.
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 80kg Výška: 183cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
vlastomenn píše:
WalecPalec píše:
Moze byt. V lekarni ti to nedaju. Undestor potrebujes denne aspon 240mg a tahat ho musis pocas celej dlzky cyklu. Do jednej kury potrebujes 4-5 baleni. Objednávka steroidného rozpisu na mieru
Aha no ja som mal malo toho udestoru ..a to PCT moze byt teda tak alebo to mam vymenit ?..este by som sa chcel spitat ze ak by som si chcel ojbednat cez internet veci ci ta stranka steroidy.eu je schopna stranka a nepredavaju sa tam fake veci
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Uto Sep 11, 2012 5:57 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:99 x Obdržal:169 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
WalecPalec píše:
steroidy.eu je schopna stranka a nepredavaju sa tam fake veci
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz