Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x Vek: 15 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 73kg Výška: 184cm Sponzora: nemám
Caute ... vybral som si tento treningovy plan POZOR! Porušuješ pravidlá fóra a moja otazka znie ako je to myslene napriklad drepy 5×3 ----> 5 opakovani a 3 serie ? alebo 5 serii a 3 opakovania ? ( tak to myslim pri všetkom ) Dik za radu
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
silvo
Predmet príspevku: Re: Objemovka
Napísal: 19 Apr 2012, 20:18
moderátor
trener
odborný poradca
Poďakoval:231 x Obdržal:926 x Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji Hmotnosť: 94kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Element píše:
Caute ... vybral som si tento treningovy plan POZOR! Porušuješ pravidlá fóra a moja otazka znie ako je to myslene napriklad drepy 5×3 ----> 5 opakovani a 3 serie ? alebo 5 serii a 3 opakovania ? ( tak to myslim pri všetkom ) Dik za radu
Trening si vyber tu Objemové tréningové plány - rozpisy Objemový tréning č.1- začiatočník
Prve cislo znamena vzdy seriu a dalsie cislo alebo cisla su opakovania. 5(seria) x 8(opakovanie) 5(seria) x 12-8(opakovania)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Paťo22
Predmet príspevku: Re: Objemovka
Napísal: 08 Aug 2012, 14:40
tichá voda
Poďakoval:12 x Obdržal:5 x Vek: 14 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 68kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
čaute, chcem sa spýtať jednu vec, a to že či sa v objemovke môže aj behávať ?
Poďakoval:231 x Obdržal:926 x Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji Hmotnosť: 94kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Paťo22 píše:
čaute, chcem sa spýtať jednu vec, a to že či sa v objemovke môže aj behávať ?
Nezabudni ze prides o energiu ktoru potrebujes k rastu. Pri tvojej vahe nedoporucujem! Na sutaz sa nepripravujes tak to nepotrebujes.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre