bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Sob Aug 04, 2012 12:39 pm Aktuálny čas je Sob Aug 04, 2012 12:39 pm

Stránka 11 z 11 [ Príspevkov: 109 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Správa
Tazzman
 Predmet príspevku: Re: urazy , zranenia
Napísal: Pia Júl 27, 2012 3:30 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 11 x
Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: Igor
Vek: 16
Pohlavie: muž
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 80kg
Výška: 187cm
Sponzora: nemám
Chlapi, mam takyto problem. Vcera som robil nohy a poslednu seriu na legpresse som si chcel dat na viac opakovani, nech poriadne trpim. Po 15. opakovani som este vladal, tak som si povedal, ze dam na 20, avšak po 17. opakovani som zacal pocitovat akysi tlak v hlave a posledne, teda 20. opakovanie som ani uplne nevystrel nohy, len som rychlo zatiahol páčku. Mal som pocit, akoby mi isla hlava explodovat a verim, ze by aj tak spravila, keby som pokracoval... Asi 10 minut som len tak sedel, prechadzal sa... napriek tomu som chcel trening dokoncit. Nevedel som, ci ma viac boli hlava, ci nohy... Okej, postupne bolest ustupovala a doma som uz nic necitil.

Avšak dnes pri tlakoch ma opet zacala boliet uz pri 1. serii - to iste ako pri legpresse... Isiel som na 10x a uz pri 7. či 8. tlaku som citil jemne tlaky v hlave. Dal som si teda pauzu a skusil to znovu a opet to iste. Skusil som aj ine cviky (sikmy tlak, triceps) a vzdy rovnako, pri tricepse ma dokonca bolela aj ked som si dal vahu o polovicu mensiu ako zvycajne. (chcem dodat, ze vcera ma bolela hlava cisto z tej jednej serie na legpresse resp. ze ta bolest nevznikala pri KAZDOM jednom cviku ako dnes. Iba ta 1 seria a postupne slabla...)

Sice velmi nerad, ale pre dnesok som to zabalil, nedalo sa to uz vydrzat. Neviete mi poradit, povedat o tom nieco, stalo sa vam uz take...? Jedine co teraz potrebujem je pauza od cvicenia (ironia). Dakujem...

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Pia Júl 27, 2012 4:16 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 186 x
Obdržal: 316 x
Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
Vek: 35
Cvičím: viac ako 20r.
Hmotnosť: 84kg
Výška: 171cm
Tazzman píše:
Chlapi, mam takyto problem. Vcera som robil nohy a poslednu seriu na legpresse som si chcel dat na viac opakovani, nech poriadne trpim. Po 15. opakovani som este vladal, tak som si povedal, ze dam na 20, avšak po 17. opakovani som zacal pocitovat akysi tlak v hlave a posledne, teda 20. opakovanie som ani uplne nevystrel nohy, len som rychlo zatiahol páčku. Mal som pocit, akoby mi isla hlava explodovat a verim, ze by aj tak spravila, keby som pokracoval... Asi 10 minut som len tak sedel, prechadzal sa... napriek tomu som chcel trening dokoncit. Nevedel som, ci ma viac boli hlava, ci nohy... Okej, postupne bolest ustupovala a doma som uz nic necitil.

Avšak dnes pri tlakoch ma opet zacala boliet uz pri 1. serii - to iste ako pri legpresse... Isiel som na 10x a uz pri 7. či 8. tlaku som citil jemne tlaky v hlave. Dal som si teda pauzu a skusil to znovu a opet to iste. Skusil som aj ine cviky (sikmy tlak, triceps) a vzdy rovnako, pri tricepse ma dokonca bolela aj ked som si dal vahu o polovicu mensiu ako zvycajne. (chcem dodat, ze vcera ma bolela hlava cisto z tej jednej serie na legpresse resp. ze ta bolest nevznikala pri KAZDOM jednom cviku ako dnes. Iba ta 1 seria a postupne slabla...)

Sice velmi nerad, ale pre dnesok som to zabalil, nedalo sa to uz vydrzat. Neviete mi poradit, povedat o tom nieco, stalo sa vam uz take...? Jedine co teraz potrebujem je pauza od cvicenia (ironia). Dakujem...

Bud mas problem z tlakom alebo nedostatok tekutin. Pripadne moze byt aj to ze ti niekde na chrbtici pritlaca nerv.

Za tento príspevok autora

vlastomenn

poďakoval uživateľ

Tazzman

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

--------------------------------------------------------------

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Tazzman
Napísal: Pia Júl 27, 2012 4:57 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Tekutiny mozme vylucit...Myslis, ze by som s tym mal niekam zajst? Alebo si cez vikend poriadne oddychnut alebo co by si mi poradil?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Y0G1
Napísal: Pia Júl 27, 2012 9:18 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 10 x
Obdržal: 2 x
Vek: 21
Cvičím: 2r.
Trénerské licencie: nemam
Hmotnosť: 103kg
Výška: 183cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
Súťažná federácia: ...
No myslim si ze keby si zajdes s tym doktorovi nic sa nestane aspon budes vediet hned nacom si kludne byt tebou by som tam siel

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

milankos512
Napísal: Sob Júl 28, 2012 7:54 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu

Poďakoval: 68 x
Obdržal: 46 x
Meno a priezvisko: Milan Badinský
Vek: 18
Cvičím: 4r.
Hmotnosť: 85kg
Výška: 172cm
Y0G1 píše:
No myslim si ze keby si zajdes s tym doktorovi nic sa nestane aspon budes vediet hned nacom si kludne byt tebou by som tam siel

neviem ako ostatný ale ja mám s lekármi "super" skúsenosti hlavne keď sa pýtajú aký šport robím a keď poviem že kulturistika tak automaticky to všetko spôsobuje ona a správajú sa ako keby to bolo nejaké zlo alebo čo ...viď moja skúsenosť s ortopédom keď som za ním bol ohľadom krížov ...pol roka dosť nepríjemnej bolesti v krížoch ...s prestávkami ..a on mi zadre že natri si to fastum gelom ..druhý ortopéd za ktorým som bol mi predpísal dorsiflex na uvoľnenie svalstva ...nezaberá vôbec ...teda aspoň nie na kríže ...takže ja by som skorej poradil nejakú tú pauzu alebo ak nie pauzu tak určite nejakú dlhšiu rozcvičku ..niečo na poriadne zahriatie dobre sa ponaťahovať atď. a ak je možnosť tak skúsiť masáž

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Y0G1
Napísal: Sob Júl 28, 2012 8:38 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 10 x
Obdržal: 2 x
Vek: 21
Cvičím: 2r.
Trénerské licencie: nemam
Hmotnosť: 103kg
Výška: 183cm
Súťažná federácia: ...
lenze krize su krize mna sekalo v v krizoch a bolel ma chrbat dost ked som robil mrtvy tah ked som to prestal robit bolo to ok

Toto je hlava netreba to zanedbavat a ked ti povie kulturistiku tak mu slusne povedy ze je to sport ako kazdy iny a chces pomoct a nie aby riesil to ci ty mas ci nemas cvicit

Nemozes vediet co je s hlavou nepodcenuj to

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

milankos512
Napísal: Sob Júl 28, 2012 9:03 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu

Poďakoval: 68 x
Obdržal: 46 x
Meno a priezvisko: Milan Badinský
Vek: 18
Cvičím: 4r.
Hmotnosť: 85kg
Výška: 172cm
Y0G1 píše:
lenze krize su krize mna sekalo v v krizoch a bolel ma chrbat dost ked som robil mrtvy tah ked som to prestal robit bolo to ok

Toto je hlava netreba to zanedbavat a ked ti povie kulturistiku tak mu slusne povedy ze je to sport ako kazdy iny a chces pomoct a nie aby riesil to ci ty mas ci nemas cvicit

Nemozes vediet co je s hlavou nepodcenuj to

tým som samozrejme nechcel povedať že to má podceňovať a neísť k lekárovi len som napísal moju osobnú skúsenosť ...lebo lekári sú vždy "najmúdrejší"

milankos512

poďakoval uživateľ

Y0G1

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Ned Júl 29, 2012 9:59 am 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 169 x
Obdržal: 103 x
Tazzman píše:
Chlapi, mam takyto problem.

Jednoznacne z toho co pises sa bolest dostavi pri zvysenom tlaku. Pravdepodobne vzdy ked skoncis s tlacenim by bolest mala pomaly odzniet.

Velmi tazka otazka pre nas amaterov. Je to problem s krvnym tlakom. Lenze co je jeho pricinou? To moze byt cokolvek, pricin moze byt hadam tisic.

Nieco som nasiel v mudrej knihe. Kde sa opisuje zatazova bolest hlavy. Pisu tam, ze sa tato bolest najcastejsie objavuje za horuceho pocasia alebo vo vysokej nadmorskej vyske. Je sposobena zvysenym tlakom v hlave. Svoju ulohu pritom hra aj zvysena koncentracia kyslisnika uhliciteho v krvi.
Pisu dalej, ze moze ist o neskodnu zalezitost ale v Tvojom pripade by som to asi nepodcenoval, kedze Ti to brani pokracovat v cviceni, pretoze tiez pisu, ze to moze naznacovat aj celkom iny a velmi vazny problem.

U lekara sa nedaj odbit nejakymi nezmyselnymi liekmi. Ziadaj komplexne specialne vysetrenie.

FitPotreby.sk

poďakoval uživateľ

Tazzman

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Tazzman
Napísal: Ned Júl 29, 2012 10:33 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Diky chlapi...zajtra pojde dom fitka, poriadna rozcvicka, zacnem cvicit s mensimi vahami a uvidim, ked sa to opet objavi, tak zajdem k lekarovi.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 11 z 11 [ Príspevkov: 109 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia