Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Bydlisko: Martin Poďakoval:174 x Obdržal:295 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
manolo13 píše:
Pfuuuuu , tak potom mi postacia tie dva cviky :) a Mam menit cviky po dakych 2. mesiacoch? Ze napriklad nebudem makat na sikmej lavici Bench ale dolu hlavou alebo mam menit aj Bench press a jednorucky?
Prosim ta precitaj si od znova vsetko co sa tu pisalo.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
manolo13
Predmet príspevku: Re: Poradte mi prosimvás či je dobry tento trening
Poďakoval:6 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Marián Murín vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 77kg výška: 191cm najoblubenejšia značka doplnkov: pvl nutrients sponzora: nemám
A je dobre menit tie jednorucky a Bench? Lebo otom si mi nepisal.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:174 x Obdržal:295 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
manolo13 píše:
A je dobre menit tie jednorucky a Bench? Lebo otom si mi nepisal.
-Bench na rovnej 4x12-7
-Bench na sikmej 4x12-7
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
manolo13
Poďakoval:6 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Marián Murín vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 77kg výška: 191cm najoblubenejšia značka doplnkov: pvl nutrients sponzora: nemám
A ty si nezvykol jednorucky cvicit?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
ale sak to je jedno, mozes dat bench na rovnej s velkou a na sikmej s jednoruckami, alebo kludne aj naopak, alebo mozes dat len s velkou.
Jednorucky mozes pustit nizsie, kdezto pri velkej cinke mas obmedzenie tycou, ak sa to tak da vobec povedat. Pri jednoruckach mozes zase vytacat ruky. Skratka je dobre to kombinovat.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
FitPotreby.sk píše:
manolo13 píše:
A ty si nezvykol jednorucky cvicit?
ale sak to je jedno, mozes dat bench na rovnej s velkou a na sikmej s jednoruckami, alebo kludne aj naopak, alebo mozes dat len s velkou.
Jednorucky mozes pustit nizsie, kdezto pri velkej cinke mas obmedzenie tycou, ak sa to tak da vobec povedat. Pri jednoruckach mozes zase vytacat ruky. Skratka je dobre to kombinovat.
Pri neskusenych a zacinajucich cviciacich nie je vhodne trenovat jednorucne a to z dovodu ze nie su schopny drzat rovnovahu a plynuly koordinovany pohyb. Tu som sa uz pokusal radit vid celu temu ale komu niet rady tomu niet pomoci.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Pri neskusenych a zacinajucich cviciacich nie je vhodne trenovat jednorucne a to z dovodu ze nie su schopny drzat rovnovahu a plynuly koordinovany pohyb. Tu som sa uz pokusal radit vid celu temu ale komu niet rady tomu niet pomoci.
Ved keby si nastudoval kineziologiu a precital aspon tie knihy, ktore su tu, tak to musi zvladnut.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz