Poďakoval:6 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Marián Murín vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 77kg výška: 191cm najoblubenejšia značka doplnkov: pvl nutrients sponzora: nemám
Ďakujem ti , budem sa toho drzat a mozem sa spytat , ze nebude malo len dva cviky napriklad na Prsia,Biceps,Triceps atď.? ja som zvykol 3.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: Poradte mi prosimvás či je dobry tento trening
Bydlisko: Martin Poďakoval:164 x Obdržal:286 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
manolo13 píše:
Ďakujem ti , budem sa toho drzat a mozem sa spytat , ze nebude malo len dva cviky napriklad na Prsia,Biceps,Triceps atď.? ja som zvykol 3.
Sotva si zacal trenovat takze sa toho drz viem velmi dobre co robim. Po dvoch mesiacoch sa moze urobit dalsia zmena.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
manolo13
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval:6 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Marián Murín vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 77kg výška: 191cm najoblubenejšia značka doplnkov: pvl nutrients sponzora: nemám
Okej , a este by som mal tazku ze stacanie kladky na Triceps je rysovaci cvik alebo Objemovy?
Bydlisko: Martin Poďakoval:164 x Obdržal:286 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
manolo13 píše:
Okej , a este by som mal tazku ze stacanie kladky na Triceps je rysovaci cvik alebo Objemovy?
Cvik je tvarovaci, aj vhodny do objemu a nesmie chybat v ziadnom treningu. Hlavne ti pripravi triceps na trening a zabranis tym poskodeniu laktov.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
manolo13
Tak radsej to mam cvicit s mensou vahou ci aj s tazsou?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
manolo13 píše:
Tak radsej to mam cvicit s mensou vahou ci aj s tazsou?
Zvol taku vahu aby si zvladol tolko opakovani ako som napisal.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
manolo13
Ja spravim 12. opakovani s kazdou vahou co je na kladke co sa cvici triceps len sa bojim aby som si Lakte nedodrbkal.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
manolo13 píše:
Ja spravim 12. opakovani s kazdou vahou co je na kladke co sa cvici triceps len sa bojim aby som si Lakte nedodrbkal.
Vsak to je v poriadku.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
manolo13
Tak nic sa mi nemoze stat s Laktamy? Lebo ja ked som zacinal cvicit tak som robyl s vecsimi vahami a ponatahoval som si slachy a potom som nevedel asi 2. tyzdne cvicit.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
manolo13 píše:
Tak nic sa mi nemoze stat s Laktamy? Lebo ja ked som zacinal cvicit tak som robyl s vecsimi vahami a ponatahoval som si slachy a potom som nevedel asi 2. tyzdne cvicit.
No vidim ze nemas ani zaklane vedomosti poprezeraj si forum a vela citaj. Je najzaklanejsia vec sval rozohriat z vacsim poctom opakovani a par seriami.Preto som ti tam dal tu kladku a s takym poctom opakovani. Nechapem comu nerozumies a nepisal som ti opakovania z poctom 6 aby si tym laktom dal ozaj priucku.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz