Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac »
hľadáte fitness trénera?
hľadáte fitnesscentrum?
ste fitness tréner/inštruktor?
vlastníte fitnesscentrum?
Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.
Poďakoval:12 x Obdržal:12 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
11. april 2012
Chrbát:
Zdvih jednoručky s oporou kolena na lavičke 3x10x25kg
Príťahy veľkej činky v predklone 12x40kg, 10x50 kg, 8x55kg
Veslovanie, spodná kladka 12x30kg, 10x34kg, 8x40kg
Príťahy hornej kladky pred hlavu 3x8x40kg
Mŕtvy ťah 10x55kg, 10x65kg, 4x80kg
Pozn.: na chrbát dávam viac cvikov a snažím sa dať dobrú techniku a veľkú náročnosť.
Triceps:
Francúzske tlaky 4x7x27kg
Sťahovanie hornej kladky 5x8x25kg
Brucho:
Brušáky bez opory nôh na rovnej lavičke 2x30
Brušáky bez opory nôh na rovnej lavičke s nohami hore 2x20
Zdvih nôh vo vise do zlyhania 1 seria
Po tréningu 40g gainera a 30g proteínu, potom už len na večer tvaroh a nejaké BCAA. Inak, treba ten gainer? Koľko ho dávať, aby to bolo nevyhnutne minimum? Nemám dať skôr ten maltodextrín?
Naposledy upravil Kotlik dňa Str Apr 11, 2012 7:15 pm, celkovo upravené 1
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Je lepšie mať otvorený obchod, ako obchodený otvor.
Bydlisko: Martin Poďakoval:172 x Obdržal:293 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Kotlik píše:
Po tréningu g gainera a g proteínu, potom už len na večer tvaroh a nejaké BCAA. Inak, treba ten gainer? Koľko ho dávať? Nemám dať skôr ten maltodextrín?
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Predmet príspevku: Re: Kotlík - BB blog
Napísal: Str Apr 11, 2012 7:19 pm
kecal
Poďakoval:12 x Obdržal:12 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Kotlik píše:
Po tréningu g gainera a g proteínu, potom už len na večer tvaroh a nejaké BCAA. Inak, treba ten gainer? Koľko ho dávať? Nemám dať skôr ten maltodextrín?
Sorry, píšem na notebooku a nemám tu numerickú časť klávesnice, takže prepínam vkuse anglicka a slovenská klávesnica a niekedy sa mi nechce a poviem si, že to dopíšem potom a zabudnem. S tím maltodextrínom je to tak, že ho mám doma jedno kilo a ten gainer mi nechutí, tak by som dal radšej maltu. Je to lepšie riešenie na získavanie kvalitnejšej hmoty a nie zbesilého objemu?
Podpis autora:
Bydlisko: Martin Poďakoval:172 x Obdržal:293 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Kotlik píše:
vlastomenn píše:
Kotlik píše:
Sorry, píšem na notebooku a nemám tu numerickú časť klávesnice, takže prepínam vkuse anglicka a slovenská klávesnica a niekedy sa mi nechce a poviem si, že to dopíšem potom a zabudnem. S tím maltodextrínom je to tak, že ho mám doma jedno kilo a ten gainer mi nechutí, tak by som dal radšej maltu. Je to lepšie riešenie na získavanie kvalitnejšej hmoty a nie zbesilého objemu?
Mas dve moznosti. Bud das po treningu gainer vsak vydrzis zadrs dych a vlej to do seba. A dalsie moznost das maltu s proteinom alebo len maltu a neskor protein alebo pevnu stravu. Tie BCAA ako uzivas? Kedy?
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Str Apr 11, 2012 7:31 pm
kecal
vlastomenn píše:
Kotlik píše:
vlastomenn píše:
Kotlik píše:
Mas dve moznosti. Bud das po treningu gainer vsak vydrzis zadrs dych a vlej to do seba. A dalsie moznost das maltu s proteinom alebo len maltu a neskor protein alebo pevnu stravu. Tie BCAA ako uzivas? Kedy?
Tak vydržím, ale ten gainer je fakt hnus Tej malty sa koľko zvykne dávať po tréningu? Zrejme dožerem ten gainer a potom uvidím. BCAA mám od kamaráta len zopár tabliet, dávam na večer jednu dávku-päť tabliet, ale to tiež len keď sa mi chce.
Podpis autora:
Kotlik píše:
Tak vydržím, ale ten gainer je fakt hnus Tej malty sa koľko zvykne dávať po tréningu? Zrejme dožerem ten gainer a potom uvidím. BCAA mám od kamaráta len zopár tabliet, dávam na večer jednu dávku-päť tabliet, ale to tiež len keď sa mi chce.
Maltu daj 30-50g viac nie. BCAA daj hned po treningu este v satni.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Str Apr 11, 2012 7:43 pm
kecal
vlastomenn píše:
Kotlik píše:
Maltu daj 30-50g viac nie. BCAA daj hned po treningu este v satni.
Dobre, ďakujem pekne za pomoc Vlasto
Za tento príspevok autora
Kotlik
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Štv Apr 12, 2012 4:27 pm
kecal
12. apríl 2012
Voľno. Zajtra tréning v špičkovej posilke v LH, už teraz sa teším. Inak som rozmýšľal nad trapézami, musím tam pridávať aj nejaké krčenie ramien ku tréningu chrbta? Lebo dnes ich cítim aj bez tréningu trapézov a popravde sa mi už po 15 sériach na chrbát nechce
Podpis autora:
Kotlik píše:
12. apríl 2012
Voľno. Zajtra tréning v špičkovej posilke v LH, už teraz sa teším. Inak som rozmýšľal nad trapézami, musím tam pridávať aj nejaké krčenie ramien ku tréningu chrbta? Lebo dnes ich cítim aj bez tréningu trapézov a popravde sa mi už po 15 sériach na chrbát nechce
Trapez trenovat zatial nemusis nie je to podstatne este v tvojom pripade.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Kotlik
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Pia Apr 13, 2012 8:14 pm
kecal
13. april 2012
Prsia:
Bench press 12x46kg, 10x56kg, 8x66kg, 5x76kg(s dopomocou)
Tlaky jednoručiek na šikmej 3x10x22,5kg; 10x25kg; 7x27,5kg
Kliky na bradlách 4x8
Biceps:
Zdvih veľkej činky v stoji 4x31kg
Zdvih EZ činky na scottovej lavici 3x9x30kg, 7x35kg(s dopomocou)
Ťah kladky na scottovej lavici 4x10x(neviem : )
Po tréningu gainer a BCAA, neskôr proteín. Bohužiaľ jedlo som mal až tri hodiny po tréningu, ale inak sa mi nedalo.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz