Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:12 x Obdržal:12 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
Zdravím, tak som sa rozhodol, že aj ja si začnem písať blog, keďže netuším v čom sa zlepšujem, či vôbec a aj na sledovanie vlastnej váhy. Stál som pred zložitým rozhodnutím, pretože som chcel ísť do diéty, ale nakoniec som si povedal, že by zo mňa zrejme nič neostalo, takže pokračujem v objemovke, avšak budem sa snažiť ísť do kvalitnejšej hmoty a podporiť to kvalitnou stravou. Dnešná váha: 81,5 kg, výška 180 cm.
7. apríla 2012
Chrbát:
Príťahy veľkej činky v predklone 5x10x45 kg
Veslovanie dolnej kladky 5x10x34 kg
Sťahovanie hornej kladky pred hlavu 3x10x44 kg, za hlavu 2x8x44
Triceps:
Francúzske tlaky 4x10x25 kg
Sťahovanie hornej kladky 5x8x23 kg
Brucho:
Brušáky bez opory nôh 3x30
Príťahy hornej kladky smerom dole k bruchu 2x10x30 kg
Dvíhanie pokrčených nôh 2x20
Ospravedlňujem sa za neuvedenie presných názvov cvikov, ale nejako mi to dnes nepáli. Pred tréningom Hot Blood, po tréningu 4 tablety 6400 BCAA. Nemám jasno v suplementácii pred a po tréningu, hlavne v tom, či dávať hneď po tréningu nejaké monosacharidy alebo len proteín. Proteín plánujem kúpiť, ale peniaze momentálne nie sú.
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Je lepšie mať otvorený obchod, ako obchodený otvor.
Bydlisko: Martin Poďakoval:174 x Obdržal:295 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
To ze sis takto rozhodol nie je na skodu budes prikladom dalsim uzivatelom. Co sa tyka doplnkov ako Hot Blood nekupuj to a nevenuj tomu pozornost a taktiez BCAA ber ako nizsie v rebricku dolezitosti pretoze u teba je priorita protein alebo aj gainer. Cize venuj tvoje financne prostriedky tymto produktom protein+vitaminy ktore ber ako prve na stupienku dolezitosti v suplementacii. Hot Blood je prostriedok k napumpovanosti co v tvojom pripade neni podstatne a ide o biznis. Vyries to starou a lacnejsou alternativou ak chces byt viac nabudeny na treningu daj si zalievanu kavu 45-60 min. pred treningom.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Predmet príspevku: Re: Kotlík - BB blog
Napísal: Sob Apr 07, 2012 7:31 pm
kecal
Poďakoval:12 x Obdržal:12 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
vlastomenn píše:
To ze sis takto rozhodol nie je na skodu budes prikladom dalsim uzivatelom. Co sa tyka doplnkov ako Hot Blood nekupuj to a nevenuj tomu pozornost a taktiez BCAA ber ako nizsie v rebricku dolezitosti pretoze u teba je priorita protein alebo aj gainer. Cize venuj tvoje financne prostriedky tymto produktom protein+vitaminy ktore ber ako prve na stupienku dolezitosti v suplementacii. Hot Blood je prostriedok k napumpovanosti co v tvojom pripade neni podstatne a ide o biznis. Vyries to starou a lacnejsou alternativou ak chces byt viac nabudeny na treningu daj si zalievanu kavu 45-60 min. pred treningom.
Tak tie doplnky som kúupil len preto, lebo kamarát mi to predal za dobrú cenu, inak by som o to záujem nemal. Ten proteín musím naozaj kúpiť čím skôr, lebo bez neho to nepôjde, gainer doma mám, ale nechutí mi, možno s proteínom by to šlo, keby som to zmixoval. Ako dať tú výživu po tréningu? Myslím, kedy proteín, kedy sacharidy a kedy potréningové jedlo... ... Povedzme takto, hneď po tréningu – 25g gaineru(skoro samé sacharidy, dať viac ako 25g?), 20 minút po tréningu – proteín - 25 g bielkovín,-, 40 minút po tréningu – potréningové jedlo-kuracina, vajcia? Ešte by som sa chcel spýtať, bolia ma kolená v poslednom čase, akú kĺbovú výživu používať?
Podpis autora:
Bydlisko: Martin Poďakoval:174 x Obdržal:295 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Kotlik píše:
vlastomenn píše:
Tak tie doplnky som kúupil len preto, lebo kamarát mi to predal za dobrú cenu, inak by som o to záujem nemal. Ten proteín musím naozaj kúpiť čím skôr, lebo bez neho to nepôjde, gainer doma mám, ale nechutí mi, možno s proteínom by to šlo, keby som to zmixoval. Ako dať tú výživu po tréningu? Myslím, kedy proteín, kedy sacharidy a kedy potréningové jedlo...
No mas viac moznosti po treningu mozes dat gainer a do toho aj protein ked prides domov a zmiesat zvodou a skoro ta zobere aj hlad priblizne po hodinke proste ked dostanes hlad daj si jedlo ryza+maso. Dalsia moznost das si jedlo po treningu po jedle hned namixujes protak pripadne aj z gainerom. Co sa tyka odmeriek alebo pomeru gainer+protein das si po odmerke z kazdeho.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Kotlik
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Pon Apr 09, 2012 7:29 am
kecal
8. apríla 2012
"Vynútené" voľno - hneď ako som vošiel do posilky nám vypli elektrinu, a bolo už sedem hodín, takže bola riadna tma. Musel som to otočiť a tréning preložiť na dnes, dúfam, že sa niečo podobné nebude opakovať
Podpis autora:
Kotlik píše:
8. apríla 2012
"Vynútené" voľno - hneď ako som vošiel do posilky nám vypli elektrinu, a bolo už sedem hodín, takže bola riadna tma. Musel som to otočiť a tréning preložiť na dnes, dúfam, že sa niečo podobné nebude opakovať
Skoda ze sa taketo nieco neprihodilo v den ked som si odtrhol prso.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Pon Apr 09, 2012 8:05 am
kecal
vlastomenn píše:
Kotlik píše:
8. apríla 2012
Skoda ze sa taketo nieco neprihodilo v den ked som si odtrhol prso.
Tak ja som z toho bol dosť nasratý, pretože som sa na ten tréning dosť tešil, lebo cez deň som si doprial troška viac ako bolo treba, keďže sú sviatky. Treba sa zmieriť so svojím osudom, nie každý deň svieti slnko, ja ti len prajem skoré uzdravenie a verím, že to bude čím skôr v pohode, vieš ako, všetko zlé je na niečo dobré.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Pon Apr 09, 2012 7:43 pm
kecal
9. apríla 2012
Prsia:
Benčpres 12x42kg
10x56kg
8x64kg
5x68kg
Pozn.: Keďže cvičím sám doma, váhy na benchpress a iné nebezpečné cvíky volím s rozvahou, aby som eliminoval riziko.
Tlak jednoručiek na šikmej lavici 4x8x50kg
Rozpažovanie na rovnej lavici 2x8x14kg
Kliky na bradlách 2x10
Pullover 2x10x25kg
Biceps:
Zdvih EZ činky v stoji 3x7x32kg
Scottovka s EZ tyčou 3x7x32kg
Ťah dolnej kladky na scottovej lavici 3x8x12kg
Dnes som si dal aj boxerské vrece na desať minút, keďže sú sviatky
Po tréningu gainer 25g a 5 tabliet BCAA, proteín zatiaľ nemám, ale bude
Toť vše, spokojnosť s tréningom.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Uto Apr 10, 2012 5:37 pm
kecal
10. april 2012
Ramená:
Predpažovanie s jednoručkami 4x10x12kg
Rozpažovanie s jednoručkami 4x10x12kg
Tlaky veľkej činky za hlavou 4x8x26kg
Nohy:
Drepy 5x10x45kg
Mŕtvy ťah so zameraním na harmstringy 4x12x45kg
Pozn.: Bolí ma ľavé koleno, takže na nohy idem len mierne, a keďže cvičím doma na predkopávanie atď. môžem zabudnúť. Pri drepoch som držal nohy dosť blízko seba, aby som nevydával taký veľký šikmý tlak na koleno, je to dobre?
Predlaktie:
Nadhmat veľkej činky a pohyb v zápästí 4x15x10kg
Podhmat veľkej činky a pohyb v zápästí 4x15x18kg
Lýtka:
Skoro som na tréning lýtok zabudol, pretože som mal dosť naponáhlo, 2 serie na výpony v stoji do vyčerpania, cca. 30 opakovaní. Viete mi poradiť ešte niečo na lýtka, s ohľadom na moje podmienky?
Po tréningu 40g gainera, zajtra kupujem protein.
Podpis autora:
Kotlik píše:
Lýtka:
Skoro som na tréning lýtok zabudol, pretože som mal dosť naponáhlo, 2 serie na výpony v stoji do vyčerpania, cca. 30 opakovaní. Viete mi poradiť ešte niečo na lýtka, s ohľadom na moje podmienky?
Po tréningu 40g gainera, zajtra kupujem protein.
Vypony v sede, na legprese, oslie vypony z druhou osobou na chrbte.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz