Bydlisko: Martin Poďakoval:147 x Obdržal:239 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
milankos512 píše:
drž sa Vlasťo !!! A myslím že budem hovoriť za celé fórum keď poviem že sme s tebou a držíme ti palce ...skoré uzdravenie
Dakujem vsetkym dost ma to drzi nad vodou taketo prispevky. Ano liecim sa dufam ze moja suplementacia mi pomoze skratit regeneraciu poskodeneho tkaniva cim skor. Teraz sa budem viac venovat foru kedze nemam co na praci.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Predmet príspevku: Re: Roztrhnutý prsný sval - vlastomenn
Poďakoval:62 x Obdržal:44 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
milankos512 píše:
drž sa Vlasťo !!! A myslím že budem hovoriť za celé fórum keď poviem že sme s tebou a držíme ti palce ...skoré uzdravenie
Dakujem vsetkym dost ma to drzi nad vodou taketo prispevky. Ano liecim sa dufam ze moja suplementacia mi pomoze skratit regeneraciu poskodeneho tkaniva cim skor. Teraz sa budem viac venovat foru kedze nemam co na praci.
teraz nebudeme stíhať čítať všetky príspevky hehe ale nie v tomto prípade by sme asi boli všetci za to aby si sa mohol venovať radšej tej príprave ...ale zase o rok to môžeš opäť na plno rozbehnúť teda dúfam že aj skorej ale radšej pomalšie ako niečo pokaziť ... tak len veriť že sa to bude hojiť podľa predstáv a bude to zase ako predtým
Za tento príspevok autora
milankos512
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:147 x Obdržal:239 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Takze dnes som bol na kontrole v nemocnici. Vyzera to dobre doktor bol spokojny z odvedenou pracou, hojenie je dobre. Vybrali mi zatial kazdy druhy steh o tyzden kontrola. Co ma netesi je ze ma zas zafacovali co som uz cakal ze dostanem ortezu.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Uto Apr 10, 2012 8:13 am
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:86 x Obdržal:133 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Takze dnes som bol na kontrole v nemocnici. Vyzera to dobre doktor bol spokojny z odvedenou pracou, hojenie je dobre. Vybrali mi zatial kazdy druhy steh o tyzden kontrola. Co ma netesi je ze ma zas zafacovali co som uz cakal ze dostanem ortezu.
teraz ti nic ine nezostava len vydrzat , teraz su oni pani , predpokladam ze vedia co robia aby si sa co najskor z toho dostal , radsej byt mesiac poviazaný ako v buducnosti lutovat ze si to uponahlal
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Po telefonate z Ladislavom Kindernayom som sa dozvedel za utrpel zranenie po ktorom sa nemoze zucastnit MAJSTROVSTIEV SLOVENSKA V KOSICIACH. Je to uz druhy pretekar o ktorom viem ze koli zraneniu nenastupi.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Dnes kontrola. Vybrali mi posledne stichy bolo ich celkom 16 a rez je dlhsi ako 10cm. Budem este zafacovany znehybneny tyzden potom konecne uz aspon orteza. Hoji sa to dobre prsny sval je pevny a pracuje v poriadku.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:36 x Obdržal:59 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Dnes kontrola. Vybrali mi posledne stichy bolo ich celkom 16 a rez je dlhsi ako 10cm. Budem este zafacovany znehybneny tyzden potom konecne uz aspon orteza. Hoji sa to dobre prsny sval je pevny a pracuje v poriadku.
Tak to je parada, zachvilu mozes zacat pomaly makat
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
whoo píše:
vlastomenn píše:
No to si dlhsiu dobu pockam ked budem schopny sa aspon dako hybat budem drilovat nohy. Ked to budem mat dole prilozim foto rezanej casti. Pazu a rameno mam uz total zatrofovanu.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:36 x Obdržal:59 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
vlastomenn píše:
whoo píše:
vlastomenn píše:
No to si dlhsiu dobu pockam ked budem schopny sa aspon dako hybat budem drilovat nohy. Ked to budem mat dole prilozim foto rezanej casti. Pazu a rameno mam uz total zatrofovanu.
sak jasne nemyslel som hned a vela, ale za par tyzdnom mozes pomaly zacas zatazovat ;) tak aspon vyhoda, ze si mozes dobre zlepsit nohy, teda ak to je treba
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz