Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 102kg výška: 185cm sponzora: nemám
ešte by som mal jednu otázku - ako vlastne Meridia, resp. salbutramin spaľuje tuky ? Píše sa totiž toto: Sibutramín znižuje pocit hladu, teda zvyšuje pocit sýtosti (ale nepotláča chuť do jedla) a zvyšuje energetický výdaj
Ako ale može zvyšovať energetický výdaj ?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
MMMMM
Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Uto Feb 21, 2012 10:45 am
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 102kg výška: 185cm sponzora: nemám
MMMMM píše:
ešte by som mal jednu otázku - ako vlastne Meridia, resp. salbutramin spaľuje tuky ? Píše sa totiž toto: Sibutramín znižuje pocit hladu, teda zvyšuje pocit sýtosti (ale nepotláča chuť do jedla) a zvyšuje energetický výdaj
Bydlisko: Martin Poďakoval:150 x Obdržal:247 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
MMMMM píše:
MMMMM píše:
Pýtam sa blbosť ?
Presne tak.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: Stefan Franciak vek: 27 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 80kg výška: 186cm sponzora: nemám
Cau.Znamy mi sestavil kuru:
Sustanon 250 10 ampuli brat 1x tydne.
Anabol 200 tablet kazdy den po 5ti tabletach.(po 4 tydnech brani sustanonu nasadit)
Deca durabolin 5 ampuli 1x tydne
Beru 3 tydnem sustanon a pribral jsem 5 kg.
Dozvedel jsem se ze tato kura je nesmysl.
Predpokladal jsem ze ten kdo mi to sestavil tomu hodne rozumi.Jelikoz to o sobe sam tvrdil a cvici uz 7 rokem.
Ted uz vim ze tato kura je spatna.
Muze mi prosim nekdo poradit co ted.Snad jsem nevyhodil penize zbytecne.\Popripade zda se ta kura da nejak skobinovat s jinymy suplementy.
Vazim 80 kg,vyska 186 cm.Chtel bych se dostat na 95 az 100 kg.
Dik.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Predmet príspevku: Re: Kura
Napísal: Uto Feb 21, 2012 4:21 pm
kecal
Poďakoval:4 x Obdržal:10 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 68kg výška: 175cm sponzora: nemám
Stefan27 píše:
Anabol 200 tablet kazdy den po 5ti tabletach.(po 4 tydnech brani sustanonu nasadit)
Predpokladal jsem ze ten kdo mi to sestavil tomu hodne rozumi.Jelikoz to o sobe sam tvrdil a cvici uz 7 rokem.
Muze mi prosim nekdo poradit co ted.Snad jsem nevyhodil penize zbytecne.\Popripade zda se ta kura da nejak skobinovat s jinymy suplementy.
Dik.
Vítám tě mezi námi.Jinak předpokládám když to byl tvůj známý,že bys měl sám vědět,jestli tomu rozumí nebo ne.Měl by sis tohle ověřit u více lidí než u jednoho,protože nikdy nemáš jasno v tom,co je pravda a co ne,Třeba u Vlastomena můžu v klidu říct,že tomu opravdu rozumí,myslím si že brát každej den 5 tablet anabolu je pitomost ale nevím - já postupně navyšuju dávky až na 6 tablet a pak to zase budu snižovat,třeba je ta kůra jinak sestavená.Každopádně ti na to profesionální odpovědí : odpoví Vlastomen.
Bydlisko: Martin Poďakoval:150 x Obdržal:247 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Stefan27 píše:
Dik.
Co sa tyka latok zvolil by som ine latky ked uz tak na prvu kuru a nie takym sposobom zostavenu ked uz ich mas zakupene. Mohol si zvolit uplne nieco jednoduche ako prvosypac cize napr. len cisto ist na jednom prostriedku (testosteron) pripadne casto zauzivana kura prvosypaca STANOZOLOL+METHANDIENON+PCT su to jednoduche, ucinne a primitivne cykly. Okrem testosteronu je uplna blbost ist ostatne latky samotne.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
Stefan27 píše:
Dik.
dal bych susťák jednu ampuli týdně, a k tomu decu anabol bych nasadil po týdnu (až začne šlapat tesťák) a jako prvosypač by stačilo na špici pyramidy 30 mg/denně anabolu a susťáku 250 mg/týdně, decu 400 mg/týdně. nezapomeň kůru končit pyramidou směrem dolu! a nasadit nějaký rozumný PCT (myslim že proviron a tamox by stačil)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pivo
Predmet príspevku: Začíname zo steroidmi
Napísal: Sob Feb 25, 2012 11:13 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 80kg výška: 185cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec
Ahojte,rad by som zacal s poriadnou kurou.Ako prve som mal metadione,ale to bolo take zaciatocne.
Viete mi poradit prosim ktore veci v akom mnozstve by som si mal nakupit?
Mam 185cm,84kg,19rokov.
Dakujem,
Matej
Pivo píše:
Ahojte,rad by som zacal s poriadnou kurou.Ako prve som mal metadione,ale to bolo take zaciatocne.
Viete mi poradit prosim ktore veci v akom mnozstve by som si mal nakupit?
Mam 185cm,84kg,19rokov.
Dakujem,
Matej
To nebolo zaciatocne ale zaciatocnicka chyba. Nechces to brat priskoro? Ak chces brat tabletovu kuru tak:
DANABOL DS 100tab.
STANOZOLOL 10mg 100tab.
PCT:
TAMOXIFEN 50tab
CLOMID 30tab
SALBUTAMOL 60tab
Ochrana pecene:
FLAVOBION 50tab
Poďakoval: 0 x Obdržal:25 x vek: 70+ pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: viac ako 130kg výška: viac ako 210cm sponzora: nemám
Stefan27 píše:
Dik.
Kúra je zostavená dobre, akurat pre začiatočníka zbytočne silná (neboj, neodrovná ťa to, tu ide len o to, aby si myslel na svoj anabolický potenciál do budúcna, o nič iné)
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz