Bydlisko: Bratislava Poďakoval:2 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: Martin Seman vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 74kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: peak sponzora: nemám
k tejto teme je moj názor ze 100 ludí 100chutí ,sú zeny typu ,,zlatokopky,, ktore nemajú priority ziadne u chlapa aký je hlavne ze ma financne zazemie ,potom su také ze chcu postavi ala,,futbalistu,, chuducky a hlavne ze ma brucho vysekane ,a potom také ktorým je jedno ako vyzera a nelubí sa im velke svalstvo ...je ich vela ....ja osobne tiež mám starsiu babu ktorej sa paci ked mam ruky a hrudnik vysekanejsi ako ked som bol 120kilová nafuknuta gulicka vtedy sme ani nechodili spolu ani by nechcela takeho vraj teraz vraj som v takej miere ....je ich vela
Podpis autora:
"The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow."
("bolest ktoru citis dnes bude sila ktoru pocitis zajtra.")
Bydlisko: Nové Zámky Poďakoval:16 x Obdržal:51 x meno a priezvisko: Igor Illés vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 102kg výška: 175cm najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech sponzora: hladám sútažná federácia: NPC
pekne ste to tu rozvadzali ale najvacsia podstata ktvie v tomto. baby ,,pekne baby,, su zvyknuté ze vsetká pozornost ak sa promenaduje po kupalisku, centre , v obchode, kdekolvek, tak vsetka pozornost smeruje nanu, kdezto, ked by vedla nej isiel napr .Ja, ale viac sovaleny typek, ktorý je charizmaticky aj na pohlad a velky pekne osvaleny , myslym velky ako nie ze kopa sadla, ale je zjavna defincia, tak pozornost by sa presunula na neho co by znamenalo - pre nu a jej krasu, a zena kvoli domienke tohot si vybera suchara pretoze pri nom bude vzdy stredobod pozornosti iba ona...
Podpis autora:
Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!
Igor Illes- bodybuilding champion
osobný tréner- nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Poďakoval:26 x Obdržal:3 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 86kg výška: 182cm najoblubenejšia značka doplnkov: iné sponzora: nemám
Igor Illés píše:
pekne ste to tu rozvadzali ale najvacsia podstata ktvie v tomto. baby ,,pekne baby,, su zvyknuté ze vsetká pozornost ak sa promenaduje po kupalisku, centre , v obchode, kdekolvek, tak vsetka pozornost smeruje nanu, kdezto, ked by vedla nej isiel napr .Ja, ale viac sovaleny typek, ktorý je charizmaticky aj na pohlad a velky pekne osvaleny , myslym velky ako nie ze kopa sadla, ale je zjavna defincia, tak pozornost by sa presunula na neho co by znamenalo - pre nu a jej krasu, a zena kvoli domienke tohot si vybera suchara pretoze pri nom bude vzdy stredobod pozornosti iba ona...
daco na tom bude vetsina brutal kociek fak maju sucharov
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Predmet príspevku: Re: zeny vs svalovci
Napísal: Pon Apr 02, 2012 6:12 pm
tichá voda
Poďakoval:14 x Obdržal:7 x vek: 23 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 57kg výška: 172cm sponzora: nemám
Igor Illés píše:
to je blbost niektore sa citia vinimocne prave vtedy ked maju vedla seba nejakeho bula...
Naposledy upravil Drobec dňa Pon Apr 02, 2012 6:20 pm, celkovo upravené 1
Podpis autora:
,,kto chce hľadá spôsoby, kto nie dôvody"
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Predmet príspevku: Re: zeny vs svalovci
Napísal: Pon Apr 02, 2012 6:15 pm
tichá voda
Poďakoval:14 x Obdržal:7 x vek: 23 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 57kg výška: 172cm sponzora: nemám
Semi.199 ma pravdu... je to o vkuse.. niektore maju radcej chalanov s chlapcenskou postavou a ofinou cez ksicht, niektore vysekanych ala teplosko s kohutikom na hlave a v ruzovej polokoseli a ine maju rady nabusenych vyholenych bulov atd....
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz