Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness
Tisíce lacných položiek!
Posledná návšteva Sob Jan 21, 2012 3:37 am Aktuálny čas je Sob Jan 21, 2012 3:37 am

Stránka 3 z 3 [ Príspevkov: 30 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Autor Správa
difo123
 Predmet príspevku: Re: gainery - vsetky otazky o gaineroch+kombinacie
Napísal: Štv Sep 29, 2011 7:56 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
vek: 15
pohlavie: muž
cvičím: menej ako 1r.
váha: 58kg
výška: 181cm
najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition
sponzora: nemám
Sevas, chcem vediet či má niekto niake skúsenosti s MASS GAINER od Nutri1st.Kupoval som to v Tescu a chcem vediet či to nieje niaka sr*čka velká , kedže nepoznám tú značku tak neviem.Tak ak mate niake skúsenosti tak díky ak napíšete.

Podpis autora:

Bodybuilding nieje len o dvíhaní železa,je to životný štýl !!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Štv Sep 29, 2011 4:27 pm 
Boss
Boss
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1467

Poďakoval: 78 x
Obdržal: 104 x
meno a priezvisko: Jozef Petrík
vek: 34
cvičím: 8r.
váha: 95kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar
skusenosti s nim sice nemam , ale neni to uz teraz jedno ked si to kupil ? ked ti niekto napise ze je to o nicom , vyhodis to do kosa ? uz ti asi ine nezostane len to vyskusat , nabuduce bude lepsie asi najprv sa opýtat na skusenosti ... či ?

Podpis autora:

zarábajte so svojim webom !!!

R.I.P Táto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ... R.I.P

25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...

Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)

Je ťažké si ísť za svojím cieľom, keď človek ešte vôbec nevie čo chce, a aj tá najmenšia prekážka mu vie narobiť veľké problémy...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Igor Illés
Napísal: Pia Sep 30, 2011 8:57 am 
Majster sveta
Majster sveta
trener
trener
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Obrázky: 51

Poďakoval: 16 x
Obdržal: 49 x
meno a priezvisko: Igor Illés
vek: 22
cvičím: 5r.
váha: 102kg
výška: 175cm
najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech
sponzora: hladám
sútažná federácia: NPC
[quote="ZačínamLenTeraz"]tak ja som počul že na začiatok by bol pre mňa najlepší gajner čo je na tom pravdy? po prípade ktorý by ste mi odporučili[/quotJe to nepresne definované, petože to nie je pravda, ide o to aký si somatotyp jedinca, a o aký učel ti ide, naberat cisto masu alebo ist predovsetky mdo kvality, zaleží aké máš momentálne priority, a na základe toho sa volia suplementy: predovšetkým by som zdôraznil dôležitosť kĺbovej a Multivitamínovej suplementácie , čo je dôležitejšia ak akýkoľvek iný suplement.

Za tento príspevok autora

Igor Illés

poďakoval uživateľ

FitPotreby.sk

Podpis autora:

Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!

Igor Illes - bodybuilding champion

2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 4. miesto muži (Men II) - 2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 1. miesto (Juniori) - 2010 : WFF Mr. Universe: 1. miesto - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 2. miesto (Muži) - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 1. miesto - 2010 : Majstrovstvá Európy WBPF : 1. miesto - 2010 : VI. Medzinárodný pohár Toldi Bačka Topoľa: 1.miesto - 2010 : Medzinárodné majstrovstvá Srbska IFBB: 1. miesto - 2009 : WFF/NABBA World Championship: 2. miesto (Juniori - Superbody) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Bodybuilding: 3. miesto (95+) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Ujonc: 4. miesto - 2009 : WABBA Budapest Open: 4. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 1. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 2. miesto (Muži - 95+) - 2009 : IFBB Trofuel Hercule Oradeja: 2. miesto (95+) - 2009 : WFF/NABBA Universe Fulda: 1. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA World Championship Košice: 2. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA/WFF Majstrovstvá Srbska Šabac: 1. miesto - 2009 : M-SR SZKFB Nováky: 1. miesto (Juniori) - 2008 : WFF/NABBA World Championship Bodybuilding Petersberg: 1. miesto - 2008 : SZKFB VC Žilina: 4. miesto (Fitness muži) - 2008 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto - 2008 : SAKFST M-SR: 1. miesto (Juniori) - 2008 : SAKFST M-SR vo Fitness: 2. miesto (Muži) - 2007 : SAKFST VC Myjava: 2. miesto - 2007 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto

osobný tréner - nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Biro
Napísal: Pon Dec 12, 2011 8:39 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

vek: 17
váha: 65kg
čo si mýslite o tomto ?Mutant Mass PROfesional 6,8 kg - PVL, alebo aký by ste mi doporučili? Ďakujem

Naposledy upravil papagiorgo dňa Pon Dec 12, 2011 8:43 pm, celkovo upravené 1

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Uto Dec 13, 2011 1:55 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 39 x
Obdržal: 128 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
cvičím: 15r.
váha: 87kg
výška: 171cm
Biro píše:
čo si mýslite o tomto ?Mutant Mass PROfesional 6,8 kg - PVL, alebo aký by ste mi doporučili? Ďakujem

Kludne ho zober.Co si myslim o nom? Je ako kazdy iny gainer rozdiel je iba v pomere sacharidov alebo bielkovin v produktoch. Zamer je ale rovnaky je to do ojemu a samozrejme pre tych co maju problem nabrat cize maju rychly metabolizmus.

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Biro
Napísal: Uto Dec 13, 2011 2:04 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

VĎAKA :) , včera som ho objednal uvidíme....

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Igor Illés
Napísal: Str Dec 14, 2011 10:22 am 
Majster sveta
Majster sveta
trener
trener
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Obrázky: 51

Poďakoval: 16 x
meno a priezvisko: Igor Illés
vek: 22
cvičím: 5r.
váha: 102kg
najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech
sponzora: hladám
sútažná federácia: NPC
Biro píše:

Urcite by som k tomu zbral ale aj nekajky protein pretoze na 100g mam tam mas asi 22g bielkovin a cca 100g sacharidov co je velky nepmer ..( bielkovina je zakladna stavebna zlozka svalovej hmoty )

Podpis autora:

Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!

Igor Illes - bodybuilding champion

2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 4. miesto muži (Men II) - 2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 1. miesto (Juniori) - 2010 : WFF Mr. Universe: 1. miesto - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 2. miesto (Muži) - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 1. miesto - 2010 : Majstrovstvá Európy WBPF : 1. miesto - 2010 : VI. Medzinárodný pohár Toldi Bačka Topoľa: 1.miesto - 2010 : Medzinárodné majstrovstvá Srbska IFBB: 1. miesto - 2009 : WFF/NABBA World Championship: 2. miesto (Juniori - Superbody) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Bodybuilding: 3. miesto (95+) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Ujonc: 4. miesto - 2009 : WABBA Budapest Open: 4. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 1. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 2. miesto (Muži - 95+) - 2009 : IFBB Trofuel Hercule Oradeja: 2. miesto (95+) - 2009 : WFF/NABBA Universe Fulda: 1. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA World Championship Košice: 2. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA/WFF Majstrovstvá Srbska Šabac: 1. miesto - 2009 : M-SR SZKFB Nováky: 1. miesto (Juniori) - 2008 : WFF/NABBA World Championship Bodybuilding Petersberg: 1. miesto - 2008 : SZKFB VC Žilina: 4. miesto (Fitness muži) - 2008 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto - 2008 : SAKFST M-SR: 1. miesto (Juniori) - 2008 : SAKFST M-SR vo Fitness: 2. miesto (Muži) - 2007 : SAKFST VC Myjava: 2. miesto - 2007 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto

osobný tréner - nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Biro
Napísal: Str Dec 14, 2011 3:23 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Igor Illés píše:
Biro píše:

Urcite by som k tomu zbral ale aj nekajky protein pretoze na 100g mam tam mas asi 22g bielkovin a cca 100g sacharidov co je velky nepmer ..( bielkovina je zakladna stavebna zlozka svalovej hmoty )

Aký proteín by si mi poradíl ?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Str Dec 14, 2011 3:46 pm 
Boss
Boss
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1467

Poďakoval: 78 x
Obdržal: 104 x
meno a priezvisko: Jozef Petrík
cvičím: 8r.
váha: 95kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar
Biro píše:
Igor Illés píše:
Biro píše:

napr : http://www.fitpotreby.sk/product/cfm-wh ... olate-154/

alebo : http://www.fitpotreby.sk/product/protei ... atese-161/

Podpis autora:

zarábajte so svojim webom !!!

R.I.P Táto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ... R.I.P

25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...

Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)

Je ťažké si ísť za svojím cieľom, keď človek ešte vôbec nevie čo chce, a aj tá najmenšia prekážka mu vie narobiť veľké problémy...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Štv Dec 15, 2011 11:45 am 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 96 x
Biro píše:
Igor Illés píše:
Biro píše:

Pokial ten protein budes brat sucasne s gainerom, tak si vyber rozhodne protein s vyssim podielom bielkovin. Najviac co sa zo srvatky da filtrovanim dostat je asi okolo 82-85%.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 3 z 3 [ Príspevkov: 30 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia